Velen van ons concentreren zich op het inrichten van onze woonruimtes en vergeten slaapkamers, want wie komt er binnen, toch? Dat is waar je het mis hebt; je slaapt niet alleen in je slaapkamer; het is een plek waar je zorgeloos kunt genieten van een lange werkdag zonder elektronische gadgets in de buurt. Een perfecte sfeer creëren in je slaapkamer is dus een must! Hier is een artikel dat u kosteneffectieve ideeën geeft om uw slaapkamermuren te versieren. Bekijk de nieuwste slaapkamermuurontwerpen en kies er een die bij je past.

Nieuwste slaapkamermuurontwerpen in India:

Hier presenteren we u 25 eenvoudige en moderne muurontwerpen voor de slaapkamer die u veel zullen inspireren. Laten we ze eens bekijken.

1. Vlindermuurontwerp voor slaapkamer:

vlindermuurontwerp voor slaapkamer

Eenvoudige vlinders in dit ontwerp zijn in bruin met de achtergrondmuur in lichtblauw. Het bed dat tegen de muur is geplaatst, is een klein wit bed en een lichtblauw dekbed en kussen dat past bij de kleur van de muur. Dit ontwerp geeft je het gevoel in de schoot van de natuur te zijn. De blauwe kleur kalmeert je ogen en laat je ‘s nachts goed slapen.

2. PVC-muurontwerp voor slaapkamer:

Pvc-muurontwerp voor slaapkamer

PVC is een kunststofsoort die bekend staat om zijn duurzaamheid en zeer eenvoudig te installeren is in uw slaapkamer. Dit ontwerp is een perfect voorbeeld om je slaapkamer te verfraaien. Het buitenste gebied is donkerbruin met strepen van grijs en wit in het midden. Het heeft een prachtige uitstraling waardoor je slaapkamer er stijlvol uitziet. De bijpassende dekbedden op het bed dragen bij aan de schoonheid.

3. Glazen wandontwerp voor slaapkamer:

Glazen wandontwerp voor slaapkamer

Dit is een perfect ontwerp voor mensen die ervan houden om de hele dag, elke dag van het uitzicht naar buiten te genieten. De achterkant van de muur achter het bed heeft van boven tot onder een zwart frame en de hele zijwand is een doorzichtig glas. Dit is een prachtige manier om wakker te worden met warm zonlicht of een perfect uitzicht tijdens regen. Maar als je je zorgen maakt over privacy, kun je dunne gordijnen toevoegen om de look af te maken.

4. Muurtextuurontwerpen voor slaapkamer:

Muurtextuurontwerpen voor slaapkamer

Presentatie is belangrijk bij alles wat we doen; dit is een slaapkamermuurontwerp met een beige achtergrond met significante traanvormige of bloembladachtige verhogingen die een 3D-effect aan de muur geven. Omdat de muurkleur beige is, zijn de bloembladvormige dingen in witte kleur gemaakt. Het contrast tussen de twee zorgt voor een prachtig effect.

5. Slaapkamer muur stencils ontwerp:

Slaapkamer Muur Stencils Ontwerp

Stencillen is een van de trending technieken om je muur in de slaapkamer te decoreren. De beste manier om een ​​stencil effectief te gebruiken, is door in het midden te beginnen, naar boven, dan naar beneden en later naar de zijkanten. Ook bij dit soort technieken is het ontwerp dat je kiest van belang. U kunt acryl- of latexverf gebruiken die op de muren kan worden gebruikt. Het gebruikte model is bloemen met verschillende kleuren groen en wit, met als achtergrond mosgroen.

6. Ideeën voor de muur van de slaapkamer voor meisjes:

Meisjes Slaapkamer Muur Ideeën

Hier zijn twee soorten modellen om de slaapkamer van uw dochter te versieren. Als ze dol is op de kleur roze, dan kan ze door de kleur te matchen met de muren, kasten en het dekbed en kussens bedekt zijn met een hello kitty laken. De muur heeft een zwarte kleur kattendessin op de muur in tegenstelling tot het roze. In een ander model is er een eenvoudig ontwerp met oranjekleurige muren. Het meubilair en de muren zijn een combinatie van oranje en blauw.

7. Kinderslaapkamer muurontwerp:

Muurontwerp voor kinderslaapkamer

Dit is een ander ontwerp dat genderneutraal is en kan worden aangepast voor elke slaapkamer van uw kind. De muur heeft een donkergrijze kleur en hier en daar zijn er sterren in goud en zilverkleur geplakt. Een beer staat op de muur met een grote witte ballon in zijn hand. De ballon lijkt op een maan en het lijkt alsof de beer een maan vasthoudt met een touwtje. Er is een houten ladder aan de zijkant van de kamer.

8. Peuter slaapkamer muur idee:

Peuter Slaapkamer Muur Ideeën

Een kamer speciaal voor een peuter heeft alle dingen die de groei en voeding van het kind helpen. De muren hebben mooie fotolijsten van dieren en enkele fotolijsten van je baby. De muren in deze slaapkamer zijn geheel wit en verhogen daarom de andere dingen in de kamer. Er is een box voor het kind om te spelen en te genieten, samen met een klein bed met leuningen aan vier zijden om uw kind te beschermen tegen vallen.

