Много от нас се концентрират върху декорирането на жилищните си пространства, забравяйки спалните, защото кой влиза в тях, нали? Тук грешите; не спите просто в спалнята си; това е място, където можете да се притеснявате след дълъг работен ден без никакви електронни джаджи наблизо. Така че създаването на перфектна атмосфера във вашата спалня е задължително! Ето една статия, която ви дава рентабилни идеи за декориране на стените на вашата спалня. Прегледайте най -новите дизайни на стени за спалня и изберете такъв, който отговаря на вашите нужди.

Най -новите дизайни на стени за спални в Индия:

Тук ви представяме 25 прости и модерни дизайна на стени за спалня, които ще ви вдъхновят много. Нека да ги разгледаме.

1. Дизайн на стена с пеперуди за спалня:

дизайн на стена с пеперуда за спалня

Простите пеперуди в този дизайн са в кафяво със стената на фона в светло синьо. Леглото, поставено до стената, е малко бяло легло и светлосиня утешителка и възглавница, съответстващи на цвета на стената. Този дизайн ви дава усещане, че сте в скута на природата. Синият цвят успокоява очите ви и ви позволява да спите добре през нощта.

2. PVC стенен дизайн за спалня:

ПВЦ стенен дизайн за спалня

PVC е вид пластмаса, известен със своята издръжливост и много лесен за инсталиране във вашата спалня. Този дизайн е идеален пример за разкрасяване на вашата спалня. Външната зона е тъмнокафява със сиви и бели ивици в центъра. Той има великолепен вид, което прави спалнята ви да изглежда елегантна. Подходящите утешители на леглото добавят към красотата.

3. Дизайн на стъклена стена за спалня:

Дизайн на стъклена стена за спалня

Това е перфектен дизайн за хора, които обичат да се наслаждават на външен изглед по цял ден, всеки ден. Задната част на стената зад леглото има черна рамка отгоре надолу, а цялата странична стена е прозрачно стъкло. Това е красив начин да се събудите с топла слънчева светлина или перфектна гледка по време на дъждове. Но ако се притеснявате за поверителността, можете да добавите тънки завеси, за да завършите визията.

4. Дизайн на текстури на стени за спалня:

Дизайн на текстури на стени за спалня

Представянето има значение във всичко, което правим; това е дизайн на стена за спалня, който има бежов фон със значителни извисявания под формата на сълзи или венчелистчета, които придават 3D ефект на стената. Тъй като цветът на стената е бежов, нещата във формата на венчелистчета са направени в бял цвят. Контрастът между двете създава красив ефект.

5. Стенни шаблони за спалня Дизайн:

Стенни шаблони за спалня Дизайн

Трафаретът е една от модерните техники за декориране на стената ви в спалнята. Най -добрият начин да използвате шаблона ефективно е като започнете от центъра, нагоре, след това надолу и по -късно отстрани. Дизайнът, който избирате, също има значение в тези типове техники. Можете да използвате акрилна или латексова боя, която може да се използва върху стените. Използваният модел е флорален с разнообразни цветове зелено и бяло, с цвят на фона на зелено мъх.

6. Идеи за стени за спалня за момичета:

Идеи за стени за спалня за момичета

Ето два вида модели за декориране на спалнята на дъщеря ви. Ако тя обича розовия цвят, тогава, като съчетаете цвета със стените, шкафовете и козирката и възглавниците, се покриват с чаршаф „здравей коте“. Стената има черен цвят котешки дизайн на стената за разлика от розовото. В друг модел има прост дизайн със стени в оранжев цвят. Мебелите и стените са комбинация от оранжево и синьо.

7. Дизайн на стена за детска спалня:

Дизайн на стени за детска спалня

Това е друг дизайн, който е неутрален по пол и може да се адаптира за всяка от спалните на вашето дете. Стената е с тъмно сив цвят и тук -там има залепени звезди в златист и сребрист цвят. Мечка стои на стената с голям бял балон в ръка. Балонът прилича на луна и изглежда, че мечката държи луна с връв. Встрани от стаята има дървена стълба.

8. Идея за стена в спалнята за малки деца:

Идеи за стени в спалнята за малки деца

Стая специално за малко дете има всички неща, които помагат за растежа и храненето на детето. Стените имат атрактивни рамки за снимки на животни и някои рамки за снимки на вашето бебе. Стените в тази спалня са изцяло бели и следователно издигат другите неща в стаята. Има детска площадка за игра, на която детето може да играе и да се забавлява заедно с малко легло с парапети от четири страни, за да предпазите детето си от падане.

