Je aanpakken om het er representatief uit te laten zien, is niet alleen een kwestie van spreken. Je moet van die kieskeurige looks af en jezelf op een authentieke manier presenteren. Nu hoef je niet hard te werken, want hier komt de lancering van hoofddoeken die enkele jaren geleden zijn geïntroduceerd om dergelijke problemen te overwinnen. Er zijn veel soorten tinten, materialen en zelfs de modellen, hoofddoeken om uit te kiezen.

De 5 beste manieren om een ​​hoofddoek te binden:

Hier zijn enkele van de topmodellen die hoofddoeken tonen en instructies krijgen om een ​​hoofddoek te strikken en dezelfde te dragen, zodat je er prachtig uitziet,

1. Hoofddoek die het hele hoofd bedekt:

Hoofddoek die het hele hoofd bedekt

Neem de gewenste kleur van de hoofddoek die groot genoeg is om je hoofd helemaal te bedekken. En je moet ook erg kieskeurig zijn bij het kiezen van hun tinten, omdat het bij je algehele outfit moet passen. Strek de grootste kant rond je voorhoofd. Probeer de uiteinden van de sjaal samen te voegen en naar de achterkant van je hoofd te brengen. Bind de sjaal af met stevige knopen en maak een strik in de onderrug van je nek. De boog moet op de nek van je nek rusten. Eindelijk, hier krijg je de chick-look, afgezien van de illegale look.

2. Hoofddoek die het voorhoofd bedekt:

Hoofddoek die het voorhoofd bedekt

Begin met het vouwen van je sjaal met een breedte van ongeveer vijf centimeter op lange manieren. Begin de sjaal om je voorhoofd te wikkelen. Maak nu de knopen en knoop de sjaal aan de achterkant van je hoofd. Je moet de knoop niet zijdelings van je hoofd leggen, omdat dit een vreemde blik kan geven. Dit soort hoofddoek op het voorhoofd past heel goed bij de moderne outfit zoals een mouwloze tuniek en een spijkerbroek.

3. Hoofddoek als hoofdband:

Hoofddoek als hoofdband

Houd je favoriete sjaal vast, die klein of groot kan zijn, en probeer lang te vouwen. Begin nu de sjaal om je nek te wikkelen. Breng uiteindelijk de uiteinden naar de bovenkant van je hoofd. Deze knoop moet eruitzien als een boog. Neem opnieuw beide uiteinden van de boog en trek deze over je hoofd in de sjaal, zoals weergegeven in de afbeelding. Je zou een mooie wikkel om je hoofd krijgen die misschien als hoofdband kan worden weergegeven met je favoriete kleur hoofddoek.

4. Hoofddoek Gebruik maken van Front Twist:

Hoofddoek Gebruik makend van Front Twist

Dit is een nieuwe manier om de hoofddoek te dragen die een unieke twist aan de voorkant heeft als hoogtepunt. Hier wordt getoond hoe je een sjaal op je hoofd draagt. Kies een grote hoofddoek uit je kledingkast en probeer hem lang op te vouwen. Leg nu de gevouwen sjaal op de achterkant van je hoofd. Begin ze te proberen op de haarlijn. Nu is het tijd om de voorkant te draaien en het resterende uiteinde van de sjaal stevig vast te houden. Begin nu opnieuw met het wikkelen van de gedraaide uiteinden naar de achterkant van je hoofd. En maak ze af met een tweede knoop.

5. Hoofddoek met Triangle Wraps:

Hoofddoek met Triangle Wraps

Neem een ​​grote sjaal uit je collectie en houd deze doormidden om een ​​driehoek te maken. Plaats nu het langste uiteinde over je voorhoofd. Probeer de uiteinden naar de achterkant van je hoofd te wikkelen. En knoop ze een keer vast zonder een knoop te maken zoals op de afbeelding. Nu kun je de losse uiteinden naar de voorkant van je hoofd brengen en beginnen met het maken van een knoop door ze op het voorhoofd te binden. Stop de resterende losse uiteinden van de sjaal achter op je hoofd.

Als je het zat bent om elke dag hetzelfde kapsel te maken of als het een zomerseizoen is, dat ons ervan weerhoudt losse kapsels achter te laten, dan is dit de exacte keuze. Je kunt deze geschikte hoofddoek gebruiken om je looks perfect en toch stijlvol te maken. Er is uitgebreid getoond hoe je een hoofddoek moet dragen.