9. Jongens slaapkamer muur idee:

Jongens Slaapkamer Muur Ideeën

Opgroeiende puberjongens hebben een ruimte voor zichzelf nodig, en dit slaapkamerontwerp heeft een combinatie van hout en blauw PVC in lange dunne rechthoekige strepen. Er is een letter K op de muur geschreven, wat de beginletter van de naam van uw zoon kan zijn. Het bed is comfortabel voor een kind om te slapen na langdurige activiteit.

10. Muurontwerp voor herenslaapkamer:

Heren Slaapkamer Muur Ideeën

Van je slaapkamer een mannelijk tintje maken is niet zo streng meer. Door de foto’s van je favoriete zangers of sterren op te hangen geeft je saaie slaapkamer een sprankelende uitstraling. De muren zijn donkergrijs met een ijzeren rek om wat boeken en tijdschriften in te bewaren. Het bed in de kamer moet ook bij de kleur van de muur passen met contrasterend beddengoed.

11. Wit met contrast geschilderd slaapkamermuurontwerp:

leuke slaapkamer muur ideeën

Een van de kleuren die universeel worden gebruikt voor een nieuw huis of een gerenoveerd huis, is wit. Als je van wit houdt, maar het niet wilt stereotyperen met alleen wit, dan zal dit ontwerp correct werken. Je kunt het centrale deel van de slaapkamer kleuren met een contrastkleur zoals blauw of rood die je eenvoudige slaapkamermuur naar een hoger niveau tilt. Je kunt een gelamineerde foto of een schilderij op het blauw geverfde deel van de muur plaatsen.

12. 3D Muurschildering Slaapkamer Muurontwerp:

coole slaapkamer muur ontwerpen

Een van de trendy en opkomende decors voor elke slaapkamer zijn 3D-prints op de muren. Dit is de perfecte pasvorm voor slaapkamers met brede en lange muren. U kunt het thema van het 3D-ontwerp naar uw smaak selecteren. Dit kunnen ontwerpen van de natuur of een aqua-thema zijn, omdat de natuur en het water je een aangename en positieve sfeer geven, waardoor je de kans krijgt om te ontspannen en goed te slapen.

13. Fluorescerende sterstickers ontworpen slaapkamermuur:

nieuwe slaapkamer muur ontwerp

Als je denkt dat fluorescerende neonstickers speelgoed voor kinderen zijn, heb je het mis! Dit is lichtgevend materiaal dat er aantrekkelijk uitziet voor elke slaapkamermuur en -plafond, vooral ‘s nachts. Sommige sterren hebben stervormige gaten in het midden met een grote halvemaanvormige maan met sterren erop. Net als je het licht uitdoet en je ontspant op je bed, passen je ogen zich langzaam aan aan de subtiele helderheid van deze sterren, waardoor je het gevoel hebt dat je onder de sterren slaapt.

14. LED-verlichte slaapkamermuurontwerp:

creatieve slaapkamer muur ideeën

Een van de kosteneffectieve manieren om uw slaapkamermuur te verlichten die bijdraagt ​​aan de schoonheid van uw muur, zijn LED-lampen. De kleur van de lampen is uw persoonlijke keuze en u kunt deze selecteren op basis van uw muurkleur en kamerinrichting. Dit soort LED’s is niet schadelijk voor uw ogen en kan zowel aan het bed als aan de muur worden gemonteerd. Dit is het meest geschikt voor mensen die graag slapen met een beetje verlichting.

15. Familiefoto ingelijste slaapkamermuur:

mooie muurontwerpen voor slaapkamer

Dit is een zeer persoonlijke manier om je muur te decoreren. De volledige muur kan worden opgevuld met een kleine, middelgrote en grote lijst van al uw gedenkwaardige momenten, waardoor dit het beste deel van dit soort ontwerp is. Zodra je je slaapkamer binnenkomt, doet de stroom van herinneringen van de muur je denken aan vroeger. Je kunt goed slapen met alle zoete herinneringen in gedachten; kinderen zullen meteen verliefd worden op dit soort ontwerp.

16. Cartoon geschilderd slaapkamermuurontwerp:

modern muurontwerp voor slaapkamer

Als je kinderen hebt die oud genoeg zijn om hun slaapkamers te hebben en toch dol zijn op tekenfilms, dan zal dit thema wonderen doen. De stripfiguren die geliefd zijn bij kinderen zijn Chotabheem, Tom & Jerry, Mickey Mouse, Donald Duck, enz. Je kunt deze personages op de muren laten schilderen, of er zijn grote stickers online beschikbaar die je kunt kopen, en je kunt het in de muur plakken voor een veel tijdelijke oplossing, zoals wat een kind leuk vindt blijft veranderen.

17. Regenboog geschilderd slaapkamermuurontwerp:

slaapkamer muur patronen

Deze regenboogkleurige geschilderde muur is een van de gemakkelijkste manieren om de muur van je kind te versieren. Het is niet alleen de regenboog; elk deel van de muur is gevuld met kleuren waardoor het aantrekkelijk is voor kinderen. Een andere innovatieve manier om deze ruimte te decoreren, is door een omtrek te maken en uw kinderen te voorzien van aquarellen, waardoor het een kunstwerk voor uw kinderen wordt.

