Една жива и безупречна кожа е мечта на всяка жена. За да постигнем тази цел, ние опитваме всички продукти, които се предлагат на пазара. Някои от тях работят добре, а други не. Ние харчим толкова много пари за продукти за изкуствена красота. Но можем да си направим маска за лице у дома, която помага да се получи безупречна кожа. Нека опитаме нещо естествено. Цветът на невен за лице е много добър за постигане на по -добър резултат.

Как да си направим маска от невен за сияйна кожа

Ползите от невен за кожата

  • Невенът има антибактериални, противовъзпалителни и антисептични свойства. Така че предпазва кожата ви от инфекция.
  • Той предотвратява бръчките, като стимулира производството на колаген.
  • Той контролира маслото в кожата ви.
  • Невенът има антиоксидантно свойство, така че помага за почистване на кожата чрез премахване на примеси.
  • Помага за подмладяване на кожата.

Можете да използвате това невероятно цвете, за да получите жизнена кожа. Маските за лице от невен са подходящи за всички типове кожа и са лесни за приготвяне у дома.

Как да си направим и използваме маска за лице от невен:

Вижте някои популярни списъци с опаковки за лице от невен.

1. Комплект за лице от невен с мед:

Меден невен пакет за лице от невен

За да направите този пакет за лице, се нуждаете от паста от невен, млечна сметана и мед. Тази маска за лице е подходяща за суха кожа

Как да го направя/ Как да кандидатствам/ Как да използвам?

Вземете 1 супена лъжица цветна паста от невен. 1 чаена лъжичка прясна млечна сметана и ½ чаена лъжичка мед. Смесете ги добре в купа и след това нанесете върху лицето си и задръжте до изсъхване. След 20 минути изтъркайте тази маска за лице с кръгови движения и я отстранете, като измиете лицето си с вода.

Защо работи

Млечната киселина и минералите в млечната сметана подобряват тена. Той хидратира кожата и помага за подобряване на текстурата на кожата. Медът помага за предотвратяване на стареенето и също така хидратира кожата ви.

Внимание

Нанесете тази смес върху малък участък от кожата си, за да проверите дразненето на кожата.

Ползи

Този пакет за лице с мед от невен ви дава безцветно ясно лице.

2. Маска за лице от невен с кисело мляко:

Маска за лице от невен с кисело мляко

Съдържа паста от невен, кисело мляко, лимонов сок и розова вода. Тази опаковка за лице от невен ви дава чиста кожа с естествен блясък.

Как да го направя/ Как да кандидатствам/ Как да го използвам?

Смесете 1 супена лъжица цветна паста от невен, 1 чаена лъжичка кисело мляко, ½ чаена лъжичка лимонов сок и 1 чаена лъжичка розова вода в купа. Разбъркайте добре, за да се получи фина паста. След като приложите тази опаковка за лице, трябва да изчакате малко, за да изсъхне тази опаковка на лицето си, след което след 15 минути измийте лицето си с вода. Нанасяйте тази паста 2 пъти седмично за най -добри резултати.

Защо това работи

Млечната киселина и алфа хидроксилната киселина в киселото мляко спомагат за премахването на мъртвите клетки на кожата и предотвратяват пробивите. Розовата вода помага да се поддържа PH баланса на кожата ви. Освен това хидратира и подхранва кожата ви. Лимоновият сок има плажно свойство и е добър за мазна кожа.

Внимание

Тази опаковка за лице от невен е подходяща за всяка кожа. Така че няма да предизвика дразнене на кожата

Ползи

Тази маска за лице премахва бръчките и фините линии и подмладява кожата ви. Така че това е опаковката за лице от невен за сияйна кожа.

3. Комплект за лице от брашно от невен Грам:

Комплект за лице от брашно от невен Грам

Основните съставки в тази опаковка за лице са сурово мляко, паста от невен, паста от невен. Това е отличен пакет за лице за нормална кожа.

Как да го направя/ Как да кандидатствам/ Как да използвам?

Смесете 1 супена лъжица цветна паста от невен, 1 супена лъжица грамово брашно и 1 супена лъжица сурово мляко в купа, за да направите фина паста. Почистете лицето си и нанесете тази паста върху лицето и шията. Оставете да изсъхне и измийте лицето си след 20 минути. Можете да правите това 3 пъти седмично, за да получите добър резултат.

Защо работи

Грамовото брашно е много полезно за грижа за кожата. Прави кожата ви мека и гладка. Освен това премахва мъртвите кожни клетки. Витамин Е, алфа хидроксилни киселини, калций и други антиоксиданти в суровото мляко подхранват кожата.

Внимание

Не е подходящ за мазна кожа.

Ползи

Този пакет от цветя за невен хидратира кожата ви и ви дава млада жизнена кожа.

Това са някои ефективни опаковки за лице от невен за сияйна кожа. Ако не можете да отидете в спа център за лечение на лицето си, вземете този пакет от невен за лице, за да освежите кожата си по -добре.