Met de veranderende mentaliteit van mensen verandert alles in iemands leven. Van interieurideeën tot een modulaire keuken, de verandering is overal te vinden. De definitie van stijl is veranderd met de groeidagen. Schommels worden nu omgevormd tot stoelen met kussens die een meer verfijnde uitstraling geven met de extra bonus van comfort. Tuinmeubelen of terrasmeubels van verschillende soorten helpen ons om het uiterlijk van ons hele huis te renoveren.

Afgezien van het ontwerpen van het interieur, moet ook het ontwerpen van een huis aan de buitenkant een punt van zorg zijn. We willen op ons balkon of voorporch of achtertuin zitten en genieten van een heerlijke kop koffie. Een rustige zonsopgang en een rustige zonsondergang is alles wat een persoon nodig heeft om zijn dag goed te maken.

Moderne loungestoelontwerpideeën in India 2020:

Laten we hier kijken met de genoemde 15 beste loungestoelontwerpen.

1. Loungestoelontwerp:

Design fauteuil

Het ontwerp van deze stoelen is vrij uniek en eenvoudig. Het bestaat uit een fauteuil met een poef naar beneden. De aanwezige armleuningen zorgen niet alleen voor extra tevredenheid, maar helpen ook bij het gelijkmatig verdelen van het lichaamsgewicht wanneer de armen op de armleuningen worden geplaatst. Het komt meestal in combinatie met een poef, zodat we onze benen gestrekt kunnen houden.

2. Buitenloungestoel:

Loungestoel voor buiten

Ligstoelen voor buiten worden meestal bij het zwembad of in de achtertuin geplaatst. Na een ontspannende tijd in het zwembad, kan men komen uitrusten in de stoel. Deze buitenstoel heeft geen fauteuil en poef, maar bevat lichtgewicht stoelen die heel gemakkelijk te dragen zijn. Ze kunnen worden opgevuld met leren kussens en kunnen verschillende kleuren hebben.

3. Moderne fauteuil:

Moderne fauteuil

Een moderne fauteuil is absoluut noodzakelijk om een ​​uitnodigende sfeer in huis te creëren. Moderne stoel is een verbetering van een basisontwerp van een stoel. Het bestaat uit nieuwe stijlvolle ontwerpen die onze kamer precies de uitstraling geven die het wil. Met de komst van interieurdecoratie onder gespecialiseerde mensen, kunnen nieuwe en moderne dingen worden gebruikt om het uiterlijk van uw huis te verbeteren.

4. Leren fauteuil:

Leren fauteuils

Omdat loungestoelen voornamelijk buiten staan, lijkt leer een goede keuze. Er zijn verschillende kwaliteiten leer beschikbaar. Er is ook een breed scala aan kleuren beschikbaar voor leren stoelen. Er wordt gezegd dat het gevoel van het leer met het verstrijken van de tijd beter wordt. Dus voor mensen die een keer willen investeren, zijn leren stoelen de beste keuze.

5. Ronde fauteuil:

Ronde fauteuils

Ronde stoelen worden voornamelijk in de veranda of in de woonkamer geplaatst en worden gecentreerd door een tafel of salontafel in het midden. Deze zijn niet enorm groot en redelijk klein. Ze zijn voornamelijk bekleed met leren kussens en hebben een krukachtige vorm en nemen minder vloeroppervlak in beslag. Ze worden meestal gebruikt waar de ruimte wat minder is, zoals in een studio-appartement.

6. Witte fauteuil:

Witte fauteuil

Witte fauteuil in de veranda of balkon of in de woonkamer zorgt voor een uitnodigende sfeer voor de gasten die bij je komen. Het wit brengt licht in een huis en kan de totale uitstraling van een huis veranderen als het meubilair op de juiste manier wordt geplaatst. Het heeft rekbare metalen poten en een klein kussen op het hoofdgedeelte.

7. Opklapbare fauteuil:

Opklapbare fauteuil

Klapstoelen zijn gemakkelijk draagbare stoelen die van de ene plaats naar de andere kunnen worden gedragen. De gemakkelijke draagbaarheid helpt om de stoel naar het strand, picknicks of een bijeenkomst in de achtertuin te dragen. Zelfs in huizen waar de ruimte minder is, kan deze opvouwbare fauteuilstoel worden gebruikt tijdens de tijden en uren dat het nodig is en kan dan worden opgeborgen.

