Сутиенът не е просто бельо. Има още много работа. Има подходящ вид сутиен за всяка рокля или топ, които носим. Не можете просто да обедините ежедневния основен сутиен със скъп топ. Ето защо е важно да знаете различните стилове, разфасовки и форми на сутиени, предлагани на пазара, за да отговарят на различни видове топ износване. Hanes е марка облекло, датираща от 1901 г., когато е създадена в Северна Каролина, САЩ. Кажете ни най -добрите 9 вида сутиени hanes, които могат да ни предложат.

Различни видове сутиен Hanes:

1. Hanes Cotton Comfy Everyday Essential Non-Wired Bra:

сутиен hanes 1

Това е ежедневен сутиен от съществено значение, който можете да носите с ежедневието си. Той е 100% памук и има три секционни двуслойни чаши от плат с хоризонтални шевове за контурна форма и вертикални шевове за повдигане. Неподплатените му чаши подобряват формата на гърдите. Той осигурява пълно покритие и безжичните чаши ви карат да се чувствате комфортно. Презрамките са изработени от мека еластична и са регулируеми. Ръбовете са еластични и по този начин осигуряват по -добро прилягане.

2. Скриване на венчелистчета под сутиен Hanes Bra:

сутиен hanes 2

Този сутиен hanes има вградени коректори за венчелистчета, за да не изглежда повече. Разполага с гладки покрити с плат подплатени чаши за поддръжка. Неговите леко подплатени чаши осигуряват пълно покритие. Неговият безпроблемен стил ви позволява да носите под монтирани потници. Има елегантни нееластични регулируеми презрамки. Найлон и спандекс плат ви кара да се чувствате комфортно през целия ден.

3. Hanes Convertible Shaping Bandini:

сутиен hanes 3

Това е разтегателно стилно бандо и свободен размер, оформящ розов сутиен Hanes. Той е напълно безпроблемен и има формова чаша с вграден страничен остър. Той осигурява цялостно оформяне и подкрепа. Той не е подплатен и има универсални многопосочни презрамки. Той също така осигурява долна лента, за да поддържа сутиена на място. Изработен от полиамид и еластан, той се предлага в доста цветове.

4. Високо въздействащ контурен спортен сутиен Hanes:

сутиен hanes 4

Този спортен сутиен от hanes се разтяга, за да ви пасне перфектно и отвежда влагата, за да ви поддържа сух и удобен. Има меки чашки и еластична подметка, покрита с мека тъкан за достатъчно поддръжка. Съставът на тъканта от памук и спандекс идва с технология duo-dry. Има затваряне на куки и очи с гърба на гърба. Подходящ е за дейности като джогинг, тенис и волейбол.

5. Hanes прикриващ венчелистчета без презрамки:

сутиен hanes 5

Можете да го носите не само без презрамки, но и с кръстосан гръб, като презрамка над врата или с конвенционален профил с презрамки. Този сутиен остава поставен и ви пасва идеално. Неплъзгащият се гръб държи сутиена на място. Вградените коректори за венчелистчета ви осигуряват перфектното покритие. Той естествено повдига, оформя и поддържа. Изработен от найлон и спандекс, той се предлага в различни размери в черно и бяло.

6. Безшевен, леко подплатен моден сутиен Hanes:

сутиен hanes 6

Този сутиен hanes отговаря на вашите модни изисквания със своите меки, безшевни чаши с ултра тънка подплата за този супер гладък вид. Неговият покрит с тъкани кабел осигурява отлично повдигане на чашата и чудесен комфорт през целия ден. Има нехлъзгащи се, меки, регулируеми презрамки. Изработен е от найлон и спандекс и се предлага в два отпечатъка.

7. Памучен гладък памук от тениска Hanes:

сутиен hanes

Тази тениска сутиен hanes, изработена от памук и еластан, има безшевни чаши с лека подплата. Той е окабелен за повдигане и поддръжка с еластични регулируеми презрамки. Носете го под приталени топове и тениски за перфектен комфорт и подкрепа.

8. Shirred Slip On Sports Hanes Bra:

сутиен hanes 8

Този спортен сутиен hanes се разтяга, за да пасне и се предлага с технология duo dry. Това е разтегателен сутиен с двуслойна риза отпред. Покритата еластична лента осигурява поддръжка и комфорт. Има еластични покрити презрамки. Изработен от найлон и спандекс, той е идеален за йога, пилатес и тренировки с тежести.

9. Hanes No-Show Concealer безжичен сутиен:

сутиен hanes 9

Това е формован безжичен сутиен hanes с коректори за венчелистчета за цялостно покритие, което няма да се вижда под дрехите. Има ултра тънка подложка за гладко покритие. Изработен от найлон и спандекс, това е сутиен с три четвърти корици, който подобрява формата на бюста ви.