Met de veranderende trends in kleding, brengt de binnenkleding ook nieuwe aantrekkelijke ontwerpen op de markt, speciaal voor de vrouwen. De eenvoudige katoenen slipjes zijn nu vervangen door dure kanten slipjes, stringslipjes, hipsters en nog veel meer om de binnenkleding sensueler te maken.

string slipjeEen soortgelijk patroon is het stringslipje dat in verschillende andere designs verkrijgbaar is. Gemaakt van enkele dubbele of meerdere strings, ze worden ook op grote schaal geselecteerd als bikini-onderkleding of ook door de nieuwe bruiden voor een sexy uitstraling.

String slipje voor vrouwen:

Hieronder volgen enkele verschillende ontwerpen die viraal op de markt zijn, waardoor stringpanty’s een andere kijk krijgen:.

1. Netto string slipje:

Net string slipje

Een gebroken wit g-string slipontwerp gemaakt met chiffon wordt tegenwoordig vrij veel gebruikt door de jonge vrouw. Het midden van het slipje is bedekt met een chiffon bekleding met kleine patronen erin gebreid. De zijgreep krijgt drie chiffon snaren voor een stevige grip. Om het gezellig te maken wordt er een parel aan de glimmende panty toegevoegd.

2. Draadloos slipje:

Draadloos slipje

Ook bekend als c-string slipje, worden deze draadloze slipjes populair, vooral onder de beroemdheden. Het rode slipje heeft aan de voor- en achterkant een simpele netbedekking om de gevoelige delen te verbergen. Het heeft een dunne curve die tussen de dijen blijft zitten voor een strakke opname.

3. Glanzende V-vorm slipje:

Glanzend slipje in V-vorm

Op zoek naar iets trendy en toch comfortabel! Glanzend slipje met V-string is het beste wat je zoekt. Het slipje bedekt het onderste gedeelte tot aan de heupen voor een stevige grip. Het is gemaakt van een glanzend materiaal dat op grote schaal is geselecteerd om te zwemmen of een sensuele fotoshoot.

4. Eenvoudig stringbroekje:

Eenvoudige string panty

Een eenvoudig maar pakkend ontwerp met katoen en chiffon is het string-string slipje-ontwerp. Het geeft een volledige bedekking van voor- en achterkant verbonden met een enkele string op het onderbuikgedeelte. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar wit wordt veel gekozen om de huid een goede belichting te geven.

5. Fancy String Panty:

Fancy String Panty

Op zoek naar een chique en sensuele uitstraling voor elk zwembadthemafeest! Het slipje met t-string wordt er vrij breed voor geselecteerd. Het is gemaakt met een combinatie van net en polyester voor een charmante uitstraling. Het is gemaakt met snaren die zijn vastgebonden met behulp van een boog die ermee is gevormd.

6. Verstelbare string slipje:

Verstelbare string slipje

Onder de string-onderkledingontwerpen worden de witte stringslipjes met verstelbare strings op grote schaal geselecteerd door de jonge vrouw over de hele wereld. Het slipje is gemaakt van katoen, polyester of lycra om uit te kiezen. Het slipje is gemaakt met een onder- en achterkant die is bevestigd met een touwtje om onder de buik te dragen.

7. Spotty String-slipje:

Vlekkerig slipje met string

Een onderkledingontwerp dat veel door de vrouwen wordt gedragen, is het vlekkerige stringontwerp. Het ontwerp van het satijnen stringslipje is gemaakt van satijnmateriaal met elastiek aan het bovenste gedeelte en de zijkanten om grip te geven. Het witte slipje krijgt rode stippen om het onhandiger te maken.

8. Knoop string slipje:

Knoop string slipje

Chiffon en satijn vormen een prachtige combinatie voor een perfect ontwerp van een strandslip. Het middengedeelte van de string panty is gemaakt met chiffon die kleine ontwerpen geeft en bezaaid met witte parels erop. De zijkant van het slipje is gemaakt van satijn dat wordt gebruikt om een ​​knoop te leggen voor een goede grip op de heupen.

9. Driehoekig slipontwerp:

Driehoekig slipontwerp

Wil je een nieuw ontwerp dragen in slipjes met een stringpatroon! Krijg een skinny panty-ontwerp dat ook je sensuele huid blootstelt aan de kijker. Het ontwerp is gemaakt met satijnen snaren in driehoekig ontwerp, terwijl het midden is ontworpen met netmateriaal.

De string panty designs worden veel gedragen door de modellen of voor strandfeesten. Ze geven een warm en sensueel effect wanneer ze vooral gedragen worden met satijnen nachtkleding bij dames. Niet alleen voor vrouwen, sommige ontwerpen voor slips met strings worden ook door mannen gedragen voor hun comfort.