Знаете ли как да получите красиво лице ?. Красиво лице! Всеки на този свят е луд да получи красиво лице. Това е така, защото; едно лице е огледало на вашата личност. Както знаете, добрият външен вид идва с красиво лице, сияйна кожа заедно с усмивка. Ето защо, нека се опитаме да направим няколко нормални съвета, за да ви създадем добре изглеждащ, лишен от парични разходи за лечение на кожата.

как да получите красиво лице

В днешно време не само жените, но и мъжете също се интересуват от това да получат красиво лице и по този начин те също харчат много пари за възстановяване на външния вид, текстурата и външния вид на кожата. На много хора е трудно да получат красиво лице, но има няколко начина, които са полезни за получаване на красиво лице.

Как да получите красиво лице:

Ето нашите най -добри съвети, за да получите красиво лице, както следва.

1. Правилният график за почистване е от полза за премахване на замърсяването, което се установява върху кожата през целия ден. Почиствайте лицето 3 пъти най -малкото количество за всеки ден.

2. Избягвайте дълбокия грим, тъй като той може да увреди кожата ви и също така да се пази от неблагоприятен сапун, защото включва агресивни химикали като натриев карбонат, които създават кожата ви суха, като премахвате влажната кожа от кожата си.

3. Пуснете плат за пране в гореща вода. Незабавно го поставете върху лицето си, както и натиснете върху него. Така че водата плюс пара действително помагат за промиване на мръсотията, започвайки порите на лицето ви. Внимавайте, че потокът не е горещ, докато правите това.

4. Трябва да ексфолирате кожата, за да я възбудите и да ви предложим здравословен блясък. Просто ексфолирайте кожата си веднъж или два пъти седмично, въпреки че. Излишъкът от ексфолиране може да ви направи по -плоски до пробиви.

5. Изобщо не измивайте лицето си с гореща вода, плюс това е отговорно за изсушаването му. През цялото време използвайте нормална иначе студена вода, която подмладява кожата ви и я изгражда по -розово, като допринася за зачервяване.

6. Стойте далеч от избелващо средство за лице, при условие, че имате светъл тен, избелващият ефект ще доведе до лицето ви от кестенява коса, която блести на слънчева светлина и изглежда непривлекателна за по -светлата кожа.

7. Парете лицето си редовно. Сложете вряла вода в съд и поставете лицето си покриващо от кърпа. Ще бъдете в състояние да претърпите много топлина, която приема лицето ви, сякаш то се пара. Това е много отлична техника за намаляване на акнето плюс всички белези, които съдържате, защото топлината се бори с него обратно в кожата ви, плюс приблизително го убива.

вземете красиво лице

8. Направете тънка паста, като смесите вода и захар. Разбъркайте добре и изцедете малко вода. Изтъркайте тази смес върху лицето си със сферично движение по бузата, предназначено за 60 секунди. След това почистете плюс направете отново за допълнителната буза заедно с челото. Това не е нищо друго освен ексфолиатор.

9. Редовно овлажнявайте кожата си, защото помага да поддържате кожата си мека, както и красива, както стареете. Използвайте овлажнител през нощта, за да го предпазите от улавяне на пот и кал, които се срещат по лицето ви през целия ден.

10. За да получите красиво лице е много важно да спите около 7 до 8 часа всяка вечер. Тъй като, докато спите, кожата ви се зарежда и подмладява.

11. Нанесете слънцезащитен крем с широк спектър фактор 30. Докато сте навън, защитете кожата си със слънцезащитен крем. Потвърдете, че размазвате слънцезащитните продукти поне 15 минути по -рано, отколкото излизате от слънцето. Изберете слънцезащитен крем, който не съдържа мазнини, както и некомедогенен, така че той няма да спре порите ви.

12. Консумирайте здравословни храни като риба, пресни зеленчуци, както и плодове. Можете в покой да консумирате допълнителни храни, различни от по -ниската консумация на мазнини, калории и захар. Количество храни съдържа голи калории. Избягвайте ги доколкото е възможно. Избягвайте да ядете много нездравословна храна като пица, картофен чипс, сладкиши, бисквити, сладкиши и т.н..