Ние харчим толкова много пари за продукти за грижа за кожата. Има много различни продукти за всеки кожен проблем. Всички продукти са скъпи и някои от тях дават очаквани резултати. Използването на естествени продукти за грижа за кожата винаги е добро за вашата кожа. Можете да правите опаковки за лице у дома, в това трябва да има маска за лице от орех. Орехът е много добра съставка във всички пакети за лице. Съдържа протеини, добри мазнини, антиоксиданти, фибри и минерали. Той е добър за цялостното здраве и кожата ви.

Как да използвате орехова маска за лице за вашата сияйна кожа

Ползите от ореха:

  • Влакната, присъстващи в ореха, подобряват кръвообращението и подпомагат подхранването на кожата ви.
  • Орехът съдържа добри мазнини и Омега 3, които поддържат кожата ви здрава. Също така, хидратира кожата ви и създава защитен слой върху кожата ви.
  • Може да поправи белези и дълбоки рани.
  • Орехът съдържа антиоксиданти, които помагат да изчистите кожата си, като премахнете всички примеси.

Можете да използвате орехово масло за лице. Редовният масаж с орехово масло поддържа кожата хидратирана и придава на кожата ви млад вид. Можете да използвате и орехова пудра за лице. Ореховите опаковки за лице са много добри за вашата кожа.

Най -добрите орехови маски за лице:

Ето някои опаковки за лице от естествен орех, които можете да опитате у дома.

1. Пакет за лице с кисело мляко и орех:

Пакет за лице с кисело мляко и орех

Тази орехова маска за лице е много добра за получаване на сияйна кожа. Той прави кожата ви чиста и премахва всички замърсявания.

Как да го направя/Как да кандидатствам/Как да използвам?

Вземете 2 супени лъжици кисело мляко и 1 супена лъжица орех на прах. Разбъркайте добре и нанесете това равномерно върху лицето си. Масажирайте го добре с кръгови движения. Оставете го там за 15 минути. Измийте лицето си с вода и подсушете. Нанесете малко овлажнител след това. Правете това 2 пъти седмично за най -добър резултат.

  • Защо тази работа: Орехът помага за кръвообращението и подобрява външния вид на кожата. Киселото мляко съдържа протеини и антиоксиданти, които предотвратяват увреждането на кожата.
  • Внимание: Внимавайте с орехите, ако сте алергични към тях.
  • Ползи: Тази опаковка за лице от орех премахва мъртвите клетки и подмладява кожата ви.

2. Маска за лице с орехов мед:

Маска за лице с мед от орех

Тази опаковка за лице от орех ви дава светла и младо изглеждаща кожа. Основните съставки в тази опаковка за лице са смлян орех, мед, лимонов сок, зехтин и розова вода.

Как да го направя/Как да кандидатствам/Как да използвам?

Вземете 1 чаена лъжичка орех на прах, 1 чаена лъжичка зехтин, ½ чаена лъжичка мед, 2 супени лъжици розова вода и 1 чаена лъжичка лимонов сок. Вземете всички съставки, за да направите опаковката, и ги смесете в купа. Разбъркайте добре, за да няма бучки, за да се получи фина паста. Нанесете сместа върху лицето си, след като я почистите с вода. Нанесете и върху областта на шията. Съхранявайте опаковката върху лицето и шията за близо 15 минути и изплакнете с обикновена вода. Използвайте чиста кърпа и я подсушете. Използвайте тази опаковка поне веднъж седмично.

Защо това работи:

Орехът подхранва кожата ви; зехтинът помага за хидратиране на кожата ви, медът и лимоновият сок помагат за изглаждане на кожата и изсветляват тонуса на кожата, а розовата вода придава освежен вид.

Внимание:

За да проверите за алергия, нанесете малко паста върху малка площ от кожата си.

Ползи:

Тази опаковка за лице е много ефективна за всеки тип кожа, без да изсушава кожата ви. Освен това ще получите блестяща кожа.

3. Маска за лице с орех от куркума:

Маска за лице с орех от куркума

Това е отличен пакет за лице, използващ орех, който подобрява яркостта на кожата ви. Съдържа папая, куркума на прах и мед и орех на прах.

Как да го направите/ Как да кандидатствате/ Как да го използвате?

Вземете 3 супени лъжици каша от папая, 1 супена лъжица мед, 2 супени лъжици орехова паста и малка щипка куркума на прах. Смесете всички съставки в купа и нанесете тази паста върху лицето си. Оставете го там за 15 минути и измийте лицето си и подсушете. Опитайте се да правите това веднъж седмично, за да получите най -добър резултат.

Защо това работи:

Папаята е богата на папаин, който подмладява кожата ви и премахва мъртвите клетки. Ореховият прах и други съставки предотвратяват инфекцията на кожата и й придават естествен блясък.

Внимание:

Не го използвайте, ако сте алергични към орехи или към някоя от съставките.

Ползи:

Този пакет за лице придава на кожата ви равен тон и подобрява нейния вид.

Можете да използвате орех за блясък на лицето. Всички тези опаковки за лице са много ефективни и лесни за приготвяне. Те също са без странични ефекти. Ще получите целия материал само от дома си, така че това със сигурност ще бъде ефективно и винаги полезно за вашата кожа.