Булчинската рокля е важна част от жените и младите момичета, които мечтаят за сватбата. Мечтаната сватба определено може да мотивира жените да носят сватбена рокля, която е в тенденция и създава огромно въздействие по време на сватбата сред хората. За дамите, които искат да се впишат в хубава и допълваща тялото рокля, тук е правилното място да знаят. В тази статия са представени 50 -те най -добри булчински рокли. Отделете няколко минути дами и получете вдъхновение и мотивация да изберете най -подходящите сватбени рокли за 2018 г. със следващите красиви снимки на сватбени рокли.

Секси сватбени рокли за булки със снимки:

Нека да намерим тук със споменатите топ 50 сватбени рокли за булки.

1. Червени сватбени рокли в цял ръст:

Червена сватбена рокля в цяла дължина

Булката иска и мечтае най -завладяващият и чакащ ден в живота й да започне с красива цветна рокля, която създава огромно въздействие по време на сватбата й и създава невероятен спомен до края на живота й. Изключително важно е да прегърнете спомените, изборът на подходяща цветна булчинска рокля. За да се случи това, жените или момичето трябва да анализират най -подходящия за нея цвят. За момичетата, които имат ярък тен, за тях тази червена сватбена рокля в цял ръст може да бъде най-добрата, както и очевидна опция, която е отворена за нея. Яркостта на червения цвят може да варира от скучно червено до ярко червено, според еднократното предпочитание, яркостта на цвета може да бъде решена.

2. Плажни сватбени рокли с трапезария:

Плажна сватбена рокля с трапезария

Това са красиви булчински рокли и това са еднократни дрехи, които трябва да пасват перфектно на булката и да правят комплименти на нейните красоти, което се постига чрез използване на подходящия тип дизайн и подходящия тип платнен материал при проектирането на сватбената рокля. Тези сватбени рокли от A линия са идеалният избор за момичета, които имат дълги крака и искат да им направят комплимент. Сватбата на плажа се счита за най -готиния тип партита. За да насърчат обикновените плажни партита, дизайнерите са измислили много видове дизайнерски булчински рокли. Булчинската рокля на A-линия е изработена от дантела, шифон или синтетичен материал, който има предни самотни цепки с прикрепен страничен малък джоб, за да придаде елегантен, както и модерен външен вид.

3. Сватбени рокли плюс размер:

Сватбена рокля плюс размер

Дами или момичета, които са доста здрави и смятат, че булчинската рокля може да не им подхожда, са чист мит. Има голям брой стилове на обличане, които могат да накарат жените или момичетата с големи размери да изглеждат невероятно привлекателни. За да изглеждат привлекателни и привлекателни, дизайнерите са се погрижили да се предлагат много колекции във връзка с булчинските рокли. Тази рокля се предлага в различен материал, който може да бъде изпробван и след това избран. Най -често се носи бяла рокля с мрежа или дантела, която е модна сватбена рокля.

4. Винтидж сватбени рокли:

Винтидж сватбена рокля

Дизайнерски сватбени рокли във винтидж стил за булка, вдъхновени от началото на 50 -те години на миналия век, сега оказват огромно влияние върху младите момичета и жени. Този тип дизайнерско облекло се харесва на много от хората на средна възраст, както и от настоящото поколение. Материалът, използван при проектирането на този вид рокля, обикновено е твърд материал, който може да не изглежда смачкан. Горната част на роклята е прегръщаща тялото, а долната част на роклята се преобръща. Долната част на роклята е с откроен външен вид, което прави роклята по -привлекателна и автентична. Ръкавите са изработени само от мрежест материал, покриващ само раменете. Този тип рокли обикновено се носят от традиционни жени на средна възраст, както и от момичета, които обичат да изтъкват традиционния облик по време на сватбата.

