Antiek zilveren sieraden worden al heel lang door zowel mannen als vrouwen gedragen. Zilver is een van de edele metalen en kent verschillende toepassingen, waaronder sieraden. Zilveren antieke sieraden zijn heel gewoon geworden en tegenwoordig zijn er veel ontwerpen beschikbaar.

Antiek Zilveren Sieraden Ontwerpen:

Hier zijn enkele van de beste ontwerpen van zilveren antieke ornamenten voor dames en meisjes.

1. Antiek zilveren choker ketting:

Antiek zilveren choker ketting

Chokers zijn in het verleden veel gedragen. Tegenwoordig zijn ze echter terug in de mode. Deze antieke choker is uniek en heeft een traditionele uitstraling. Het heeft een mooi design en belletjes aan de onderkant. Het ziet er goed uit voor jonge vrouwen.

2. Antieke scharnierende armband:

Antieke scharnierende armband

Deze antiek zilveren armband is een prachtig exemplaar van zilveren antieke sieraden. Het heeft een scharnierende opening en past perfect in de hand. Het ontwerp erop heeft een zware uitstraling. Het kan op Indiase kleding worden gedragen en ziet er op alle leeftijden mooi uit.

3. Antiek maansteen medaillon met ketting:

Antiek Maansteen medaillon met ketting

Dit oude medaillon heeft een zilveren ketting eraan en is een funky stuk. Het heeft het ontwerp van een kompas erop en een maansteen in het midden. De mooie details op het medaillon maken het een uniek sieraad.

4. Sieraden met antieke zilveren oorbellen:

Antieke zilveren oorbellen Sieraden

Deze mooie oorbellen hebben een zeer traditionele en zware uitstraling. Ze zien er echt mooi uit op de oren. Het ontwerp erop is erg ingewikkeld en door de uniformiteit ziet het er nog mooier uit. Het ziet er het beste uit op ghagra’s of lehenga’s.

5. Wish Box-ketting:

Wish Box ketting

Aan deze mooie zilveren antieke ketting is een bol medaillon bevestigd. De bol heeft een verfijnd ontwerp. In de bol zit een rozenkwartsbol. Vroeger werden wensdozen als religieus object gedragen, tegenwoordig wordt het als sieraad gedragen. Kinderen zullen dit geweldig vinden.

6. Indiase antieke zilveren enkelbanden:

Indiase antieke zilveren enkelbanden

Enkelbanden maken al heel lang deel uit van de Indiase traditie. Dit zilveren antiek geeft de enkels een mooie en charmante uitstraling. Ze hebben belletjes eraan, die een geluid maken als iemand ze draagt. Deze zien er goed uit bij vrouwen van alle leeftijden. Dit is een groenblijvende enkelband die nooit uit de mode zal raken.

7. Antieke rozenring:

Antieke rozenring

Trouwringen met een antieke look hebben altijd een speciaal plekje in het hart. Deze vintage ring met een prachtige roos, geheel van zilver, is zo’n ring. Het is gemaakt van antiek zilver en de vintage look van de ring maakt het stijlvol en mooi. Dit type ring kan dagelijks worden gedragen en is daarom nuttiger dan zware ringen.

8. Sterling zilveren bloemen Jhumkas:

Sterling zilveren bloemen Jhumkas

Jhumka’s zijn traditionele Indiase sieraden en raken nooit uit de mode. Deze gebloemde jhumka heeft een indo-westerse uitstraling en past daarom goed bij zowel Indiase als westerse kleding. Het is anders dan de normale jhumka’s en geeft je een moderne uitstraling.

9. Sterling zilveren antiek Globe medaillon ontwerp:

Sterling zilveren antiek wereldbol medaillon ontwerp

Deze antieke globe medaillon ketting is uniek in zijn soort. Het heeft een prachtig ontworpen wereldbol die kan worden geopend om er kleine voorwerpen in te passen. Het is een van de perfecte sterling zilveren antiek waar iedereen van zal houden, of het nu oude mensen of kinderen zijn.

Antiek zilveren sieraden hebben hun eigen charme, die andere soorten sieraden niet hebben. De rustgevende en rustige uitstraling van antiek zilver is wat het anders maakt dan andere metalen.