8. Vintage fauteuil:

Vintage fauteuil

Het is een vintage stoelontwerp dat werd gebruikt door onze grootvaders. De achterpoten van de stoel zijn breed en gestrekt. Voor rugleuning en zithoek zijn twee dikke kussens geplaatst. Deze houten lounge heeft veel ruimte om een ​​comfortabele zitplaats te geven. Door deze stoel in je woonkamer te plaatsen, blijven je gouden herinneringen aan opa herinneren.

9. Klassieke fauteuil:

Klassieke fauteuil

Deze witte fauteuil brengt klasse in je woonkamer. Bij deze stoel kun je zelfs bijpassende banken hebben. Er worden twee kleine zachte kussens voor je geplaatst waar je kunt gaan liggen en uitrusten. Omdat het naast het raam is geplaatst, kunt u liggend naar buiten kijken. Dit geeft je een geweldige ervaring in het regenseizoen.

10. Loungestoel voor slaapkamer:

Loungestoel voor slaapkamer

Deze leren fauteuil zal de uitstraling van uw slaapkamer verfraaien. De stoel heeft veelkleurige cirkelvormige ontwerpen. Het is kort met kleine scherpe benen. Aan beide zijden zijn twee dikke armleuningen voorzien om uw schouder te ontspannen. Door erin te gaan liggen, slaapt men goed en kan men zich zelfs verfrist voelen na een kort dutje.

11. Unieke fauteuil:

Unieke Lounge Stoel

Deze opklapbare fauteuil is het meest geschikt voor uw kantoorruimte waar medewerkers even kunnen gaan liggen om op te frissen. Het zal hun efficiëntie verhogen en uw werksfeer koel maken. Het is een tweekleurige stoel en omdat hij opvouwbaar is, neemt hij niet veel ruimte in beslag. In deze stoel is het bovenste gedeelte klein en het onderste gedeelte groot.

12. Aluminium fauteuil:

Aluminium fauteuil

Dit zijn buitenloungestoelen gemaakt van aluminiummeel met een wielrug. Het is winterhard omdat het van aluminium is, dus kussens erop houden is een betere optie. Er is een bloemenontwerp aan de achterkant van de fauteuil die er aantrekkelijk uitziet. Je kunt deze stoel zelfs verplaatsen met behulp van achterwielen.

13. Onconventionele fauteuil:

Onconventionele Lounge Stoel

Dit is een verheerlijkende creatie van een stoellounge. Houten rollen zijn zo artistiek gerangschikt om een ​​lounge te maken. Het is gewoon een mooi stuk stoel met een standaard om je benen op te houden. Door hem binnen of buiten te plaatsen zal hij onvoorwaardelijk geprezen worden en zal iedereen proberen erin te gaan zitten. Het zal een aantrekkingspunt zijn en een aangename sfeer creëren.

14. Loungestoel met luifel:

Loungestoel met luifel

Het hebben van zo’n mooie ronde fauteuil in de buurt van het zwembad of de achtertuin zal een bijkomend voordeel zijn. De lounge heeft ook een luifel bevestigd die beschutting biedt aan uw hoofd. In deze ronde lounge kan men ongestoord genieten van frisse lucht. Wat tijd doorbrengen in de open lucht zal je vullen met nieuwe gedachten en motivatie.

15. Dubbele fauteuil:

Dubbele Lounge Stoel

Deze leuke loungestoel voor buiten is voor kinderen. Het is voor twee personen, er kunnen hier twee kinderen zitten. Deze houten lounge is versierd met kussen en overkapping. Er is een zigzag-ontwerp op het kussen. Kinderen vinden het heerlijk om buiten te zijn en hier krijgen ze direct zonlicht van de zon. Voor een gezonde opvoeding van kinderen is het noodzakelijk om ook te spelen.

Er zijn verschillende stoelen op de markt die verschillende doelen dienen. Hoewel het hoofddoel het zitten is, plaatst een grote variëteit comfort op verschillende niveaus. Door dit brede aanbod wordt het voor de koper gemakkelijker om uit te kiezen. Om een ​​product te produceren dat op grote schaal en economisch op zak kon worden vervaardigd, ontstond de lounge chair.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.