Ondergoed wordt beschouwd als een zeer persoonlijke aangelegenheid voor elk individu. Slipjes en beha’s zijn een van de meest winstgevende segmenten in dameskleding. Met de toename van de publieke acceptatie van homoseksuelen en transgenders, zijn slipjes voor mannen een opkomende markt. Het idee dat mannen slipjes dragen, wordt door veel mensen over de hele wereld geaccepteerd.

Soorten slipjes voor mannen

Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom mannen slipjes dragen, maar dat geldt ook voor de soorten slipjes die je voor mannen kunt vinden. Veel mannen vinden slipjes comfortabeler dan hun normale slip. Dit is een van de vele redenen waarom slipjes voor mannen trending topics zijn.

Meest comfortabele nieuwste slipje voor Indiase mannen:

Hier kijk je naar enkele beste mannen die slipjes dragen in verschillende kleuren en stijlen.

1. Kanten slipje voor heren:

Kanten slipje voor heren

Kanten slipjes zijn een van de meest geliefde slipjes voor zowel mannen als vrouwen. De textuur en het gevoel van de stof is de specialiteit van dit slipje. Ze zitten erg comfortabel en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit is het meest gewilde type slipje voor mannen.

2. Strings voor heren:

Strings voor mannen

Strings zijn perfect voor mannen die graag pronken met hun goederen. De voorkant is bedekt met stof, terwijl de rest alleen uit touwtjes bestaat. Strings zijn een van de meest onthullende en schrale slipjes voor mannen die je kunt vinden. Hierdoor vinden ze hun weg naar veel seksuele fantasieën, ongeacht de seksuele geaardheid van de partners.

3. Bikinibroekje Panty om te zwemmen:

Bikinibroekje Panty om te zwemmen

Mannen dragen graag een bikinibroekje om te zwemmen. De zachte en gladde stof zorgt voor bewegingsvrijheid. Ze bieden u ook de luxe van extra ruimte voor uw derriere, waardoor het zeer comfortabel is om te dragen voor zwembadfeesten of strandfeesten.

4. Doorschijnende bikini’s:

Doorschijnende bikini's

Doorschijnende bikini’s zijn bedoeld om te worden onthuld vanwege de aard van de stof. Ze kunnen je er zo seksueel verrukkelijk uit laten zien dat je partner later zeker een paar slechte gedachten over je goederen zal hebben. Ze zijn erg populair bij evenementen met een LGBT-thema.

5. Leren Trunks Slipje:

Leren Trunks Slipje

Leren onderbroeken zijn een van de vele populaire kledingstukken die worden geassocieerd met kinky seksuele fantasieën. Leren trunks zijn over het algemeen nauwsluitend, en daarom zijn ze succesvol in het goed vormen van zowel je voorkant als je rug. Deze trunks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs om uit te kiezen.

6. Nylon slipje:

Nylon slipje

Nylon is een andere stof die geliefd is bij pantydragers over de hele wereld. Het vermogen van de stof om water af te stoten, maakt het het perfecte slipje om te dragen voor een zwembadfeestje. Dit slipje is ook verkrijgbaar in fluorescerende kleuren die erg populair zijn bij de huidige generatie mannen.

7. Slipje met dierenprint:

Slipje met dierenprint

Kledingstukken met dierenprint zijn in de mode sinds de dag dat we kleding begonnen te dragen. Geen wonder dat slipjes met dierenprint tegenwoordig erg populair zijn bij koppels. De dierenprint geeft een randje van de rauwe sensuele wildernis aan je sexy outfit. Er zijn verschillende dierenprints om je favoriete slipje uit te kiezen.

8. Hoge taille slipje:

Hoge taille slipje

Slipjes met een hoge taille zijn het ideale slipje voor mannen die graag body shapers dragen. Omdat de taille van het slipje hoog genoeg is, bedekken ze het buikgedeelte van de drager, waardoor het ongewenste vet dat je probeert te bedekken, wordt afgezwakt. Ze zijn perfect voor mannen met een gemiddeld lichaamsgewicht en willen er graag strak uitzien.

9. Zijden slipje:

Zijden slipje

Zijden slipjes zijn de all-time favorieten onder de hele collectie slipjes. Het vermogen van zijde om ongewenste warmte af te weren, maakt het de perfecte optie om tijdens de zomers te dragen. Kleuren en maten voegen verschillende variaties van sexiness toe aan dit slipje.

10. Oma slipje:

Oma slipje

Granny slips zijn het meest comfortabele slipje voor mannen dat je ooit zult tegenkomen. Ze bieden de drager ruimte voor hun goederen en de stof is niet beperkend voor elk type beweging. Dit zijn de perfecte mannen die een slipje dragen op een luie dag thuis.

11. Satijnen slipje:

Satijnen slipje

Satijnen slipjes zijn ook een van de meest populaire slipjes bij mannen. Ze zijn zacht en comfortabel en tegelijkertijd glanzend. Het is geliefd bij mensen over de hele wereld vanwege de textuur en de manier waarop ze op je huid aanvoelen. Probeer een van deze mannen en je zult ze nooit meer uit willen doen.

12. Mesh slipje:

Mesh slipje

Mesh slipjes zijn een ander paar slipjes waar zowel mannen als vrouwen van houden. Door de mesh-stof is het slipje ademend en helpt het ook bij de beweging van de drager. Dit slipje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende maaswijdtes. Draag er een naargelang de gelegenheid en laat de vonken overslaan.

13. Slipje voor heren met franje:

Herenslipjes met ruches

Slipjes voor mannen met franjes worden al jaren als te meisjesachtig beschouwd. Maar dat is niet meer het geval. Mannen zijn ook begonnen met het dragen van slipjes met stroken. Ze bieden niet alleen comfort, maar dragen ook bij aan je sexappeal. Door de franjes zien ze er aan de buitenkant uit als gewatteerde onderkleding.

14. Hi-Cut slipje:

Hi-cut slipje

Hi-cut slipjes zijn gemaakt voor mannen met meer dan gemiddelde dijen. Door de grote omvang van de dijen biedt andere kleding niet het nodige comfort aan de drager. Dit slipje zorgt ervoor dat je je goed kunt bewegen terwijl je spullen ook goed worden ondersteund.

15. Holle dierenslip:

Holle panty met dieren

Dit zijn een van de sexy feestoutfits die je kunt dragen. Het heeft een gevoel voor humor, samen met de rauwe sensualiteit. Deze combinatie maakt dit slipje de perfecte kledingoptie voor een avondje sexy plezier en stoeien met je partner. Olifant, hond, slang en haan zijn de meest bekende panty’s met holle dieren in deze categorie.

Het is heel gemakkelijk om in de war te raken om jezelf een mooi paar mannen in slipjes te vinden met de overvloed aan beschikbare opties. Maar het belangrijkste is om een ​​paar te vinden dat zowel passend als comfortabel is. Het is beter om geen slecht zittende slipjes te dragen, omdat ze voor behoorlijk gênante herinneringen kunnen zorgen. Bovenstaande slipjes voor heren met verschillende modellen zijn online verkrijgbaar. Kies je beste en koop.