5. Сватбена рокля от дантела:

Дантелена сватбена рокля

Момичета, които харесват свободно течащите секси сватбени рокли, което прави роклята по-привлекателна и красива. Жените, които обичат да използват дантелени материали за всякакви рокли, тогава тази сватбена рокля с дантела е подходящата колекция. Дантеленият материал, използван при проектирането на тази рокля, обикновено е по -ориентиран към дизайна. Ръкавите са проектирани без подплата, а дължината на ръкавите зависи от избора на булката. Момичетата, които са високи с дълга ръка, за тях биха били силно препоръчителни дълги дантелени ръкави. Областта на талията на роклята е придружена от колан, който може да бъде в контрастен цвят с роклята. Обикновено момичетата предпочитат да носят бяла дантелена рокля с кремав или светло розов цвят на кръста.

6. Къси сватбени рокли:

Къса сватбена рокля

Сладката сватбена рокля винаги е налична на пазара, въпросът е какъв тип рокля подхожда на булката е най -важният факт, който трябва да се отбележи. За дамите, които обичат да носят малката къса рокля като сватбена рокля, е абсолютно интересна идея. Момичетата, които са на средна височина и искат да носят привлекателна рокля, разкриваща кожата през големия ден, се постигат най-добре, като носят къса синтетична и дантелена комбинирана рокля, която пада до средата на бедрото. Втулката обикновено е мини или всъщност без ръкав изглежда по -привлекателна и приятна. Роклята е зашита според желанието на булката, а талията около областта на талията я прави по -фигура, допълваща булчинското облекло.

7. Сватбена рокля с ¾ ръкави:

Сватбена рокля с ръкави ¾

Роклята, която прегръща тялото, се предлага в изобилие и роклята е проектирана в различен дизайн и материал. Най -атрактивният тип би могъл да бъде 3/4 ръкав, който е прикрепен заедно с дизайна на врата. Този тип булчинска рокля го прави по-безплатен за булката, без да е необходимо тя да носи каквито и да е гривни или гривни, тъй като ръкавите са проектирани или със самостоятелно проектирана бродерия, или с ръкав, изработен от пачуърк. Пачворк ръкавът е доста интересен дизайн, както и булката може да проектира себе си според някогашното желание и вкус.

8. Булчинска рокля с дантелени ръкави:

Булчинска рокля с дантелени ръкави

Момичета, които харесват дантелен материал, но не искат нейната цялостна рокля, проектирана с дантела, за тях този тип булчинска рокля с прикрепен дантелен ръкав може да бъде най -добрият вариант. Частта на тялото на сватбената рокля е изработена от синтетична, мрежа или шифон или друг вид атрактивен материал. Ръкавът е с прегърнато тяло, което прави булката да изглежда по-слаба и слаба. Дължината на ръкава обикновено е пълна втулка, която покрива средата на дланта. Има проектирани, които се доставят с приставка за пръстен заедно с втулката. Пръстенът е прикрепен към всяка фигура, с изключение на фигурата на пръстена, което прави ръкава да се залепи износена кожата по-плътно и придава немазна видимост.

9. Сватбена рокля с дълъг мрежест ръкав:

Сватбена рокля с дълъг нетен ръкав

Момичета, които обичат да носят свободно прилепнали булчински рокли, също се предлагат в изобилие в бутиковия магазин или булката може също така да проектира сама роклята си, която пасва според нейната форма на тялото и ръст. За да бъде проста и приятна за тях, тази свободно прилепнала синтетична проста рокля е идеален избор. Роклята е проектирана да образува обикновен синтетичен бял цвят материал. Дизайнът на врата е допълнен с малка дантела. Дизайнерският ръкав в тази рокля е най -подчертаната част от тази сватбена рокля. Втулката е свободно прилепнала, изработена от комбинация от синтетичен и мрежест материал. Втулката е лишена от подплата. Дължината на ръкава обикновено е до китката.

10. Сватбена рокля с черна мрежа:

Сватбена рокля с черна мрежа

Черното е универсален цвят и всеки знае, че жените обичат да носят черни цветни дрехи като универсален цвят по избор. Черният цвят е самостоятелно допълващ се цвят, който всеки обича да го има в гардероба на мъжете или жените. Тази черна необходима рокля, а не универсална цветна рокля, но и фигура, допълваща цвета. Черното кара момичето да изглежда по -тонизирана фигура, както и привлекателна. Дължината на роклята е почти пода. Черният мрежест материал може да се комбинира с черен сатенен хастар или с контрастен цвят, което го прави още по-привлекателен за окото.

