Nu je baby 8 maanden oud is, gaat hij experimenteren met dingen. Hij zal zijn hand gebruiken om verschillende dingen te voelen en een beeld in zijn geest te ontwikkelen. Dit beeld varieert van baby tot baby en om dit proces effectiever en levendiger te maken, moet je de baby speelgoed geven dat hem helpt bij zijn algehele ontwikkeling.

Volg altijd de leeftijdsaanbevelingen van de fabrikanten op het etiket. Hier zijn de top 11 nieuwste speelgoed voor baby’s van 8 maanden oud:

1. De VTech Sit to Stand Learning Walker:

Speelgoed voor 8 maanden oude baby 1

Dit is geweldig speelgoed voor de opgroeiende baby en kan worden beschouwd als een van de beste speeltjes voor de 8 maanden oude baby. Het zal de baby helpen nieuwe dingen te leren en zal ook zijn gevoel voor creativiteit en verbeeldingskracht ontwikkelen. Je kunt dit speelgoed in bijna alle babyspeelgoedwinkels vinden, omdat het behoorlijk populair is bij baby’s van deze leeftijd.

2. De Insect Lore Live Cup van rupsen:

Speelgoed voor 8 maanden oude baby 2

Dit is uniek speelgoed en je hebt waarschijnlijk nog nooit zoiets gezien. De beker bevat een aantal vrouwelijke rupsen en sommige vlinders zouden de ideale exemplaren zijn (dit is echter allemaal geverfd). De kinderen besteden hier veel tijd aan en volgens sommige ouders en kindermeisjes is het een van de beste babyspeeltjes voor 8 maanden oud.

3. De wetenschappelijke ontdekkingsreiziger mijn eerste geestverruimende wetenschapskit:

Speelgoed voor 8 maanden oude baby 3

Dit is een eenvoudige en heel eenvoudige wetenschappelijke kit voor baby’s van 8 maanden oud, die hen zal helpen een idee te krijgen van waar wetenschap over gaat. Tegenwoordig biedt bijna elke ouder zijn kind dit specifieke speelgoed, omdat het wordt beschouwd als een van de beste speelgoed voor de 8 maanden oude baby.

4. Stap naar Whisper Ride II:

Speelgoed voor 8 maanden oude baby 4

Dit speelgoed omvat een klein beetje activiteit dat de baby zal moeten bieden om met dit specifieke speelgoed te spelen. Het speelgoed is er in vele kleuren en is een van de meest gekochte babyspeeltjes voor baby’s van 8 maanden oud.

5. De Sassy Pop n ‘Push-auto:

Speelgoed voor 8 maanden oude baby 5

Hier is nog een geweldige duwauto die wat basisactiviteit van de baby vereist. Dit soort speelgoed zal de baby natuurlijk helpen om fysiek te groeien, samen met goede voeding. Het speelgoed kan worden gebruikt op bijna alle populaire online speelgoedwebsites.

6. De VTech Stack en Sing Rings:

Speelgoed voor 8 maanden oude baby 6

Hier hebben we nog een van de meest populaire speelgoed voor de 8 maanden oude baby. Dit specifieke speeltje vereist dat de baby zijn geest een beetje gebruikt. De baby zal de ringen goed moeten stapelen en tot slot zal er een vrolijk muziekje gespeeld worden door het speelgoed. Er zijn een paar vergelijkbare soorten speelgoed verkrijgbaar in India, waar de kleurcode voor het rangschikken en stapelen van de ringen cruciaal is.

7. VTech Go! Gaan! Smart Wheels 3-in-1 lancering & Racebaan spelen:

Speelgoed voor 8 maanden oude baby 7

Baby’s van deze leeftijd zijn dol op auto’s. Dit specifieke racebaanspeelgoed wordt geleverd met prachtig ontworpen racebanen en kleurrijke auto’s. Dit is zeer boeiend en creatief speelgoed dat de motoriek van uw baby ontwikkelt. Het speelt ook muziek en leuke zinnen en baby’s kunnen eindeloos plezier hebben. Het fondsgedeelte is dat je drie soorten racebanen kunt bouwen.

