Er zijn verschillende stoelen op de markt die verschillende doelen dienen. Hoewel het hoofddoel het zitten is, plaatst een grote verscheidenheid aan comfort op een ander niveau. Door dit brede aanbod wordt het voor de koper gemakkelijker om uit te kiezen. Om een ​​product te produceren dat op grote schaal en economisch in de portemonnee kon worden vervaardigd, ontstond de Eames-stoel.

Beste en stijlvolle Eames-stoelen:

De Eames stoel heeft voornamelijk een hoofdsteun, een rugleuning en een zitting. Hieronder volgen enkele meest gebruikte Eames-stoelen:.

1. Comfortabele Eames-stoelen:

Comfortabele Eames-stoelen

In de Eames fauteuil is de extra kwaliteit die u krijgt de armleuning die u helpt om het totale lichaamsgewicht gelijkmatig te verdelen. Het helpt je volledig te ontspannen. Eames fauteuil kan worden gebruikt in lounges of op kantoren als bijzetstoel en kan vaak worden gecombineerd met een contrasterende of bijpassende kleur van de poef voor het beste resultaat.

2. Formele Eames-stoelen:

Formele Eames-stoelen

De bureaustoelen van Eames hebben meestal wielen aan de onderkant om de koper te helpen verplaatsen en aanpassen aan hun behoefte. In de bureaustoel van Eames kan de zitting redelijk naar behoefte worden aangepast. Het leer en het kussen in dit soort stoelen zijn meestal ingebouwd en bespaart de tijd om ze apart te kopen.

3. Designer Eames-stoelen:

Designer Eames-stoelen

Een schommelstoel van Eames is een perfect voorbeeld van de nieuwste komst van design. Het is meestal gemaakt van plastic en is dus een duurzaam en ondoordringbaar product. Het biedt echter niet zoveel comfort als andere beschikbare Eames-stoelen, maar het toevoegen van perfect passende kussens kan dit probleem oplossen.

4. Klassieke Eames-stoelen:

Klassieke Eames-stoelen

De Eames eetkamerstoel is een klassiek voorbeeld van vroeger. De basis is gemaakt van hout, maar de zitting is gemaakt van plastic. Het is het meest geschikt voor eettafels en kan zelfs worden gebruikt voor extra zitplaatsen. Het is duurzaam en taai omdat plastic het belangrijkste product is dat bij de vervaardiging ervan betrokken is.

5. Mooie Eames-stoelen:

Prachtige Eames-stoelen

Wanneer styling een probleem is, komt de stoel in Eames-stijl te hulp. Het materiaal waaruit het is gemaakt, varieert meestal en is afhankelijk van de vraag van het product. Het kan worden gemaakt van plastic of hout op basis van de geplaatste bestelling. Eames-stylingstoelen worden meestal in eettafels geplaatst omdat ze perfect bij elkaar passen.

6. Klaslokaal Eames-stoelen:

Klaslokaal Eames Chairs

De Eames plastic stoelen zijn perfect voor klaslokalen, eetkamers, conferentiezalen of zelfs in elk geval waar kracht meer is. Deze stoelen zijn licht van gewicht, makkelijk mee te nemen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het geeft een frisse uitstraling aan de kamer.

7. Comfortabele lange Eames-stoelen:

Comfortabele lange Eames-stoelen

Een Eames fauteuil geeft een warme en ontvankelijke uitstraling aan de gasten die bij u langskomen. Ze zijn gemaakt van gegoten multiplex en leer. Ze bieden niet alleen comfort, maar voegen ook een stijlvolle look toe aan de plek.

8. Hoek Eames-stoelen:

Hoek Eames Stoelen

De Eames bijzetstoel is zeer licht van gewicht en kan overal worden gedragen. De beste eigenschap van deze stoel is dat hij overal kan worden geplaatst waar ruimte een probleem is. Het biedt een extra zitruimte voor de extra mensen.

9. Voetsteun Eames-stoelen:

Voetsteun Eames Chairs

Het is voornamelijk gemaakt van leer waardoor het een duurzame en langdurige kwaliteit en zekerheid heeft. De Eames-stoel heeft meestal lage stoelen, waardoor kleinere mensen zich gemakkelijker kunnen aanpassen. Stoel Eames kan worden gecombineerd met een poef voor meer comfortabele resultaten.

De Eames-stoel wordt meestal geleverd met een hoofdsteun, rugleuning en een zitting. Ze kunnen worden geplaatst in kantoren, in eetruimtes, in lounges, klaslokalen, restaurants en andere openbare plaatsen.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.