11. Черно -бяла сватбена рокля без презрамки:

Черно -бяла сватбена рокля без презрамки

Приет е фактът, че жените обичат да носят както бяло, така и черно, така че комбинирането на тези два поразителни цвята е фантастична комбинация. Тази цветова комбинация е една от най -добрите сватбени рокли Жени, които обичат да комбинират цвят и да ги носят, а след това тези черно -бели булчински рокли са страхотният избор. Дължината на роклята обикновено е до пода. Тази рокля е лишена от каишка, което я прави по -привлекателна и привлекателна за тълпата. Горната част на роклята е прегръщаща тялото, а долната част на тялото е комплимент за тялото. Задната страна на роклята се извива, а краят изглежда като приказна рокля.

12. Винена червена цветна сватбена рокля с мрежа:

Винено червено Цветна сватбена рокля с мрежа

Момичета, които са правилно ориентирани към тях, тази виненочервена рокля е фантастичен избор. Роклята е изработена изцяло от мрежа с червено вино. Дължината на роклята е до областта на глезена. Горната част на роклята е прегръщаща тялото и роклята прилепва към тялото с дизайн на цип на гърба. Тази рокля е лишена от каишка, която определено се наслаждава на кожата и тялото допълва роклята. Предната част на роклята има малък V-образен дизайн, който прави роклята по-привлекателна и ориентирана към дизайна булчинска рокля. Долната част на роклята е изработена изцяло от мрежест материал, който има стъпаловиден дизайн, който придава пухкав вид.

13. Сватбена рокля с дълги предни цепки:

Сватбена рокля с дълги предни прорези

Момичета, които имат дълги крака и дълги за тях, тези сватбени рокли с дълъг ръкав определено трябва да носят уникалните сватбени рокли. Дизайнът на тези рокли за сватба прилича на дизайнерска рокля на dhoti. Горната част на роклята има изглед към тялото, тъй като материалът, използван при проектирането на горната част на роклята, е обикновен мрежест материал, който е довел до проектиране на бродерия. Пачворкът покрива тялото и го прави да изглежда по -контрактиращ с цвета на кожата. Долната част на роклята е изработена от сатен или синтетичен материал, който пада до нивото на пода само от задната страна на роклята. Интересната част от тази рокля е предната цепка, която прави булката да изглежда по -привлекателна. Долната част на роклята е проектирана по начин dhoti, което прави десет рокли изключителни.

14. Небесносиня дълга сватбена рокля без презрамки:

Небесно-синя дълга сватбена рокля без презрамки

Синият цвят ни кара всички да мислим за романтично и спокойно настроение, което кара окото ни да се чувства по -топло и успокояващо. Тези идеи за сватбени рокли са да направят околната среда по -романтична и успокояващият е най -важният фактор, когато булката и младоженецът решават да създадат приятна среда за сватбата си. От страна на жените, най-добрият начин да създадете такава приятна обстановка с индийските сватбени рокли може да бъде изборът на сватбена рокля с най-добрия цвят, в този случай избирането на небесносиня сватбена рокля, която наистина е най-подходящият цвят за всеки повод. Тази небесно синя рокля без презрамки подхожда на белезникавокафяв до кафяв цвят на кожата. За по -светла кожа носенето на светъл цвят не е най -добрият избор. За жените, които харесват, са със среден ръст и цвят на кожата за тях, тази рокля може да бъде идеалният вариант.

