Een sjaal is een stuk stof dat om de nek wordt gedragen. Vroeger werd het gedragen door het buitenland, maar niet van nu, zelfs niet sinds lang de Indiërs dit gebruiken. In het begin werd het gebruikt om zichzelf te redden van de koude en hete atmosfeer, vervuiling en stof. Maar nu is het helemaal een mode geworden met brede soorten bedrukte sjaal. Een bedrukte sjaal kan de look veranderen in prachtig en meer schoonheid.

Beste bedrukte sjaalcollectie voor dames:

Hieronder beschrijven enkele van de meest geliefde dames bedrukte sjaalpatronen in het kort:,

1. Modieuze casual print sjaal:

Modieuze casual sjaal met print

Iedereen heeft het recht om hem geweldig of mooi te maken. Deze sjaal is er zo een die zal helpen om modieus te zijn. Er zijn verschillende soorten bedrukte sjaals voor verschillende mode.

2. Winterkleding print sjaal:

Winterkleding bedrukte sjaal

Deze sjaal is niet alleen voor de mode, het is zelfs nuttiger voor het winterseizoen om hem te redden van ‘vervuiling’ en ‘mist’. We kunnen deze sjaal ook als ‘zweetdoek’ gebruiken. Maar voor het winterseizoen moeten we dikke soorten sjaals gebruiken. Wolsoorten van de sjaal zijn ook comfortabel voor dit seizoen. We kunnen deze sjaal ook in de winter dragen met de combinatie van jaskleur.

3. Bedrukte zijden sjaal:

Zijden sjaal met print

De sjaal is niet alleen voor een bepaald seizoen, zelfs wij kunnen hem elke dag in elk seizoen gebruiken. Maar seizoensgebonden kunnen we verschillende soorten sjaals gebruiken. De beste tijd om bedrukte zijden sjaal te gebruiken is de zomer, vooral omdat het lichtgewicht is en meer comfort biedt voor een uitje. De sjaal zal ons niet alleen redden van het zonlicht of stof; zelfs wij kunnen het gebruiken om het zweet van gezicht en nek te vegen bij warm weer.

4. Tribal bedrukte sjaal voor jonge meisjes:

Tribal bedrukte sjaal voor jonge meisjes

Jonge leeftijd is het icoon van de mode. Een sjaal met tribal print en t-shirt maakt haar te sexy. Meisjes kunnen dit meestal gebruiken door haar jurk en kleurencombinatie te matchen. Ook kunnen ze deze sjaal gebruiken met haar traditionele jurk. Voor op reis is het ook comfortabel.

5. Print sjaal als uniform:

Bedrukte sjaal als uniform

Zoals we allemaal weten dat de bedrukte sjaal niet alleen voor mode of een casual dressing is, gebruiken militaire gevechtsploegen, jachtpiloten, piloten van de gesloten cockpit deze sjaal vandaag om hun gerespecteerde senior te beschermen. Er zijn een aantal scholen in de wereld waar de studenten wordt gevraagd de sjaals te dragen als onderdeel van hun uniform. Ze hebben meestal een effen structuur met het symbool of label van de school erop.

6. Bedrukte religieuze hoofddoek:

Religieuze hoofddoek met print

Hier zijn de twee bedrukte sjaals, een is een sjaal met luipaardprint. De hoofddoek wordt vooral gebruikt om praktische, culturele of religieuze redenen. De aanhangers van de ‘Sikh-religie’ dragen een bedrukte hoofddoek. Veel ‘moslim’-vrouwen dragen een bedrukte hoofddoek die vaak bekend staat als ‘hijab’. In de ‘christelijke’ religie bedekken vrouwen en kleine meisjes nog steeds hun hoofd met een sjaal als ze naar de kerk gaan. In het ‘jodendom’ zijn getrouwde vrouwen verplicht hun hoofd te bedekken met sjaals.

7. Print sjaal in sport:

Sjaal met print in sportkleding

Deze sjaal is het meest bekend in de sport. Deze sjaals zijn er in een grote verscheidenheid aan maten en zijn gemaakt in de specifieke kleuren van een club. In de sport wijst de bedrukte sjaal van een bepaalde club ook de supporters aan. Zelfs het is erg belangrijk om deze sjaal te dragen om van te genieten als je naar de wedstrijd gaat.

8. Sjaal met bloemenprint:

Sjaal met bloemenprint

Er is een brede print of ontwerp in een bedrukte sjaal, weinig prints zijn voor vrouwen, kleine ontwerpen zijn voor meisjes en weinig zijn voor baby’s. Maar een sjaal met bloemenprint is comfortabel voor alle leeftijden. Een sjaal met bloemenprint past bij alle soorten kleding en kleuren. En het is ook geschikt voor verschillende soorten feesten.

9. Sjaal met dierenprint:

Sjaal met dierenprint

Hier zijn de twee sjaals met dierenprint, waaronder een sjaal met tijgerprint, een andere is een sjaal met zebraprint. Deze sjaals kunnen je look prachtig maken. Dit zijn ook draagcomfort en mode. Voor dagelijks gebruik is een dierensjaal het beste. Het is ook perfect voor gelegenheden en familiefeesten.

De modieuze kleding van de bedrukte sjaal heeft geen leeftijdsbeperking. We kunnen er fris uitzien en perfect zijn voor elke vorm van feestelijke kleding met deze sjaal. Een bedrukte sjaal is nooit saai voor gebruikers. Probeer dit type sjaal om een ​​pakkende look te geven aan je jeansoutfits.