Over het algemeen is sterling zilver een legering van zilver die ongeveer 92,5% van het zilver weegt. Normaal gesproken is zilver erg zacht en daarom wordt het gelegeerd met koper om het sterker te maken. Sterling zilver is afkomstig uit Europa en is de laatste tijd populair geworden. Sterling zilveren mode-sieraden zijn de laatste tijd populair geworden. Armbanden, kettingen, ringen, enkelbanden, allerlei soorten sieraden kunnen van sterling zilver gemaakt worden.

Sterling zilveren mode-sieraden sets:

Er zijn vandaag verschillende sterling zilveren sieradenmerken op de markt gekomen. Hier is een lijst met 9 modieuze en stijlvolle sterling zilveren sieraden

1. Sterling zilveren sieradensets:

sterling zilveren sieraden

Deze filigrane sieradenset heeft een authentieke uitstraling. Aan de ketting is een medaillon bevestigd met een ingewikkeld ontwerp erop. Er kan een foto in. De oorbellen zijn maanvormig en versterken de schoonheid van de oren. De armband is aan één kant open en is licht van gewicht. De hele set heeft een mooie uitstraling en is van een van de beste sterling zilveren sieradenmerken.

2. Sterling zilveren trouwring:

Sterling zilveren trouwring

Deze mooie trouwring is gemaakt van sterling zilver en heeft een parel in het midden. Het is echt mooi en eenvoudig, en is ideaal voor een trouwring. Het zilverdraad dat om de parel is gewikkeld, verbetert het uiterlijk van de vinger waarop het wordt gedragen. Deze ring is uniek en kan dagelijks gedragen worden.

3. Sterling zilveren armband:

Sterling zilveren armband

Deze dubbele infinity armband is de beste in zijn soort. De twee oneindigheden zijn bevestigd aan een zilveren ketting en de overlapping van de oneindigheden ziet er echt prachtig uit. De initialen van de namen van een paar zijn eraan vastgemaakt. Dit is een heel leuk cadeau voor een jubileum of Valentijnsdag. Eentje zal er zeker van houden.

4. Sterling zilveren oorbellen:

Sterling zilveren oorbellen

Deze ketting oorbellen hebben een zeer trendy uitstraling. Het is een uniek stuk en is een van de beste designer sterling zilveren sieraden. De geometrische vorm van de oorbellen ziet er funky uit en past goed bij westerse kleding. Dit zijn statement pieces en zijn anders dan de normale bungelende oorbellen.

5. Zilveren bedel enkelbandje:

Zilveren bedel enkelbandje

Dit sterling zilveren enkelbandje is uniek in zijn soort. Het heeft een zilveren ketting met sterbedels met tussenpozen en ziet er buitengewoon mooi uit op de enkel. Het zal geliefd zijn bij kinderen en zal er goed uitzien op iedereen die het draagt. De zilveren kleur maakt het veelzijdig en kan op elk soort kleding worden gedragen.

6. Bladteenring Sterling Zilver:

Blad Teen Ring Sterling Zilver

Deze mooie teenring is een uniek sterling zilveren mode-sieraad. Het kan regelmatig worden gedragen, omdat het comfortabel is. Het blad geeft een chique uitstraling aan de ring en staat goed bij iedereen die hem draagt.

7. Ananasstekers:

Ananas Studs

Deze schattige studs zullen geliefd zijn bij zowel kinderen als tieners. Ze zijn minimalistisch en een van de beste sterling zilveren sieradenmerken. Het kan regelmatig worden gedragen en het ziet er echt funky uit. Dit is een modern ontwerp en wordt erg populair.

8. Sterling zilveren sieraden voor heren:

Sterling zilveren sieraden voor heren

Deze classy armband is gemaakt van sterling zilver en staat erg mooi op de handen. Mannen kunnen het ook regelmatig dragen, omdat het eenvoudig en licht is. Het kriskras ontwerp op de armband versterkt de schoonheid van het stuk. Sterling zilveren sieraden voor heren worden tegenwoordig echt beroemd.

9. Sterling zilveren neusring voor dames:

Sterling zilveren neusring voor dames

Neusringen zijn nog steeds in de mode. Deze eenvoudige neusring kan dagelijks worden gedragen en staat erg mooi op de neus. Het verbetert de schoonheid van het gezicht.