романтична спалня табла тапицирано спално бельо плюш

Луксозни мечти

Смятате ли, че вашата спалня се нуждае от малко романтика? Вдъхновете се от спалните, показани тук, които съчетават декадентско легло и меко осветление.

 Тези опушени сини стени, таблата, покрита с шлейф от коприна, и меката завивка от мохер създават това романтично убежище.

Луксозните мебели и мекото осветление са идеални допълнения към това елегантно пространство.

Френско отстъпление – романтична спалня

романтична спалня тапицирана табла изглежда класически

Очарователната спалня показва романтика благодарение на тази табла, спално бельо и антични мебели, изработени по поръчка. Извитите форми на мебелите и мекото осветление създават перфектната среда за уютна нощ.

Древно вдъхновение

романтична табла с тапицирана спалня бяла пейка

Изисканата и изискана спалня предлага романтика чрез меките си, неутрални цветови нюанси и тъкани, съчетани с антични мебели и извънгабаритна табла.

Стая с прекрасна гледка

романтични завеси за прозорци на спалня

Спиращи дъха гледки, меки линии и отворен дизайн правят тази главна спалня истински оазис.

Деликатни волани

романтичен полилей за спалня спално бельо коприна

Собственикът на тази спалня отиде за излишъците и я обзаведе във френски стил със спокойни златисто жълти и сини нюанси.

Дръзки контрасти

романтично спално бельо спално бели възглавници с меки шарки

Много е лесно да се отпуснете в тази драматична, мечтана спалня. Тапицираното табла е в контраст с тъмносините стени и изглежда особено желателно, когато се комбинира с този бял домакински текстил. Свежите, червени цветя са романтично допълнение към нощните шкафчета.

Споделено пространство

романтична табла за спалня черна нощно шкафче черно

Перфектната спалня за двойка показва легло с изчистени линии и елегантно спално бельо върху него. Смес от плътни мебели и женствени нотки превръща стаята в романтично убежище.

Елегантна романтика

романтично спално бельо спално бельо червено покривало нощно лампа

Впечатляващо легло с балдахин ни предлага истински роман. Бялото спално бельо и червените акценти омекотяват черната рамка на леглото. Неутралният цвят на стената и аксесоарите правят стаята да изглежда проста.

 Компактен, но секси

романтично спално бельо с бял оранжев акцент

Всичко в тази спалня се основава на контраста. Смелите червени акцентни стени контрастират с белите и черните аксесоари и създават това шикозно пространство.

Пастелни цветове

романтично спално бельо кремаво жълто бяло реколта

Тази спалня за гости е мека и успокояваща с кремави, бели и златни нюанси и антични аксесоари за романтичен, селски вид.