Легло от каменен бор – внесете природата в спалнята

Всеки, който спи лошо или неспокойно, трябва да помисли за въвеждане на природата в спалнята и да спи в легло от каменен бор. Това осигурява приятен и спокоен нощен сън и води до събуждане, заобиколен от прекрасния аромат.

Здрав сън в легло от каменен бор

По време на сън трябва да се съберат нови сили, за да започне новия ден напълно отпуснат, силен и годен. Твърде кратките или неспокойни нощи имат дългосрочен ефект върху здравето и могат да доведат до различни заболявания. Ето защо е важно да се гарантира, че спите здраво. Но това е възможно само ако външните условия са подходящи. Идеалната основа е каменното борово легло. Каменният бор е много благородна и ценна дървесина. Има релаксиращ ефект, така че се насърчава добрия сън. Нощната почивка е много по -дълбока за тялото и ума. Освен това съдържащото се етерично масло предотвратява появата на мухъл. На bauer-holz.at a Легло от каменен бор да бъде закупен от най -големия производител на каменни борови легла в Европа, за който в производството се използва само най -качественият каменен бор. Вдъхновява с прекрасен аромат, изработен е от масивно дърво, произвежда се устойчиво и насърчава здравословния сън.

Другите предимства на каменното борово легло

спалня от каменно борово легло интересен дизайн

Боровото легло може да направи много за вашето собствено здраве и благополучие, защото освен здравословна диета, чист въздух и физически упражнения, добрият сън е най-добрият начин за предотвратяване на болести. Каменният бор съдържа етерични масла, които успокояват вегетативната нервна система.

Това дава възможност да заспите бързо и да се събудите освежени на следващата сутрин. В резултат на това циркулацията е стабилна и сърдечният ритъм е по -спокоен. Леглото от каменен бор не съдържа никакви метални части, което също води до неспокоен сън за много хора. Това е голямо предимство, тъй като е доказано, че металните предмети могат да генерират електромагнитни смущения. Леглото от каменния бор е подходящо и за страдащи от алергии, тъй като акарите, молците и т.н. се държат далеч от аромата. Леглото също е добър избор за астматици. Миризмата на дървото има деконгестантно действие върху лигавиците, така че да се диша по -лесно и качеството на живот се подобрява значително.

Предимствата на каменното борово легло с един поглед:

– прекрасен аромат

– подобрено качество на съня

– Благодарение на етеричното масло в каменния бор, той осигурява повече релаксация и възстановяване

– по -лесно заспиване и по -дълги периоди на сън

– намалява сърдечната честота

– приятен стаен климат

– естествена защита срещу молци и насекоми

– положителен ефект с метеорологична чувствителност

– по -добро общо състояние

– подходящ и за страдащи от алергии

Заключение

Много хора описват спането в каменно борово легло като вид уелнес почивка. Кой страда от безсъние, може да преживее значително подобрение в качеството на съня и благосъстоянието. Имунната система е особено активна по време на сън. Затова трябва да се направи всичко, за да е здравословно и спокойно. Каменното борово легло е оптимална инвестиция за всеки. Това е най-добрият начин да внесете природата в спалнята и да превърнете стаята в оазис на релаксация. Научно е доказано положителното влияние на каменния бор върху благосъстоянието. Леглото от каменен бор също е придобивка за цял живот.

Леглото от каменен бор не съдържа никакви метални части и съответно не генерира електромагнитни смущения

Швейцарските каменни борови легла спят добре

Внасянето на природа в дома ви никога не е било толкова лесно 

борово легло дърво здрав сън

Един вид уелнес ваканция ви очаква във вашата спалня

обзавеждане за спалня с борово легло