Indiase sjaalontwerpen zien er erg mooi uit op alle casual outfits. Het borduurwerk en de zijden sjaals zijn een onmisbaar accessoire voor alle dames. Afhankelijk van de gelegenheid kun je kiezen uit een ruim assortiment sjaals.

Beste Indiase sjaalcollectie:

Hier zijn enkele sjaalontwerpen in Indiase stijl en kies uit:.

1. Heritage India-sjaal:

Heritage India Sjaal

Een mooie Indiase sjaal gemaakt van wol. Het heeft een mooie marineblauwe, bordeauxrode kleuren erin. het is lichtgewicht en kan als omslagdoek om de nek worden gedragen. Dit is een jamavar sjaal. Ziet er erg traditioneel uit. Het werk aan de sjaal spreekt over de rijke traditie. Dit kunstwerk ziet er zeer majestueus uit voor gelegenheden.

2. Indiase zijden sjaal voor dames:

Indiase zijden sjaal voor dames

Het is gemaakt van hoogwaardige habotai-zijde. De mooie zijden stof is zo glad en zacht. Deze blauw-witte sjaal is erg mooi. Het kan worden gecombineerd met casual tops om die modieuze look te geven. Het wordt geleverd met een gedrukt patroon. De zijde ziet er zeer elegant en glanzend uit.

3. Indiase hoofddoek:

Indiase hoofddoek

Lichtblauwe zijden hoofddoek ziet er zo mooi en elegant uit. De etnische prints erop voegen iets toe aan de sfeer van de gelegenheid. Geschikt voor alle gelegenheden en bijeenkomsten. De mooie blauwe kleuren combineren goed met de zijden stof. Het ziet er ook erg traditioneel uit. Gemaakt van 100% pure zijde.

4. Indiase katoenen sjaal:

Indiase katoenen sjaal

Deze mooie sjaal is gemaakt van puur katoen en heeft een mooie kwast die je gevoel voor mode laat zien. De rode sjaal ziet er erg trendy uit op witte outfits. Geschikt voor informele gelegenheden. De stof is zacht en glad. Geniet van het warme weer zonder snikheet in de zon, door jezelf in te wikkelen met deze heerlijke sjaals. Dit zijn een set mooie katoenen sjaals die India heeft ontworpen en die naar verschillende landen kunnen worden geëxporteerd.

5. Garen geverfde grote sjaal:

Garengeverfde grote sjaal

Een mooie garengeverfde kastanjebruine sjaal ziet er erg trendy uit in kurtas. Het heeft aan beide kanten geweven randen met ruwe franjes. Bind het om je nek en maak een knoop. Deze Indiase sjaal om de nek ziet er erg fashionable uit. Oproep aan alle jongeren. Het geeft een stoere trendy look met de mooie aarden kleuren.

6. Indiase damessjaal:

Indiase Dames Sjaal

Gemaakt van zacht viscose materiaal. Deze mooie sjaal is een must-accessoire voor alle dames. De mooie paars kleurige zachte sjaal heeft ruches. Het is geschikt voor alle gelegenheden, zowel feesten als informele evenementen. De zachte stof valt heerlijk om de hals en geeft een mooie uitstraling. Het is verkrijgbaar in vele kleuren, afhankelijk van het seizoen.

7. Gele sjaal met Indiase print:

Gele sjaal met Indiase print

Een mooie gele sjaal met bloemenprints erop. Precies goed voor alle informele evenementen. Ziet er erg elegant uit op witte kurtas. Deze bloemenprints geven het een heel casual look. Het is gemaakt van 100% puur katoenen voile. De stof is zacht en glad.

8. Traditionele Indiase sjaal:

Traditionele Indiase Sjaal

Gemaakt van pure crêpe zijde. Deze mooie rode sjaal heeft zeldzame olifantenprints erop. De kleuren zijn levendig en erg Indiaas. Een rij olifanten en vissen is dol op de rand, waardoor het een sari-randlook krijgt. Ziet er erg traditioneel uit en is geschikt voor alle formele gelegenheden.

9. Kantha Work zijden sjaal:

Kantha Work Zijden Sjaal

Het is een veelkleurige kantha werksjaal. Ziet er erg etnisch uit. Het kantha-patchwork en borduurwerk dragen bij aan de rijkdom van de sjaal. Deze sjaal is gemaakt van pure zijde en is geschikt voor alle casual gelegenheden. Ziet er erg mooi uit op witte kurtas. Dit zijn de Indiase handgemaakte zijden sjaals en zullen een absoluut gedenkwaardig cadeau zijn voor alle dames.

Deze mooie Indiase sjaals zien er erg traditioneel en mooi uit. Het is verkrijgbaar in katoen, zijde, crêpe enz. De mooie etnische prints dragen bij aan de Indiase glorie. Probeer een paar van deze mooie sjaals en verbeter je gevoel voor mode.