Bruidsslipjes zorgen ervoor dat een bruid zich sexy en glamoureus voelt. Dit slipje van zijde, satijn en kant is gemaakt van de beste materialen en geeft een prachtig effect.

De beste collecties bruidsslipjes:

Laten we eens kijken naar de top 9 collecties bruidsslipjes voor bruiloften in verschillende patronen.

1. Bruidsslip met monogram:

Bruidsslip met monogram

Voor uw speciale dag krijgt u een bruidsslipje met monogram met de initialen van uw echtgenoot erop. Dit slipje is gemaakt van kant en de initiaal is aan de zijkant op het slipje gestikt. Ze kunnen worden gedaan in wit of een andere kleur die u kiest!.

2. Gepersonaliseerde bruidsslip:

Gepersonaliseerde bruidsslip

Ga een stap verder en laat je trouwslipje personaliseren. Deze kunnen uw naam en de datum van uw huwelijk hebben. Bekijk de lettertypen die u kunt gebruiken. Het bruidsslipje kan ook van zijde zijn.

3. Bruid ‘ik doe’ slipje:

Bruid 'ik doe' slipje

Iets ouds, iets nieuws en iets blauws is het oude gezegde voor de huwelijksbruid. Dit blauwe bruidsslipje is precies wat je nodig hebt om het adagium compleet te maken. Het blauwe slipje is gemaakt van pure zijde om je extra speciaal en sexy te laten voelen.

4. Hipster bruidsslip:

Hipster Bruidsslipje

Dit lichtblauwe slipje voor bruiloft is een ander ding dat je kunt overwegen. Het slipje in hipsterstijl is perfect voor het comfortniveau. De schattige kanten randen en de strikjes aan de zijkant geven het slipje glamour.

5. Sequenced bruidsslipje:

Sequenced Bruidsslipje

Koop dit geweldige huwelijksnachtslipje voor de meest speciale nacht van je leven. Deze gesequenced bruidsslipjes zijn geweldig met kanten randen. De woorden ‘bruid’ zijn gedaan met sequenties in zilver en zorgen voor een verbluffend effect.

6. Plus-maat bruidslingerie:

Grote maten bruidslingerie

Grote maten bruiden kunnen de meest sexy lingerie hebben met de kantcollectie. Deze plus size bruids slipjes zijn gemaakt met rekbare stof en kant. Ze laten het slipje er prachtig en opwindend uitzien. Bij dit slipje kun je een bijpassende bh als set krijgen. Combineer dit type stijl ook met bijpassende bh’s.

7. Bruidsslip met kanten achterkant:

Bruidsslip met kanten achterkant

Het meest voorkomende bruidsslipje is het witte bruidsslipje gemaakt van kant. Dit slipje geeft veel uitstraling en zorgt ervoor dat de bruid zich van binnenuit sexy voelt. Het slipje met de kanten achterkant is gemaakt van satijn aan de voorkant. Er kunnen ook woorden op het slipje worden afgedrukt.

8. Comfort bruidsslip:

Comfortabele bruidsslip

Voor die bruiden die zich meer zorgen maken over comfort, zijn deze eenvoudige bruidsslipjes de juiste keuze. De bruiden in slipjes moeten zich ontspannen voelen op hun zeer speciale dag en deze gemakkelijke stijlen zorgen ervoor dat ze zich zo voelen. U kunt op volgorde woorden toevoegen aan het slipje voor die extra stijl.

9. Bruidsslip met hoge taille:

Bruidsslip met hoge taille

Krijg deze prachtige bruidsslipjes in de stijl van een hoge taille. Het slipje is gemaakt van zacht glanzend materiaal en het bovenste deel van de taille is bedekt met kant. Het zachte kant voelt heerlijk aan op de huid. Selecteer deze in de gewenste kleuren of in het wit.

Bruidsslipjes zijn een van de belangrijkste aankopen voor de bruiden. Het slipje is zacht en comfortabel en extra sexy en glamoureus. Dit slipje kan worden gemaakt van kant of zijde en er wordt een reeks bewerkingen op uitgevoerd. Eigenlijk krijg je op de markt goede ontwerpen in een verzameling bruidsgedeelten van slipjes, maar je kunt ook een aantal smaaktypes proberen, nieuwe bedrijven lanceren een aantal ontwerpen met je favoriete smaak, zoals vanille-, chocolade- of aardbeienpatroon. Krijg elk ontwerp met smaak om indruk te maken op je geliefde.