Дизайн на стени със снимки Съвети за обзавеждане Закачете снимки

Дизайн на стени със снимки – трикове и трикове

С нов дизайн на стената можете да сменяте стаите бързо и ефективно, без да се налага да харчите много пари.

Най-добре е да окачите снимки или плакати на стената на нивото на очите. Средното ниво на очите на човек е около 1,60 метра, така че две трети от плаката или картината трябва да са под и една трета над тази височина.

Две куки трябва да бъдат прикрепени към рамката отзад, така че поставеният в рамка плакат или картината да висят прави. Накрая свържете това с малко по -дълъг шнур и ударете кука в стената на желаната височина. Сега окачете картината на куката с низа и определете фокуса, като преместите картината. Картината виси толкова идеално права – без нивелир. Снимките не трябва да висят директно на прозореца. Поради постоянното излагане на слънце те избледняват с течение на времето. Ако искате да окачите вашите снимки, отпечатани на стената като плакат, трябва да се свържете с доставчика как да използвате PosterXXL, които предлагат светлоустойчив печат. По този начин личната картина остава красива по -дълго и също може да бъде прикрепена близо до прозореца без никакви проблеми.

Творчески дизайн на стени в спалнята

Дизайн на стени със снимки Съвети за обзавеждане и идеи за дизайн на стени

Фото стените стават все по -популярни през последните години. В най -разнообразните рамки за картини са на голяма стена множество снимки, групирани и окачени. За такъв проект различните рамки трябва или да са с подобен стил, или да имат общ цвят. Също така не трябва да смесвате цветни и черно -бели снимки. Съвет: Преди да ги прикрепите към стената, не забравяйте да тествате снимките на пода и да определите позицията на отделните снимки.

Когато прикрепяте централни снимки към стената, човек също трябва да се ориентира към останалата част от стаята. Понякога изглежда по -хармонично, когато горната част на картината е на същото ниво като рамката на вратата. Една голяма картина на стената определено трябва да бъде координирана с позицията на централни мебели като дивана или масата за хранене. Ако няколко картини трябва да бъдат окачени на стена, ще работи по -добре, ако по -големите картини са окачени над по -малките, а тъмните върху светлите..

Идеи за модерен стенен дизайн със снимки

Идеи за стенен дизайн със снимки wanddeko ideen

Права на изображения:

Изображение 1 – Flickr Снимки на стената ми Мая Думат CC BY 2.0 Някои права са запазени

Изображение 2 – Flickr Стая в amiamo familotel Zell am See Томас Помперниг CC BY-SA 2.0 Някои права са запазени

Изображение 3 – Flickr Почивни дни във Валенсия (Испания) Андреас Визер CC BY 2.0 Някои права са запазени