De meest voorkomende en veelgevraagde is het ontwerpen van een kleine bar in de hoek van het huis of de flats. Het is essentieel om het juiste type stoel te kiezen voor uw opwindende aanrecht om te ontspannen en te genieten van de unieke smaken van bier en wijn.

Barstoelen of krukken zijn ontworpen in veel aantrekkelijke ontwerpen en materialen en u maakt degene die het beste bij de plaats past.

Nieuwste en stijlvolle barstoelen:

Laten we eens kijken naar de top 15 verschillende soorten barkrukken die in de bars kunnen worden geplaatst.

1. Stijlvolle barstoelen in zwart:

barstoelen

Eigentijds en apart zijn deze metalen barkrukken in zwart. De stoel heeft een zwaar metalen onderstel dat bestand is tegen de stoel, kan worden aangepast aan uw lengte en comfortzone en heeft een opvallende kunststof zitting. Deze zeer slimme stijlvolle barstoel die het milieu kan verlichten en er cool uitziet in bars die op een moderne manier is ontworpen.

2. Designer doorschijnende barkrukken:

Designer doorschijnende barkrukken

De zitting van de barkrukstoelen is gemaakt van polycarbonaatvezel en de zittingen zijn licht gebogen waardoor het een aantrekkelijk uiterlijk krijgt. De barkruk heeft vaste metalen poten met ideale voetsteun en is verkrijgbaar in verschillende transparante of effen kleuren en u kunt degene kiezen die past bij uw interieur.

3. Artistieke barstoelen met ronde vorm:

Artistieke barstoelen met ronde vorm

Dit zijn mooie, stijlvolle antieke hoge barstoelen die tientallen jaren geleden in gebruik waren, maar er toch elegant uitzien als ze in de buurt van uw bar worden bewaard. De stoel is rond van vorm met een rechtopstaande rugleuning ontworpen in puur leer, zelfs met stevige ijzeren poten om comfort te bieden terwijl u zit.

4. Metalen barstoelen:

Metalen barstoelen

De stoel bar is ontworpen van duurzaam, stevig staal metaal en heeft een gladde en glanzende afwerking. De poten zijn op een andere en stijlvolle manier ontworpen, met een steun aan de voorkant waar je je benen in kunt houden en een ontspannen houding is. De stoel heeft een zacht gevoerde zitting en de kleurencombinatie geeft de stoel meer uitstraling.

5. Stevige rugleuning barstoelen:

Barstoelen met stevige rugleuning

Hier komt een hoge barstoel met stevige rugleuning met gezellige, glad gecapitonneerde zittingen. De houten barkrukken zijn zo ontworpen dat de bovenste helft van het lichaam boven de bar komt en door de sterke rugleuning kunt u samen met vrienden of familie genieten van uw drankje.

6. Komeetvormige moderne barstoelen:

Komeetvormige moderne barstoelen

De stoel is ontworpen in de vorm van een komeet met een stevige basis in trompetstijl. De barstoel heeft een lage zit en zit enorm comfortabel. De stoelen zijn verkrijgbaar in vele levendige kleuren die een levendige uitstraling aan de omgeving geven.

7. Door de natuur geïnspireerde barstoelen:

Op de natuur geïnspireerde barstoelen

De vorm van de stoel is geïnspireerd op natuurlijk organisch en ziet er erg aantrekkelijk uit. Het heeft artistieke ronde uitlopende poten ontworpen met metalen en houten stoelen met kussens die meer comfort toevoegen en een aangename uitstraling geven aan die plek.

8. Lederen barstoelen:

Leren Barstoelen

De stoelen hebben een betoverende en unieke uitstraling met een lage rugleuning. De barstoel heeft metalen poten en het kussen is van bruin leer met goede voetsteun. Dit type barstoelen kan in elk soort bar worden geplaatst, omdat het er fantastisch uitziet en behoorlijk comfortabel zit.

9. Trendy barstoelen:

Trendy barstoelen

De stoel heeft een hoge rugleuning waarop aan de achterkant horizontaal geplaatste lamellen zijn geplaatst. Dit type barstoelen geeft een luxe uitstraling aan de omgeving en is ideaal voor landelijke of koloniale huizen. Retro en stijlvolle barstoel zijn deze die een onderdeel kunnen zijn van elke barkamer.

10. Bamboe barkruk met rieten stoelen:

Bamboe barkruk met rieten zittingen

De kruk-barstoel is ontworpen van bamboe en ziet er prachtig uit en springt in het oog wanneer hij in de buurt van de bar wordt geplaatst. Het verlicht de sfeer en de royale rugleuning die is gevormd voor het lenen van comfort en de rieten zittingen benadrukken het uiterlijk van de stoel door vele plooien.

11. Hedendaagse barkrukjes:

Hedendaagse barkruk

De stoel heeft een zeer aangenaam uitzicht en oogt bijzonder elegant in de buurt van barbalies. De zebraprint op de rugleuning ziet er erg opvallend uit en de stoelen kunnen in elke hoek draaien. Stijlvol en nooit uit de mode raken deze barstoelen. Het zijn de ideale, sprankelende geweldige barstoelen met print.

12. Geweven hoge barstoelen:

Geweven hoge barstoelen

Een barstoel gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen, het frame van de stoel is gemaakt van massief mahonie en de zittingen zijn met de hand geweven waardoor het er ongelooflijk uitziet. De stoel is lang in hoogte en er is veel vraag naar omdat het een ongelooflijke uitstraling aan die ruimte krijgt en er zeer verfijnd uitziet dan geplaatst.

13. Draaibare barstoelen in blauw:

Draaibare barstoelen in blauw

Deze barstoel kan in elke gewenste richting draaien of draaien. Het heeft uitlopende poten en comfortabele armleuningen met een goede voetsteun, en een zacht gewatteerd kussen in blauwe kleur bij het zitten en aan de achterkant voor veel comfort tijdens het zitten.

14. Unieke haaivormige barstoel:

Unieke haaivormige barstoel

De stoel is ontworpen in de vorm van een haaienbek gemaakt van stevige kunststofvezels. De unieke vorm van de stoel geeft een aantrekkelijke en charmante uitstraling en is een blikvanger. Dus eenmaal in de buurt van de bar geplaatst, krijgt de plek een meer verbeterde uitstraling.

15. Verstelbare barstoel:

Verstelbare barstoel

Dit soort stoelen zijn er in veel verschillende en rustgevende kleuren. De stoelen hebben een lederen rexine coating en kunnen worden aangepast aan uw lengte. De stoelen worden over het algemeen zowel in de juiste bar als in commerciële ruimtes geplaatst, omdat ze kosteneffectief en stevig zijn.

De verschillend uitziende barstoelen samen met aantrekkelijke wijnrekken maken de sfeer aangenamer en een ideale plek om te ontspannen met vrienden en familie. De stoelen zijn ontworpen met natuurlijk hout, koele kunststoffen of metalen met uitzonderlijke en elegante ontwerpen. Zo heeft u ruime keuzemogelijkheden om uit te kiezen en een ontwerpbrouwerij, een ontspannende omgeving.