Sjaals zijn ontstaan ​​tijdens de oude Egyptische, Romeinse, Chinese en Franse culturen. Voorheen werden sjaals gewoon beschouwd als iets om in de winter te dragen. De tijden zijn veranderd en de sjaal heeft een compleet nieuwe look gekregen. Tegenwoordig zijn sjaals een veelvoorkomende nekslijtage. De kleurrijke neksjaal kan schoonheid toevoegen aan je jurk en hem opfleuren. Sjaals kunnen elke lengte hebben – lang of kort. Of je de sjaal nu draagt ​​voor warmte of stijl, de juiste modieuze manier waarop je hem draagt ​​verandert je hele uiterlijk.

Nieuwste collectie halsdoeken voor heren en dames:

Laten we hier de genoemde halssjaalontwerpen voor dames en heren vinden.

1. Zijden halssjaal:

Zijden Hals Sjaal

De zijden halssjaal is meteen een favoriet van universiteitsbezoekers. Je kunt gewoon een beetje kleur toevoegen aan je effen tanktop door een zijden sjaal om je nek te binden. Vouw hiervoor de zijden sjaal tot een driehoek en leg deze over je schouders. Leg gewoon een simpele knoop in het midden – voila, je bent helemaal gekleurd voor de universiteit. Zijden sjaals kunnen ook bij zakelijke pakken passen. Ze worden dicht bij de nek in het shirt gedragen en bedekken de nek. Het ziet er stijlvol uit.

2. Sjaal in poncho-stijl:

Sjaal in poncho-stijl

Je kunt de sjaal ook in poncho-stijl om je nek draperen. Om de poncho-stijl te maken, knoop je de twee uiteinden vast om een ​​cirkel te maken. Drapeer het om de schouder en draai het voorste deel. Er is nog een trendy look voor college en past goed bij jeans en tops. Dit is een leuke manier om de dameshalssjaal te strikken voor vrouwen die zwaar gebouwd zijn omdat het hun omvang bedekt.

3. Franse twist-sjaal:

Franse Gedraaide Sjaal

Dit is een unieke stijl voor het strikken van de halssjaal voor dames. Geef je sjaal een Franse twist. De methode om deze sjaal te knopen is ook heel eenvoudig – vouw de sjaal in de lengte en leg hem om je schouders. Het losse eindstuk moet over en dan onder de lus van de sjaal worden getrokken. Het tweede stuk moet eerst onder en dan over dezelfde lus gaan.

4. Metalen gebreide zomersjaal:

Metalen gebreide zomersjaal

Dit is een echt trendy nekwikkelsjaal voor avonden of feestjes met vrienden. De sjaal is gemaakt van dun zijdemateriaal en is dus heel gemakkelijk te hanteren. Draai de sjaal gewoon om je nek en laat de losse eindjes aan de voorkant hangen. Het ziet er chic uit op jeans en korte tops. Metallic gekleurde sjaals zien er over het algemeen beter uit dan gewone sjaals.

5. Sjaal rond de nek:

Sjaal rond de nek

Dit is een van de beste manieren om een ​​kleine halsdoek vast te knopen. Vouw de sjaal doormidden tot het een slanke lijn wordt. Wikkel het om je nek en maak een kleine knoop. Het ziet er echt stijlvol uit op korte broeken en een prachtig accessoire voor universiteitsmeisjes die van korte jurken houden. Het heeft een chique uitstraling en past goed bij korte jurken voor avondjes uit en disco’s.

6. Bandana-halssjaal:

Bandana Hals Sjaal

De bandana-sjaal is een typische herenhalssjaal en het traditionele accessoire van de cowboys. Tegenwoordig sieren zelfs vrouwen deze look. Het is gemakkelijk te strikken en kan ook als vrijetijdskleding of voor kostuums worden gedragen. Vouw de sjaal in een driehoek en maak de tegenovergestelde uiteinden bij elkaar. Neem de twee tegenoverliggende uiteinden aan de langste zijde van de driehoek en plaats de langste zijde op uw nek. De punt moet naar beneden wijzen. Bind de tegenovergestelde uiteinden in een knoop aan de achterkant van je nek.

7. Sjaals voor damespakken:

Sjaals voor damespakken

Dit is een prachtig accessoire om uw formele pak te begeleiden. Tegenwoordig is de sjaal een essentieel onderdeel geworden van de dresscode van bepaalde kantoorkleding. De sjaal wordt eenvoudig om de nek gedragen en er wordt een schattige strik gestrikt. De boog kan in het midden of aan een van de zijkanten worden geplaatst. Dus waarom zou u uw typische manier van dragen van het pak niet veranderen en een halsdoek voor het pak uitproberen.

8. Netto colsjaal:

Netto colsjaal

Coltruien worden over het algemeen in de winter gedragen, omdat het materiaal van wol is. Maar tegenwoordig blijkt het colpatroon ook trendy te zijn bij gewone sjaals voor dagelijks gebruik. Deze netsjaal is gedrapeerd in een col. De colsjaal zorgt voor veerkracht en is zeer elegant. Deze stijl kan door zowel mannen als vrouwen worden aangenomen.

9. Magere sjaal:

Magere Sjaal

Dit is een van de leukste en meest creatieve manieren om je magere neksjaal te dragen. Zo knoop je de sjaal om je nek – Nadat je de sjaal achter in je nek hebt geplaatst, begin je hem te draaien totdat de hele lengte gedraaid is. Doe het dan nog een keer om je nek en leg een knoop. Blijf knopen rond de originele knopen totdat je voelt dat het voldoende is. Laat de losse eindjes vrij hangen.

Sjaals zijn over het algemeen geliefd bij iedereen. Sjaals worden bij alle weersomstandigheden gedragen, alleen is het materiaal van de sjaal afhankelijk van het weer. Sjaals zien er cool uit op losse silhouetten. Sjaals maken ook deel uit van de officiële kleding van bepaalde beroepen, zoals stewardess, receptionisten, legerofficieren, enz. Er zijn veel verschillende soorten sjaals die in talloze vormen, patronen en kleuren verkrijgbaar zijn. Ook het gebruikte materiaal varieert. Er zijn veel tips en trucs voor de koppelstijl.