Koreanen voedsel lag voornamelijk over de rijst, het vlees en de groenten. De authentieke Koreaanse gerechten zijn bijgerechten gemaakt met rijst. De ingrediënten die in gerechten worden gebruikt, variëren van plaats tot plaats, maar alle gerechten worden nationaal geconsumeerd, en degenen die alleen regionaal waren, worden nu gemengd en op elkaar afgestemd in verschillende smaken en worden nationaal verkocht. Een reiziger die naar Korea gaat, zou een verscheidenheid aan straatvoedsel tegenkomen en zou ervan genieten als ze weten hoe ze moeten kiezen en onderscheid kunnen maken tussen gezond en ongezond. Koreaanse mensen houden er niet van om vroeg op te staan, maar ze hebben om 10 uur gewerkt, dus ze pakken graag wat straatvoedsel en gaan naar hun werkplek.

9 traditionele Koreaanse recepten met afbeeldingen:

1. Tornado-worsten:

Koreaans recept voor straattoast

De mensen die op dieet zijn of die graag gezond eten, zullen niet genieten van het straatvoedsel dat we hierboven zien. is helemaal gefrituurd.

2. Gestoomde zijderups:

De Koreanen aten insecten. We zien hierboven zijderupsen, traditionele snacks van Zuid-Korea. Als een reiziger hunkert naar exotisch eten, kunnen ze een aantal hiervan uitproberen of het gewoon proberen voor ervaring.

3. Franse Fry Corn Dogs:

Koreaanse straatkaas corn dog

Dit zijn een andere vorm van frites die eerder de plaats van frites in Korea hebben ingenomen (1). De jongeren smullen ervan met ketchup en soms suiker. Het is een grappige aardappelwerveling, en aardappel in een spiraal gesneden en door een stokje gehaald. Het wordt gefrituurd tot het knapperig is. Soms wordt er kaas over gedaan.

4. Kimbap:

Kimbap is witte rijst. De rijst wordt eerst gekookt met zout en semase of parrilla-olie en vervolgens in vellen gedroogd zeewier gerold. De rijst bevat vlees en groenten en wordt koud verkocht. Hun afmetingen van de rijstwafels zijn niet te groot; ze zijn bijtbaar genoeg. Kimbap is een populair straatvoedsel dat wordt geserveerd met een kom ‘kimchi’ om te dippen. Dit is het beste Koreaanse Street Food Recept.

5. Koreaanse hotdogs:

Koreanen zijn geobsedeerd door hotdogs. Op de foto hierboven staan ​​hotdogs gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, en sommige zijn omwikkeld met spek en gekookt in hun vet. We kunnen goed kijken en de witte ingrediënten in de hotdogs observeren.

6. Bungeopang:

viskoekjes Koreaans straatvoedsel

Op de foto hierboven zien we een gerecht genaamd Bungeoppang. Het is een gebakje in de vorm van vis. Het beslag wordt in een wafelijzer gegoten dat groeven van vormen heeft als vis. Het is hol is het midden dat wordt toegevoegd met rode bonenpasta en wordt afgesloten met meer beslag. Dit gerecht wordt ook bereid in bloemvorm en staat bekend als Gukwa ppang. Deze worden warm geserveerd en worden het liefst in de winter geconsumeerd.

7. Tteokbokki:

Een hoofdvoedsel van Korea, ook verkrijgbaar als straatvoedsel, is dit gerecht van Tteokbokki. Het recept om dit te maken is in de loop van de tijd steeds veranderd, maar vanaf de jaren vijftig zijn de straatvariëteiten vrij gelijkaardig gebleven. Dit zijn cilindrische vormen van rijstwafel, gekookt met stukjes vis en pittig vanwege de kilte. Dit is het vintage Koreaanse Street Food Recept.

8. Worsten in Korea:

De afbeelding hierboven toont ons verschillende soorten worst die verkrijgbaar zijn in de straten van Korea. Ze gebruiken een verscheidenheid aan vlees, zoals kip en varkensvlees, maar wat wilder wordt gebruikt, is vis, en ze worden ook verwerkt tot steaks zoals worstjes. Ze hebben ze graag met een verscheidenheid aan kaas en sauzen.

9. Ei op brood:

Koreaanse recepten voor streetfood

Dit zijn gewoon ei-poaches gemaakt en geplaatst op de opening in het midden van de stukjes brood. De stukjes brood zijn het hete strijkijzer en worden geroosterd om klaar te zijn voor wat hongerige hapjes.