15. Сватбена рокля с падащ ръкав:

Сватбена рокля с падащ ръкав

Сватбената колекция е безкрайно дизайнерско облекло, което наистина е невероятно нещо за онези млади дами, които търсят сватбена рокля, или тези амбициозни момичета, които се интересуват да се оженят. За да го направят по -ориентиран към колекцията, дизайнерите са направили безкраен брой дизайнерски булчински рокли, една от тях може да бъде падащият ръкав. Този падащ или падащ ръкав е универсалният дизайн на сватбена рокля, който подхожда на всякакъв тип телесна фигура и височина. Дължината на падащия ръкав обикновено е мини ръкав, който прегръща тялото. Материалът на ръкава и горната част на роклята са подобни или ръкавът може да бъде направен от обикновена мрежа или дантелен материал, което определено е избор, оставен на булката.

16. Сатенена дълга сватбена рокля:

Сатенена дълга сватбена рокля

Сватбена или булчинска рокля с дизайнерски презрамки определено е процъфтяваща дизайнерска колекция сватбени рокли, която всички булки обичат да носят в най -очаквания си ден. Но изборът на правилния тип сватбена рокля без презрамки определено е задача, която булката трябва да реши, като умори различни булчински колекции без презрамки. Една такава колекция булчински сватбени рокли без презрамки би била дългата рокля с мрежест сатен. Пълната дължина на роклите, изработени от един материал, който може да бъде или мрежа, дантела, шифон или всякакви изтънчени платове, към които към областта на талията е прикрепена огромна изработена от плат роза. Това огромно цвете, изработено от сатен, придава индивидуалност на роклята.

17. Еластична закачена сватбена рокля:

Еластична прикачена сватбена рокля

Жени или момичета, които обичат да носят единична модна сватбена рокля за сватбата, която няма никаква работа или привързаност, за тях тази сватбена рокля може да бъде идеален избор. Материалът, използван при проектирането на тази рокля, е или направен от натрошен сатен или от обикновен бял или бежов цвят шифон. За да подчертае тази проста рокля, роклите са направени без презрамки, а материалът се прилепва към тялото през еластично въже, преминаващо върху горната горна част на роклята, което се маскира с роклята. Тази рокля може да се вмъкне много лесно, без никакви усилия. За да направи областта на врата по -привлекателна, булката може да носи проста перлена огърлица с падаща слушалка.

18. Високо-ниска сватбена рокля:

Сватбена рокля с високо-ниско ниво

Дизайнът с високо и ниско ниво е постигнал най-често използвания дизайн през настоящия 20 век. Дизайнерите използват този модел с ниско ниво при проектирането на някои привлекателни дамски булчински рокли. Материалът, използван при създаването на този дизайн, променящ нивото на очите, е огромно предизвикателство за дизайнерите, тъй като традиционният начин за проектиране на къса сватбена рокля с дължина до пода се е превърнал в стереотип и жените може да не предпочитат тази промяна. Но определено дизайнерите са направили блестящ дизайн и са положили усилия да угодят на очите на булката. Цветът, използван при проектирането на тази рокля, може да бъде малко ярък или черен цвят, тъй като белият цвят може да не разкрива точната красота зад модела на рязане с високи и ниски размери.

19. Булчинска рокля в черно и червено кадифе:

Булчинска рокля в черно и червено кадифе

Черното и червеното са най-съвършените, тъй като и двата цвята като вече самодопълващ се цвят, добавящ към това смесването на двата цвята, наистина е най-добрата сватбена колекция, за която една булка може да избере. Тази рокля може да бъде проектирана или като презрамка, или с презрамки, което наистина е изборът на булката. Горната част на роклята има деколте във формата на сърце, което придава хубав извит вид. Долната част на роклята е изработена от кожен материал, който придава по -кралски вид на роклята. Долната част на роклята е прикрепена към частта на роклята чрез тънък шев. Това е невероятна булчинска рокля.

20. Къса булчинска рокля с врат на лодка:

Къса булчинска рокля с деколте

Булчинска рокля с дължина до коляното и 3/4 ръкав е идеална сватбена колекция, която се вижда във всеки бутиков магазин. Най -атрактивната част от роклята е дизайнът на врата, който прави роклята по -елегантна. Дизайнът на шията във формата на лодка е доста популярно деколте, когато става въпрос за проектиране на дамско облекло, същата идея е взета и при проектирането на колекция булчински облекла. Областта на талията се прави по-прегръщаща тялото, като се прикрепи сатенена лента, която може да бъде вързана отзад, подобна на рокля, при която сатенена нишка е прикрепена по протежение на талията и е завързана по гърба или от гърба напред, за да се образува възел във формата на лък.

