Модерна боя за стени за дома сини преградни рафтове се отварят

Избор на модерна боя за стени за дома

Днес разделихме нашата статия за избора на цветове за стената според различни цветове. Намерете любимия си цвят и следвайте нашите съвети за най-добри резултати.

 Червен като цвета на стената

Модерна боя за стени за домашна червена лъскава буква с хол

 Започнете от малко и опитайте ефекта на червения цвят, като добавите лампа или обикновена мебел или дори възглавница. След това опитайте как това ще работи като фон пред рафт за колекционерски предмети, където искате да покажете нещо.

 Във ваканционен дом край морето можете да комбинирате червено с бяло и синьо за морски вид. Можете също да опитате комбинирания ефект на малини розови с пастелни нюанси.

Използвайте тъмните тонове в традиционните стаи и кредавочервеното в селските къщи. Червеното насърчава апетита, затова го използвайте в кухнята и трапезарията, за да подсладите разговора си.

Опитайте червени папрати в домашния си офис и се насладете на красивия им ефект върху производителността ви.

 Синьо като цвят за стената

Модерна боя за стени за домашна спалня синьо легло с балдахин

Синьото е много популярен цвят. Но това трябва да се комбинира в интериора с предмет, който излъчва чувствена топлина. Погледнете внимателно нюанса на синьото, който искате да използвате. Аква, тюркоаз, кобалт са готини. Деним и шисти са по -топлите варианти.

Можете да поставите синьото в стая с южно изложение, която става много топла през лятото. Температурата там ще е малко по -ниска. Изветрената ламарина, теракота и тухлено червено са добри нюанси на синия цвят. Все още можете да го комбинирате с тъмнокафяви мебели и по този начин да допринесете за по -дълбок и изобилен външен вид.

 Зелено като цвят за стената

Модерна боя за стени за домашни треви зелени завеси за вана за баня

Точно като бяло, черно и кафяво, зеленият цвят може да се комбинира с всеки нюанс. Просто погледнете природата! Там можете да намерите зеления цвят навсякъде! Ако се забиете с наличните цветове, това вероятно е правилният избор. Какво ще кажете за зелен вход, слънчева тераса или зала?

Използвайте пролетно зелено в стая с малък прозорец или с ужасен изглед. Това е хладен цвят, така че върви чудесно в топли помещения.

Можете да донесете мебели, които са широко разположени заедно, благодарение на зеления цвят.

Собствениците на апартаменти с отворен план на апартамента оценяват тази възможност за комбиниране.

Можете да работите с един основен нюанс на стената и големите парчета и с други нюанси за по -силни акценти.

 Оранжево като цвят за стената

Модерна боя за стена за дома ярко оранжево вградено огледало за камина

 Оранжевото внася енергия в стаята. Осигурете им модели и ги оставете да работят. Имате ли меки мебели? Изберете графични модели, за да подчертаете силния характер на цвета.

Това все още е привлекателен цвят, който чудесно ще подчертае акцентно парче. Може да работи чудесно като фон за рафт с колекционерски предмети или като драперия на прозореца с красива гледка.

Можете също така да използвате портокал в стаи, където трябва да насърчите действието. Това може да е холът или кухнята.

Оранжевото върви най -добре с тъмни мебели и дървени подове. Ярките няма да постигнат достатъчен контраст. В по -светлия си вид оранжевото ще изглежда прекрасно в тъмни стаи.

 Лилаво като цвят за стената

Модерна боя за стени за домашен лилав женски дизайн на спалнята

Този цвят може да бъде описан като дете на тъмночервеното и хладно синьото. В един контекст той може да бъде мек и сладък, а в другия – преобладаващ. Не напразно този нюанс отдавна се свързва с кралски особи, защото наистина има аристократична аура.

Можете да добавите строгост към това. Най -добрият начин да постигнете това е като използвате луксозни, блестящи и великолепни материи като кадифе, коприна, велур и шенил.

Лилите, които са склонни да бъдат червени, се чувстват по -топли. Можете да ги комбинирате с цветове от студената гама като синьо и зелено.

Сините лили могат да се съчетаят чудесно с оранжево или жълто.

 Подобрете романтичната и бляскава страна на лилавото с няколко акцентни части в черно.

Неутрален цвят за стената

Модерна боя за стени за полилей за мебели за домашна трапезария бяла

Просто живееш с неутралите. Металните повърхности и огледалата създават блестящ ефект и много дълбочина в помещението благодарение на техните почти минихроматични цветови схеми. Можете да увеличите ефекта на акцентните парчета няколко пъти, като дадете на цветовете централна роля.

Визуалните и персонализирани текстури могат да добавят визуална фокусна точка в неутрално боядисана стая с добре поставено парче цвят.

Можете да използвате уютни, меки възглавници, рошави килими или тъкани кошници.

Създайте закачлив ефект с големи парчета, с рамкирани парчета. Създайте драма със студени цветове във вашата среда!

Кой е любимият ви цвят и как бихте се справили с него?

 Тъмносините стени изглеждат студени в тази модерна всекидневнаМодерна боя за стени за дома сини студени ефект лъскави мебелиТопла атмосфера и жълти стени – странна дъгова лампа Модерна боя за стени за домашна лампа с жълта дъга снимки червено    Класически декор в спалнята – шикозна цветова схема Модерна боя за стени за домашна оранжева настолна лампа за спалня

Женски декор в спалнята – розов дизайн

Модерна боя за домашна стена розови снимки за спалня настолна лампа