9. Идея за стена в спалнята за момчета:

Идеи за стени за спалня за момчета

Растящите юноши се нуждаят от пространство за себе си и този дизайн на спалнята има комбинация от дърво и син цвят PVC в дълги тънки правоъгълни ивици. На стената има изписана буква К, която може да е началната буква на името на вашия син. Леглото е удобно за сън на дете след продължителна активност.

10. Стенен дизайн на спалня за мъже:

Идеи за стени за мъжка спалня

Превръщането на вашата спалня в мъжествен щрих вече не е толкова тежко. Като окачите снимките на любимите си певци или звезди, придава на вашата скучна спалня блестящ вид. Стените са тъмносиви с железен стелаж, за да се съхраняват някои книги и списания. Леглото в стаята също трябва да съответства на цвета на стената с контрастно спално бельо.

11. Бяло с контрастно боядисана стена за спалня:

сладки идеи за стени в спалнята

Един от цветовете, използвани универсално или за нов дом, или за ремонтирана къща, е бял. Ако обичате бялото, но не искате да го стереотипирате само с бяло, този дизайн ще работи правилно. Можете да оцветите централната част на спалнята с контрастен цвят като синьо или червено, който подобрява вашата проста стена на спалнята до следващото ниво. Можете да поставите ламинирана снимка или картина върху частта от стената, боядисана в синьо.

12. 3D боядисване на стени Спалня Дизайн на стени:

готин дизайн на стени за спалня

Един от модерните и предстоящи декори за всяка спалня са 3D отпечатъците по стените. Това е идеалното решение за спални с широки и дълги стени. Можете да изберете темата на 3D дизайна според вашия вкус. Това може да бъде или дизайн на природата или аква тема, тъй като природата и водата ви дават приятна и положителна атмосфера, давайки ви възможност да се отпуснете и да спите добре.

13. Флуоресцентни звездни стикери Проектирана стена за спалня:

нов дизайн на стена за спалня

Ако мислите, че флуоресцентните неонови стикери са играчки за деца, грешите! Това са излъчващи светлина материали, които изглеждат привлекателни за всяка стена и таван на спалнята, особено през нощта. Някои от звездите имат дупки във формата на звезда в центъра с голяма луна във формата на полумесец със звезди по нея. Точно когато изключите светлините и се отпуснете в леглото, очите ви бавно се приспособяват към фината яркост на тези звезди, което ви кара да се чувствате сякаш спите под звездите.

14. Дизайн на стена за спалня със LED осветление:

творчески идеи за стени за спалня

Един от рентабилните начини за осветяване на стената на спалнята, който допринася за красотата на стената ви, са LED крушки. Цветът на лампите е ваш личен избор и можете да го изберете според цвета на стената и декора на стаята. Тези видове светодиоди не са вредни за очите ви и могат да бъдат монтирани или на леглото, или понякога на стената. Това е най -подходящо за хора, които обичат да спят с малко осветление.

15. Стена за спалня с фамилна рамка:

красиви дизайни на стени за спалня

Това е много персонализиран начин за декориране на стената ви. Пълната стена може да бъде запълнена с малка, средна и голяма рамка от всички ваши незабравими моменти, което я прави най -добрата част от този тип дизайн. Веднага щом влезете в спалнята си, приливът на спомени от стената ви кара да си припомните стари времена. Можете да спите добре, като имате предвид всички сладки спомени; децата моментално ще се влюбят в този тип дизайн.

16. Дизайн на стени за спалня, боядисани с карикатура:

модерен стенен дизайн за спалня

Ако имате деца, които са достатъчно големи, за да имат спални, но въпреки това обичате карикатури, тази тема ще направи чудеса. Анимационните герои, които се харесват на децата, са Чотабим, Том & Джери, Мики Маус, Доналд патица и др. Можете да нарисувате тези герои по стените, или има големи стикери, достъпни онлайн, които могат да бъдат закупени, и можете да го залепите в стената за много временно решение като това, което харесва едно дете продължава да се променя.

17. Дизайн на стени за спалня, боядисан с дъга:

модели на стени в спалнята

Тази боядисана стена в цвят дъга е един от най-лесните начини да украсите стената на вашето дете. Това не е само дъгата; всяка част от стената е изпълнена с цветове, което я прави привлекателна за деца. Друг иновативен начин да украсите това пространство е да създадете контур и да предоставите на децата си акварели, превръщайки го в проект за произведение на изкуството за вашите деца.