8. Hape-Walk-A-Long Puppy houten trekspeeltje:

Speelgoed voor 8 maanden oude baby 8

Dit kan worden beschouwd als een van de beste speeltjes ooit voor baby’s van 8 maanden oud. Het specifieke speelgoed heeft een prachtig ontwerp en een touw waarmee de 8 maanden oude dit kan voorttrekken. Deze bekroonde puppy verbetert de coördinatie en stimuleert actief spelen. Je kleine peuter gaat met deze kindveilige puppy wandelen.

9. VTech Baby Lil ‘Critters Roll and Discover Ball:

Speelgoed voor 8 maanden oude baby 9

Dit specifieke speelgoed is echt geweldig. Het geeft het kind feiten over veel dingen terwijl hij of zij de bal rolt of er gewoon mee speelt. Het is een van de beste babyspeeltjes voor 8 maanden oud. Dit is een van de beste ontwikkelingsspeeltjes voor baby’s van 8 maanden oud. De zachte textuur helpt bij de tactiele ontwikkeling en laat ze ook kruipen om te luisteren naar de geluiden die het speelgoed maakt.

10. VTech Turn and Learn Driver:

Vroom, Vroom! We houden allemaal van autorijden en dat geldt ook voor uw kleine 8 maanden oude baby’s. Ze houden ervan om hun vaders en moeders na te bootsen die rijden. Naast fantasiespel om te rijden, maakt dit speelgoed dierengeluiden en geluiden van voertuigen. Naast deze liedjes zijn er verschillende liedjes en zinnetjes die helpen bij de algemene ontwikkeling van het kind. Dit op batterijen werkende wiel maakt de weg vrij voor creativiteit en verbeeldingskracht.

11. Fat Brain® Toys Oombee Cube Shape Sorting Toy:

Dit levendige speelgoed met textuur is ideaal voor baby’s van 8 maanden oud, omdat ze hierdoor vormen en texturen kunnen ontdekken. De uitsparingen op de kubus zijn voor specifieke vormen en je baby zal leren om deze vormen te matchen – vierkant, ster en vijfhoek. Baby’s ontwikkelen hun fijne motoriek terwijl ze hands-on leren. Dit veilige speelgoed is gemaakt van siliconen van voedingskwaliteit en is niet schadelijk voor de baby, zelfs niet als ze erop kauwen, vooral als ze tandjes krijgen.

Afgezien van speelgoed, zijn hier een paar activiteiten die u kunt ondernemen met uw kleine 8 maanden oude baby.

1. Kiekeboe:

Zo kun je dit leuke spel spelen met je 8 maanden oude kind:

  • Bedek je gezicht met je hand of een doek of laken.
  • Zeg iets waardoor je baby zich op zijn gemak voelt, zoals: “Waar is mama?” of “Waar is mama gebleven?”
  • En laat dan je gezicht zien zonder te lang te wachten. Anders maakt je baby zich misschien zorgen.
  • Je kunt dit spel blijven spelen en je baby zal eraan wennen en al snel met je gaan spelen.

2. Het Klappenspel:

Baby’s leren klappen rond de 6-8 maanden, dus laat je baby klappen en probeer een paar rijmpjes erbij te zingen.

  • Als je gelukkig bent en je weet dat het in je handen klapt (2)
  • Als je gelukkig bent en je weet het en je wilt het echt laten zien,
  • Als je gelukkig bent en je weet dat het in je handen klapt!
  • Je baby zal snel leren imiteren en met je mee te klappen.

Na acht maanden zal je baby onafhankelijker zijn en begint een geheel nieuwe fase van verkenning. Het is essentieel om het huis kindveilig te maken, omdat je peuter de dingen binnen zijn bereik zal oppakken. U zult ook merken dat uw kind vreemden kan herkennen en kan huilen om naar hen toe te gaan. Zorg ervoor dat je je peuter niet dwingt om naar vreemden te gaan.

Op dit punt kun je een gezellige hoek voor je baby maken om te spelen. Je zou ze kunnen laten kennismaken met een hele nieuwe set speelgoed dat zacht is, muzikaal speelgoed, speelgoed dat helpt bij het kruipen of staan, speelgoed bouwen en speelgoed met knoppen of wijzerplaten zal hun interesse wekken.

8 maanden oud betekent dat uw kind vrij snel sterk wordt. Dit artikel heeft je een lijst gegeven van het beste speelgoed dat geschikt is voor kinderen van deze leeftijd. Het speelgoed is van de beste speelgoedfabrikanten en je kunt ze vertrouwen met je ogen dicht.