21. Зимни сватбени рокли:

Зимна сватбена рокля

Когато планирате сватба през снежен зимен сезон, тогава не само решавате правилното място и поканените хора, но и булката решава правилния тип сватбена рокля, която подхожда на зимния сезон и белия сняг фон. Сватбата през зимата обикновено е събитие на закрито, така че направете околната среда по -приятна, булката, носеща проста и атрактивна зимна сватбена рокля, би могла да бъде най -привлекателното нещо за гледане. Роклята е изработена от синтетичен материал, който е придружен от зимен халат от зимна кожа. Халатът се покрива като яке и пада надолу до пода като воал.

22. Сватбена рокля с бална рокля:

Сватбена рокля с бална рокля

Тези огромни и невероятно изглеждащи западни сватбени рокли, наречени бални рокли, придобиха своята популярност в западните страни, където булката е облечена с тази екстравагантна сватбена рокля. Цветът на сватбената рокля обикновено е бял или кремав. Роклята е изработена от цялостен дантелен материал, облицован с хастар. Втулката е проектирана като падаща от рамото ръкав. Втулката изглежда като тънка каишка, която се придържа към кожата. Долната част на роклята се издува като чадър и се държи здраво поради металния пръстен, прикрепен от вътрешната страна на полата.

23. Сватбени рокли русалка:

Сватбена рокля русалка

Рокли -русалки са наистина най -известният дизайнерски тоалет, що се отнася до колекцията дамски дрехи. Жените обичат да демонстрират своята тонизирана фигура на тялото, като носят рокли с комплименти за тялото; един такъв дизайн е сватбената рокля, проектирана от русалка. Акцентиращата част на роклята е дизайнът на роклята, който има своеобразен облик. Тъй като русалките изглеждат наполовина човек и наполовина риба, същата концепция е използвана при проектирането на този костюм на русалка. Горната част на роклята е прегръщаща тялото с приставка с цип, която се вижда на гърба на роклята. Долната част на роклята е най-очарователната част от роклята, където долната част се извива от средата на бедрото. Долната част на роклята мете пода, което е връхната точка на тази рокля. Този тип рокли са подходящи за среден ръст до високи момичета.

24. Златни сватбени рокли:

Златна сватбена рокля

Цветът на златото е ярък и привлекателен оттенък, който много източни и азиатски страни харесват. Златният цвят днес е променен чрез смесване на други цветове като роза и нотка на сребро, което придава контрастен вид. Създаването на сватбена рокля, използваща златото като основна тема, може да бъде предизвикателство, тъй като обикновеният златен цвят изглежда твърде джазов, което не подхожда добре на сватбена рокля. За да го направят по -привлекателен и елегантен, дизайнерите са използвали комбинация от злато и роза, която придава блестящ, както и контрастен вид. Роклята е проектирана като рокля без презрамки с дебел колан в средата, който придава различна перспектива на роклята. Този тип цвят е подходящ за тен на млечна риба до мек тен.

25. Ежедневни сватбени рокли:

Ежедневна сватбена рокля

Сватбената рокля също може да бъде проектирана с помощта на непринудена дизайнерска концепция. За момичета, които организират малко парти сред приятели и искат да изглеждат по -непринудени и да се смесят с тълпата, тогава определено изборът на обикновена дизайнерска сватбена рокля може да бъде най -добрият избор. Материалът, използван при проектирането на тази рокля, е синтетичен бял цвят с прикрепена дантелена втулка. Но контрастиращата част е каубойският облик, носещ кожен кожен колан и шапка с чифт черни ботуши, които придават пълна непринудена визия. Този тип рокли са подходящи за всякакъв вид тен.

