Искате ли да промените тена на вашето бебе? Вероятно бихте искали да го тонизирате малко, без всъщност да навредите на меката им кожа. Или може би някои съвети за справедливост на бебето? Нова майка винаги е готова да опита неща за бебето си. Въпреки че това може да бъде вълнуващо, то със сигурност може да бъде и безопасно. Внимателно сме съставили сигурно и меко тонизиране за кожата на вашето бебе, без да им причиняваме някакво дразнене. Кожата на бебето е силно чувствителна и податлива на инфекция. Но ние стеснихме някои най -добри начини да свършим нещата както трябва, които със сигурност ще помогнат за постигане на светла кожа за бебето.

По -лесни начини да подобрите тена и блясъка на вашето бебе

Най -добрите съвети за това кожата на вашето бебе да сияе:

Ето нашите 8 най -добри съвета и домашни средства за получаване на светла кожа за бебета, както следва.

1. Домакински пасти или Ubtan:

Известно е, че млякото, грамовото брашно и куркумата действат като тонизиращи агенти. Куркумата е естествена съставка за справедливост, а суровото мляко е естествен почистващ препарат. Това естествено ще подобри кожата му.

Как да подготвите опаковката-

  1. Вземете хладко мляко, грам брашно (безан), куркума (халди), 1 чаена лъжичка.
  2. Смесете до получаване на фина паста.
  3. Нанесете и масажирайте нежно по цялото тяло.

Оставете да изсъхне за 10 минути и измийте със студена вода.

2. Плодов сок:

Това е храната за бебета със светла кожа, които правят свръхестествена мантра за бебета над 3 месеца.

Ето какво ще помогне-

Нахранете детето си с добротата на гроздов сок, който ще подобри текстурата на епидермиса. Плодове като ябълки плюс портокали също са превъзходни за цивилизиране на здравето на кожата на бебето отвътре.

Не забравяйте, че това е за бебета над три месеца. В началото няма по -добра храна от майчиното мляко.

3. Масаж с горещо масло:

Горещото масло за масаж не само успокоява, но и съживява. Това е силно препоръчително за всеки период от растежа на вашето бебе. Вашето бебе ще хареса глезотията!

Как да се направи?

  1. Масажирайте горещото масло (леко горещо) върху тялото на бебето.
  2. Леко натиснете и продължете да масажирате ръцете, коленете и глезените.

Масаж с горещо масло ще добави към влагата в отзивчивата кожа на бебето и гарантира правилното запазване и задържане на етерични масла в кожата. Редовният масаж с горещо масло ще осигури блестяща и свежа кожа. Докато правите това, не забравяйте да наблюдавате бебето си. Вижте го изцяло, насладете се на процеса.

как да получите справедливо бебе

4. Без сапун, моля:

Известно е, че сапунът отлепя и изсушава чувствителната кожа на бебето. Комбинация от мляко плюс розова вода е идеална за вашето бебе. Можете също да опитате глицериновите бебешки барове и измиването на малко дете, богато на млечен крем, като алтернатива на сапуна.

5. Комплекти за тяло:

Така че знаете колко чувствителна е кожата на бебето. Поглезете кожата му с помощта на мек пакет за тяло веднъж седмично, който ефективно ще обогати бебето с богат блясък и спокойно светъл тон на кожата вечно.

Как да приготвите опаковката за лице?

  1. Направете паста от сандалово дърво, куркума, шафран плюс мляко
  2. Нанесете старателно върху тялото на вашето бебе.
  3. Оставете да изсъхне за 10 минути.

Ще видите как се променя тонусът на кожата на вашето бебе и как той/тя активно се бори с кожните инфекции.

6. Лека слънчева баня:

Доброто количество слънчева светлина е важно за вашето дете при изграждането на витамин D. Не забравяйте да не го излагате на прекомерни слънчеви лъчи, в противен случай детето ви ще почернее. Вземете слънчеви бани, последвани от хладко измиване на тялото. Това е настроено за добра кожа!

как да направим кожата на бебето светла по естествен начин

7. Най -добра температура за къпане:

Не забравяйте, че никога не излагайте кожата на бебето на изключително гореща или студена вода. Те имат ефект върху кожата. Засушаването може да убеди тъпотата и тъмнината в кожата на вашето бебе. Затова е важно да ги третирате с релаксиращо измиване с хладка вода. Неограничената топлина на водата разпръсква живота от крехката кожа на бебето. Не забравяйте да използвате само хладка вода за лицето си.

8. Влага за сокове, за да направи кожата на бебето естествено справедлива:

  • Влагата е необходима в кожата за всички нас. Изключително сухата кожа е дразнеща и може да причини сърбеж, оставяйки бебето ви силно раздразнено.
  • Не забравяйте да инвестирате в качествени овлажнители, които са най -подходящи за бебешката кожа, чиито меки съставки ще върнат загубените хранителни вещества, като по този начин ще запазят кожата им свежа.

Чувствителната кожа на бебето заслужава много внимание и грижи. Тези съвети за светла кожа на бебето сега винаги са в безопасност, затова избирайте само най -доброто и внимавайте за симптоми на дразнене или червени петна по кожата им, когато използвате продуктите.