Voor dames is het dragen van sieraden altijd een grote afbeeldingsfactor, die wordt geportretteerd door niet alleen het dragen van de duurste sieraden van edelmetaal, maar ook door gouden en zilveren gepolijste metalen juwelen, genoemd als de kunstmatige of imitatie-sieraden. Tot die categorie valt ook in de Kunstmatige Tempel Sieraden! Tempeljuwelen zijn ontworpen met opvallende grote ontwerpen die het gezicht van God of Godin verbeelden. Tempeljuwelen staan ​​bekend om hun zwaarte. Er is een hele reeks ornamenten beschikbaar in ontwerpen voor kunstmatige tempelsieraden online en zelfs in winkels.

Mooie en aantrekkelijke ontwerpen van tempelsieraden in kunstmatig voor dames:

Hier zijn de enkele meest geliefde ontwerpen van kunstmatige tempeljuwelen worden in het kort genoemd:.

1. Kunstmatige tempelsieraden kettingset:

Kettingset met kunstmatige tempelsieraden

Een kettingset met kunstmatige tempelsieraden heeft in feite een zwaar nekstuk met een paar oorbellen tegen een zeer redelijke prijs. Deze prachtig ontworpen kettingset is zo gemaakt dat hij er niet minder uitziet dan een dure gouden set.

2. Traditionele kunstmatige bruidssieradenset:

Traditionele kunstmatige bruidssieradenset

Deze zwaar ontworpen bruidsset, indien gemaakt van goud, kost niet minder dan enkele lakhs. Maar een wijs en prachtig vervaardigd traditioneel ontwerp kunstmatige bruidsset maakt het betaalbaar.

3. Kunstmatige Ruby Temple-sieradenset:

Kunstmatige Ruby Temple-sieradenset

Dit nekstuk van de tempel is ingebed met groene robijn en ziet er verbluffend mooi uit. En een paar rode en groene oorbellen met robijnrode studs maken het een perfecte combinatie. Dit nekstuk in de vorm van een mango is een van de meest veeleisende ontwerpen van dit moment. Zelfs hetzelfde patroon met rode robijn ziet er ook prachtig uit.

4. Antieke kunstmatige tempelkettingset:

Antieke kunstmatige tempel ketting set

Deze kunstmatige tempelketting in antieke stijl is in tegenspraak met een antiek gouden ketting. Deze zelfde gouden ketting zou zwaar zijn om te dragen. Maar deze kunstmatige set maakt het licht, comfortabel en maakt het je gemakkelijk om er prachtig uit te zien.

5. Kunstmatige Kundan Tempel Sieraden Oorbellen:

Kunstmatige Kundan Tempel Sieraden Oorbellen

Deze prachtig ontworpen oorbellen in kunstmatige tempelstijl ingebed met zwarte kundans zien er geweldig mooi uit. Het past bij alle kleuren kleding en is erg licht om te dragen. Voor een zeer lage prijs kun je een paar zwaar ogende mooie oorbellen.

6. Kunstmatige tempelsieraden met parel:

Kunstmatige tempelsieraden met parel

Een set van kunstmatige tempelpareljuwelen wordt getoond, bestaande uit een ketting, paar oorbellen, enkelband, tailleband, maang tikka en veel. Dit is erg duur als het gemaakt is met een duur metaal. Maar een kunstmatig vervaardigde maakt het betaalbaar. Deze sets hebben meestal de voorkeur van dansers, waardoor ze er sierlijker uitzien.

7. Hangers voor kunstmatige tempelsieraden:

Hangers voor kunstmatige tempelsieraden

Een door de godin Lakshmi vervaardigde hangerset van kunstmatige tempelsieraden is een van de meest veeleisende in Zuid-India. Het wordt erg zwaar als het van goud is gemaakt. Maar een imitatie van een gouden lakshmi-hanger is lichter waardoor het comfortabeler is om te dragen.

8. Kunstmatige tempel armband sieraden ontwerp:

Ontwerp met kunstmatige tempelarmband

Er zijn een groot aantal soorten armbanden met een kunstmatige tempelontwerp beschikbaar. Deze geven een traditionele make-over aan je handen en maken je outfit helemaal af. Deze gaan geweldig voor bruiloften en traditionele feesten.

9. Kunstmatige lange stijl tempel sieraden ketting set:

Kunstmatige lange stijl tempel sieraden ketting set

Dit lange kettingpatroon is vooral geliefd in Zuid-India. De meeste vrouwen dragen dit halsstuk in stijl graag om een ​​puur traditionele outfit te krijgen. Duizenden van deze ontwerppatronen worden nu per dag gemaakt. Maar één groot ding eraan is dat er meer goud nodig is om te worden ontworpen. Maar onze imitatiewereld heeft het mogelijk gemaakt om door elke mooie vrouw te betalen die van dit patroon houdt.

De sieradenontwerpen in kunstmatige tempelstijl zijn een grote oplossing voor de zware gouden tempelsieraden. De ingewikkelde aard van de ontwerpen maakt ze ideaal voor huwelijken en traditionele festivals. Je kunt ze combineren met traditionele Indiase sarees.