Een van de belangrijkste dagen in ieders leven is de dag dat ze gaan trouwen. Een bruid kleedt zich op die dag op de beste manier, omdat de herinneringen van deze dag door haar partner en haar voor hun leven zullen worden gekoesterd.

Indiase-bruiloft-bruidssieraden-sets

Bruiloft sieraden sets voor bruiden:

Sieraden zijn een van de meest integrale dingen die de bruid de bruidslook geven en daarom moet het de beste zijn. Hier zijn enkele van de beste huwelijksjuwelensets voor bruiden.

1. Gouden bruidssieradensets voor bruiden:

Gouden bruidssieradensets voor bruiden

Goud wordt beschouwd als het meest edele metaal en er is veel vraag naar Indiase bruidssieradensets. Deze prachtige set zal elke persoon die naar de bruid kijkt, wow doen voelen. De ketting is bezet met diamanten en heeft een traanvormige smaragd in het midden. De maang tikka, die op het voorhoofd wordt gedragen, heeft een vergelijkbare look, samen met de oorbellen met robijnrode stenen.

2. Diamanten sieradenset voor huwelijk:

Diamanten sieradenset voor huwelijk

Diamanten zijn edelstenen en dus erg duur. Bruidssieraden zijn niet compleet zonder diamanten. Deze prachtige huwelijksjuwelenset is volledig bezet met diamanten. De ketting is hooggesloten en heeft een elegante uitstraling. De identieke oorbellen maken de look af.

3. Bruidspareljuwelen in diamanten:

Bruidspareljuwelen bezet met diamanten

Parels zien er elegant en stijlvol uit. Ze zien er goed uit als de trouwjurk matcht met de witte kleur van de parels. Deze set bestaande uit een ketting en oorbellen is stoer en classy. Ze passen bij bijna alle kleuren.

4. Kundan-sieradenset voor bruiden:

Kundan-sieradenset voor bruiden

Een traditioneel type Indiase sieraden zijn de kundan-sieraden gemaakt met de edelstenen met de goudfolie ertussen. Over het algemeen is het gecategoriseerd als een klasse van uitgebreide kettingen. Het is afkomstig uit Gujarat en Rajasthan. Deze zware sieradenset voor bruiloft is uniek. Het heeft een combinatie van goud, wit en rood, wat het een prachtige kleurencombinatie maakt.

5. Stenen sieradensets voor bruiden:

Stenen sieradensets voor bruiden

Deze prachtige set met stenen heeft een stoere uitstraling, maar oogt tegelijkertijd ook elegant. De gouden gravures benadrukken de schoonheid van de set, die een ketting, oorbellen en een maang tikka heeft. Het ziet er geweldig uit op een combinatie van goud en wit Saree.

6. Parel- en gouden bruidssieradensets:

Parel- en gouden bruidssieradensets

Dit is een uniek ontwerp voor bruids sets. De minimalistische look is het beste eraan. De ketting is geen normale bruidsketting, het is een choker. Zo ziet het er trendy en modern uit. Het is gemaakt van goud met citrien erop en parels die eraan hangen. Het laat de nek er prachtig uitzien en de oorbellen geven hem gezelschap.

7. Ruby-sieradenset voor bruiloft:

Ruby sieradenset voor bruiloft

Deze set heeft een heel zware uitstraling die past bij rode Saree’s of lehenga’s. De ketting heeft een compact patroon waardoor hij er elegant uitziet. De hanger met een robijn past bij de oorbellen en ziet er prachtig uit.

8. Bezaaide bruiloft sieraden set:

Bezaaid Bruiloft Sieraden Set

Deze elektrisch blauwe huwelijksjuwelenset is een van de nieuwste ontwerpen. Er is de laatste tijd veel vraag naar de kleur. De ketting heeft een zeer uniek ontwerp met half blauwe stenen en half met diamanten bezaaide ontwerpen. De hele set ziet er verfijnd en briljant uit.

9. Eenvoudige Indiase bruidssieradensets:

Eenvoudige Indiase bruidssieradensets

Voor degenen wiens Saree’s of jurken al een zware uitstraling hebben en veel werk eraan hebben, is deze set perfect. Het ziet er goed uit als de kleding groen van kleur is. De minimalistische look versterkt de schoonheid van de bruid.

Sieradensets voor bruiloften zijn tegenwoordig in veel variëteiten verkrijgbaar. Bruiden hebben veel ontwerpen om uit te kiezen, omdat er veel ontwerpers op de markt zijn gekomen.