18. Houten gelamineerd slaapkamermuurontwerp:

nieuwste muurontwerpen voor slaapkamer

Dit is een goed bed-achterwandontwerp voor mensen die kiezen voor simplistische ontwerpen. De manier waarop u de achterwand van uw slaapkamer kunt accentueren, is door een laminaat van houten platen te plaatsen met gelijkmatige verticale lijnen. Een manier om deze houten muur te benadrukken, is door een modern kunstwerk te plaatsen dat het effen blad aan de achterkant verhoogt.

19. Geregenereerd hout gecementeerd slaapkamermuurontwerp:

eenvoudig slaapkamermuurontwerp

Teruggewonnen hout heeft veel geschiedenis omdat het geen vers hout is, maar meubels die al hun doel hebben gediend. Dat hout wordt verwerkt en wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden om uw muur de geschiedenis van dat stuk hout te geven. Hier wordt teruggewonnen hout bevestigd met behulp van een modern technologisch klikontwerp. Dit kan op uw muur worden geplaatst met behulp van een lijm met behulp van de klikmethode.

20. Criss Cross Waterverf Slaapkamer Muurontwerp:

beste muurontwerp voor slaapkamer

Dit is een artistiek ontwerp voor je slaapkamermuur dat misschien tijdrovend is, maar als je eenmaal klaar bent met het werk, zul je er geen minuut spijt van hebben. Je kunt iemand inhuren die het gewenste ontwerp correct kan weergeven, maar als je het thuis alleen gaat doen, dan heb je een goede kwaliteit verf en plakband nodig om de kriskras ontwerpen te markeren. Dit ontwerp geeft je een koud gevoel dat misschien beter is voor je slaap.

21. Antiek slaapkamermuurontwerp:

moderne slaapkamer muur ontwerp

Een antieke look kan op vele manieren aan elke ruimte worden gegeven. Door gewoon een antiek designdecor aan de slaapkamermuur toe te voegen, kunt u uw mooie kleine slaapkamer een geheel nieuw aanzien geven. Een dergelijk decoratief stuk om toe te voegen aan de wanddecoratie van uw slaapkamer is een ovaal of rond glas met een zonachtige textuur met hout of metaal met een antieke tint.

22. Muurposter met zijhanglamp:

ideeën voor slaapkamermuurontwerp

Dit is een van de manieren waarop je de muur kunt decoreren met een grote gelamineerde poster. Dit is de beste manier omdat je geen verf hoeft te verwijderen of aan de muur hoeft toe te voegen. Deze lijst is een op canvas gebaseerde lijst met prachtig geschreven woorden sleep with lashes in de plaats van e’s. Deze innovatieve manier werkt correct omdat het een poster is die in de slaapkamermuur wordt geplaatst. Aan de zijkanten zijn ook lampen aanwezig, die voldoende licht geven.

23. Geschilderd oneindigheidssymbool slaapkamer muurontwerp:

slaapkamer muur ideeën

Oneindigheid is een wiskundig symbool dat aangeeft dat er geen limiet is. Door dit symbool op de muur van je slaapkamer te gebruiken, geef je je oneindige liefde aan je partner en familie aan. U kunt verf naar keuze gebruiken en deze zelf schilderen of de hulp van een professional inroepen. Je kunt ook een stickerversie van het symbool krijgen die je op de muur kunt plakken en deze kunt veranderen wanneer je maar wilt.

24. Door behang ontworpen slaapkamermuurontwerp:

slaapkamer muur ontwerp

Een andere manier om uw slaapkamermuur te ontwerpen, is door een designbehang te gebruiken en dit in uw slaapkamer te plaatsen. Dit is ideaal voor mensen die om vele andere redenen zelf geen tijd hebben om de muur te plannen. De enige moeite die u hoeft te doen, is door te selecteren welk ontwerp u wilt gebruiken om het op de muur te plakken, waardoor uw kamer een stijlvolle, luxe uitstraling krijgt.

25. Modern slaapkamermuurontwerp:

Modern slaapkamer muurontwerp

Bij de bouw van elk huis speelt architectuur een belangrijke rol als u niet wilt dat uw muren eenvoudig zijn. De uitstraling van de kamer wordt met duizend plooien vergroot door prachtige gordijnen en rails toe te voegen die bij je bed passen met een contrasterende muurkleur. Kies heldere en levendige kleuren om je slaapkamer er gemoderniseerd uit te laten zien.

Uw slaapkamer inrichten naar uw smaak is een voorrecht en ook noodzakelijk. De ontwerpen moeten innovatief en verschillend zijn, aangezien de behoeften verschillend zijn voor kinderen, stellen en ouderen. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u een decor kiezen met de beste slaapkamermuurontwerpen die we hebben geleverd. Onderhoud van het decor is noodzakelijk met constante monitoring. Dus kies een plan dat onder je budget valt en ga ervoor.