18. Дървен ламиниран стенен дизайн на спалня:

най -новите дизайни на стени за спалня

Това е добър дизайн на задната стена на леглото за хора, които избират опростен дизайн. Начинът, по който можете да подчертаете задната стена на вашата спалня, е като поставите ламинат от дървени листове с вертикални линии, присъстващи еднакво. Един от начините да подчертаете тази дървена стена е като поставите модерно произведение на изкуството, което издига обикновения лист отзад.

19. Дизайн на стени за спалня с циментирана дървесина:

прост дизайн на стена на спалнята

Регенерираната дървесина има много история, тъй като не е прясно дърво, а мебели, които вече са изпълнили предназначението си. Това дърво се обработва и се използва за декоративни цели, давайки на стената ви историята на това парче дърво. Тук регенерираната дървесина е прикрепена чрез използване на модерна технология за щракане. Това може да бъде поставено на стената ви с помощта на лепило, използващо метода на щракване върху.

20. Criss Cross Water Paint Стена за спалня:

най -добрият дизайн на стена за спалня

Това е художествен дизайн за стената на вашата спалня, който може да отнеме много време, но след като приключите работата, няма да съжалявате нито минута за това. Можете да наемете някой, който може правилно да изобрази желания от вас дизайн, но ако ще го правите сами у дома, тогава ще ви е необходима качествена боя и залепваща лента, за да маркирате кръстосаните дизайни. Този дизайн ви дава студено усещане, което може да е по -добро за съня ви.

21. Античен дизайн на стена за спалня:

модерен дизайн на стена за спалня

Античен вид може да бъде придаден на всяка стая по много начини. Само като добавите антикварен дизайнерски декор към стената на спалнята, можете да придадете на красивата си малка спалня изцяло нов облик. Едно такова декоративно парче, което да добавите към декора на стената на вашата спалня, е овално или кръгло оформено стъкло, което има слънчева текстура с дърво или метал с античен оттенък.

22. Плакат за стена със странично окачена лампа:

идеи за дизайн на стени в спалнята

Това е един от начините да украсите стената с голям ламиниран плакат. Това е най -добрият начин, защото не е необходимо да премахвате или добавяте боя към стената. Тази рамка е рамка, базирана на платно, която има красиво написани думи, спящи с мигли на мястото на e. Този иновативен начин работи правилно, тъй като е плакат, поставен в стената на спалнята. Отстрани има и лампи, които дават достатъчно светлина.

23. Боядисан символ на безкрайност Дизайн на стена за спалня:

идеи за стени в спалнята

Безкрайността е математически символ, който означава, че няма ограничение. Използвайки този символ на стената на спалнята си, вие означавате безкрайната си любов към партньора и семейството си. Можете да използвате боя по ваш избор и да я нарисувате сами или да потърсите помощ от професионалист. Можете също така да получите стикер версия на символа, който можете да залепите на стената, и да го смените, когато пожелаете.

24. Тапети, проектирани за спалня Стенен дизайн:

дизайн на стени в спалнята

Друг начин да проектирате стената на спалнята си е да използвате дизайнерски тапети и да ги поставите във вашата спалня. Това е идеално за хора, които нямат време да планират стената поради много други причини лично. Единственото усилие, което трябва да положите, е да изберете кой дизайн искате да използвате, за да го залепите на стената, придавайки на стаята си елегантен, луксозен вид.

25. Модерен дизайн на стени за спалня:

Модерен дизайн на стени за спалня

При изграждането на всяка къща архитектурата играе важна роля, когато не искате стените ви да са прости. Аурата на стаята се увеличава хиляди пъти само чрез добавяне на красиви завеси и парапети, които съответстват на леглото ви с контрастен цвят на стената. За да изглежда вашата модерна спалня, изберете ярки и живи цветове.

Декорирането на вашата спалня според вашия вкус също е привилегия и е необходимо. Дизайнът трябва да бъде иновативен и различен, тъй като нуждите са различни за деца, двойки и възрастни хора. Според вашите нужди можете да изберете декор с най -добрите дизайни на стени за спалнята, които сме предоставили. Поддръжката на декора е необходима при постоянно наблюдение. Така че изберете план, който е в рамките на вашия бюджет и го изпълнете.