De Andaman-eilanden zijn ideale bestemmingen voor gezinsvakanties en vakanties. Ze dienen ook als de beste romantische plekken voor getrouwde stellen en pasgetrouwden. De stranden hier zijn prachtig en ongekroond. Ze bieden de bezoekers veel mogelijkheden om deel te nemen aan vermakelijke activiteiten zoals duiken, watersporten, zwemmen en zonnebaden. De landschappelijke schoonheid, het ongerepte water en het zachte weer zijn betoverend en de resorts, de keuken en de accommodatie zijn opmerkelijk en goed opgezet. Hier hebben we enkele van de prachtige stranden van Andaman op een rijtje gezet, zodat u de volgende keer dat u een reis plant, weet welke plaatsen u moet bezoeken.

Radhanagar-strand:

stranden in andaman

Het Radhanagar-strand, gelegen op het Havelock-eiland Andaman, is een van de mooiste die tot nu toe te zien is geweest. De lange stukken goudkleurig zand en weelderige groene kokospalmen zien er pittoresk en onberispelijk uit. Dit strand is de juiste plek om al uw zorgen te vergeten en te genieten van de prachtige en magnifieke uitzichten die het te bieden heeft. U kunt ook genieten van vissen, zonnebaden en zwemmen.

Corbyn’s Cove-strand:

Stranden in Andaman-Corbyn's Cove Beach

Het strand van Corbyn’s Cove is mooi en extravagant. Het is een geweldige plek voor alle natuurliefhebbers en voor degenen die graag onder de zachte warme stralen van de zon genieten. Ze hebben hier ook luxe resorts en restaurants.

Vijayawada-strand:

Stranden in Andaman-Vijaynagar Beach

Het strand van Vijaynagar heeft enkele van de meest adembenemende uitzichten die je je ooit hebt voorgesteld. Deze plek is hemels en rustig. De zachte bries en de zachte spatten van de sprankelende blauwe golven zijn enkele van de mooie dingen die je zult zien. Degenen die op zoek zijn naar een tijd van vrede en rust, moeten deze plek absoluut bezoeken?.

Harminder Bay-strand:

Stranden in Andaman-Harminder Bay Beach

Het strand van Harminder Bay ligt op ongeveer 100 kilometer afstand van Port Blair en dient als een van de meest prachtige en adembenemende stranden van de Andaman-eilanden. Op vakantie gaan naar een plek als deze is zeker zalig, leuk en ontspannend. Lange wandelingen maken op blote voeten en zwemmen zijn enkele van de beste activiteiten die u hier kunt ondernemen.

Ramnagar-strand:

Stranden in Andaman-Ramnagar Beach

Ramnagar, gelegen op het eiland Diglipur, is een van de meest unieke stranden. Deze plaats is grotendeels afgelegen en kan alleen worden bereikt door een boot te nemen vanuit Port Blair en Mayabunder. Het gevarieerde aanbod aan flora en fauna zal u zeker aangenaam verrassen en het weer is hier aangenaam. Naar deze plek komen zal zeker geen spijt veroorzaken?.

Karmatang-strand:

Stranden in Andaman-Karmatang-strand

Het Karmatang-strand is spectaculair, vredig en een puur ongerept strand. Deze plaats is niet geraakt door commercieel toerisme en dient als een andere plaats die per boot wordt bereikt. Het strand is ook het thuisland van een groot aantal schildpadden die ook heel goed kunnen duiken en snorkelen.

Olifantenstrand:

olifanten strandwandeling

Op het olifantenstrand van Andaman vindt u olifantentrainingen. Het is ook een geweldige plek voor watersporten en sightseeing. Aangezien deze plek niet is aangetast door commercieel toerisme, kunt u ook duiken met de zeepaardjes, vissen en palingen.

Long Island-strand:

Stranden in Andaman-Long Island Beach

Het Long Island-strand is een mooi en zanderig strand dat vol staat met groenblijvende bossen. Het ligt op ongeveer 82 kilometer afstand van Port Blair en staat erom bekend dat het bezocht wordt door dolfijnkonvooien.

Neil Island-strand:

Stranden in Andaman-Neil Island Beach

Het strand van Neil Island is een schoonheid! Het glinsterende blauwe en groene water, prachtige zonsondergangen, ondiepe riffen en levende koralen zullen je zeker fascineren. De zeevruchten zijn hier weelderig en de uitzichten zijn natuurlijk, kleurrijk en exotisch.