За хора, които все още не са наясно с четките за скраб за лице, това всъщност са електрически или четки с батерия, за вашето лице, което ви позволява да се наслаждавате на СПА терапия като от директните удобства на собствения си дом. Тъй като са малки и компактни, с взаимозаменяема уста, тези четки също имат ползата от преносимостта. Докато някои всъщност приличат на четка, има и други механични, които имат малко по -сложен начин за това. Тези четки ви помагат да изравните тена на кожата си, като същевременно премахват петна, тъмни петна и възможни признаци на по -нататъшно избухване. По принцип тези четки навлизат дълбоко в дермалния слой и изтласкват замърсяванията и примесите. В тази статия сме изброили някои от най -добрите четки за скраб за лице, които може да искате да проверите.

Най -добрите четки за скраб за лице в Индия:

1. Четка за дълбоко почистване Proactiv Plus:

четка за скраб за лице

Proactiv е световноизвестна компания, която се занимава основно с несъвършенствата на кожата ви като петна, излишни акне и петна по кожата. В тази четка за дълбоко почистване имаме въртяща се на 360 градуса четина с променящи се опции за смяна на скоростта. Тази четка не само участва в ексфолиране и вечер извън кожата, но също така осигурява релаксиращ масаж, тъй като въртящите се четинки поддържат кожата ви спокойна и почистена.

2. Foreo Luna за мъже:

Foreo Luna за мъже

Елегантен компактен почистващ препарат за лице с овална форма, създаден специално за неравна и упорита мъжка кожа, този почистващ препарат T sonic прилича на матов черен овален купол, който ви помага да изравните кожата веднага след бръсненето, така че кожата ви да се чувства мека и да изглежда невероятно перфектно.

3. GoBonjour четка за лице:

GoBonjour четка за лице

Тази четка от Go Bonjour се предлага с променлива повърхност, която може да бъде заменена с масажираща подложка или просто да използвате четката с четина като скрубер. Четката Go Bonjour използва своите качествени четки, за да изтласка замърсяванията и примесите, омекотявайки и изглажда кожата ви, така че мръсотията да не запушва порите ви.

4. Четка за почистване на Mary Kay Skinvigorate:

Почистваща четка Mary Kay Skinvigorate

Четката със ситна четина от Mary Kay е мека и еластична върху чувствителната кожа, тъй като навлиза дълбоко в джобовете на мръсотията и маслото и повдига мръсотията и зародишните частици. четините имат заоблени капачки, така че да не дразни кожата, докато я почиства и масажира.

5. Четка за почистване на лице Visapure:

Четка за почистване на лице Visapure

Проектирана най -добре за вашите очи и вашите нужди, тази елегантна розова четка се предлага с въртяща се и трептяща четка с четина, прикрепена отгоре, която премахва кожата ви от мазнини, замърсявания и петна. Елегантната дръжка, която лесно се държи, ви дава идеалното захващане.

6. Rio Sonicleanse система:

Rio Sonicleanse система

Sonicleanse от Рио е тристранно функционираща четка, която не само почиства лицето ви от най -дълбоките пори, но и ексфолира мъртвата груба и суха кожа, разкривайки меката бебешка кожа под нея. Неговите висококачествени четина изравняват малки обриви и петна, правейки кожата ви дори текстурирана и гладка.

7. Система за почистване на прахообразни контури Olay Fresh Effects:

Система за почистване на прахообразни контури Olay Fresh Effects

Тази четка за почистване на лицето има огънат връх, който да отговаря на контурите на лицето ви, тъй като четката с четина отгоре ефективно премахва замърсяванията и маслото от долните джобове. За разлика от другите четки, тази четка има триъгълна четка, която перфектно пасва на контурите на лицето ви, докато изтрива мъртвите клетки на кожата.

8. Издание за разкрасяване на лице Braun:

Разкрасяващо издание за лице на Браун

Четката за почистване на лице от Braun използва двупосочна взаимозаменяема горна част с обичайната четка, която почиства замърсяванията от дермалните клетъчни слоеве, като другата опция идва с малък епилатор, който плавно премахва фината коса по лицето около устните и брадичките без задушаване или дразнене на кожата.

9. Bliss Fabulips Pout-o-matic:

Bliss Fabulips Pout-o-matic

Устните ви са една от видната част на кожата ви и набръчкват всички останали, фокусирани върху кожни проблеми, ето почистваща четка, която се фокусира върху устните, особено върху бръчките, тен и мъртва и изсушаваща се напукана кожа. Ексфолира и изглажда текстурата, това е чудесен продукт за грижа за устните.