26. Розова дълга сватбена рокля:

Розова дълга сватбена рокля

Розовият цвят е цветът на жените, което означава, че жените определено биха искали да носят розов цвят като сватбена колекция. Тази концепция за розова сватбена рокля е доста известен стил на обличане, който подхожда добре на всички видове тен, а височината играе важна роля при избора на типа рокля. Розовият цвят може да бъде избран според тена на момичето. Най -известен е мекият розов цвят със сатенена лента около кръста. Най -добрата концепция за този вид рокли е, че е лесна за носене и продължаване.

27. Летни сватбени рокли:

Лятна сватбена рокля

Лятната сватбена рокля е най -простата и приятна за носене сватбена рокля. Материалът, използван при изработката на тази рокля, обикновено е синтетичен материал и тъй като това е лятно сватбено облекло, обикновено е бял на цвят. Бял цвят е най -яркият цвят, който подхожда добре на слънчева лятна сватбена рокля. Най-често проектираното деколте е V-образно деколте. Долната част на роклята е проектирана като увита с тесен колан. Долната част на роклята има широк дизайн на пода.

28. Модерни сватбени рокли:

Модерна сватбена рокля

Тази елегантна и модернизирана дизайнерска сватбена колекция е предстояща и най -предпочитана от всички момичета от по -младото поколение. Материалът, използван при проектирането на тази зашеметяваща булчинска колекция, е шифон или висококачествен памучен материал с подплата. Спалното бельо може да се използва и като булчинска рокля, която се нуждае от добро управление, тъй като лененият материал се смачква лесно. Това е обикновен обикновен материал, зашит в модерна булчинска рокля. Ръкавите с пълна дължина с дълги цепки отпред могат да бъдат един от дизайните при проектирането на роклята. Тази рокля пасва добре с чифт помпа с ток.

29. Цветни сватбени рокли:

Цветна сватбена рокля

Тази екстравагантна сватбена рокля, изработена от цветен синтетичен материал, е идеална сватбена рокля за парти или като лятна сватбена рокля. Цветовите смеси могат или да бъдат направени от скучни цветове като праскова, меко писта зелено и с тъпа роза или ярка цветова комбинация като червено, лилаво със зелено може да бъде идеална комбинация от цветове. Роклята подхожда добре на бална рокля с вдлъбнатини от талията, а горната част на роклята е проектирана като плътно прилепнал дизайн.

30. Бели сватбени рокли от коприна и падащ врат:

Сватбена рокля от коприна и падащ врат

Бялото е цветът на елегантността, подходящ за всякакъв тен и височина. За да направи дизайна на врата по -привлекателен, което косвено прави булчинската рокля по -красива. Дизайнът на падащата шия е просто деколте, което прави материала, а не облегалка, а свободно прилепнал дизайн. Областта на талията е проектирана със сребърно бижу, което придава контрастен вид на обикновената бяла сватбена рокля. Роклята е проектирана като модел без ръкави. Копринената сватбена рокля е проектирана като модел с права линия. Тези прости сватбени рокли могат да се съчетаят с прическа на кок и чифт токчета.

31. Сватбени рокли без облегалка:

Сватбена рокля без облегалка

Момичетата винаги мечтаят да бъдат най -забележителният човек по време на сватбата си, която за неопределено време е вдъхновена от звездите на филмовите филми, които са известни със своите актуални тенденции през последните си дизайнерски рокли и тоалети. Вдъхновена от филмите ще бъде тази сватбена рокля без гръб, която наистина е най -привлекателната и тялото допълва роклята. Момичета, които са с тонус на тялото и добре поддържана форма на тялото, определено биха опитали тази рокля и ще изживеят тези, които изумяват Kodak, носейки нещо привлекателно, както и елегантно.

32. Официална сватбена рокля:

Официална сватбена рокля

Сватбените рокли обикновено се считат за официални от определена група хора, а има и други целеви групи, които смятат, че сватбените рокли също трябва да се разглеждат като официално облекло. За тези, които попадат под критериите за официални рокли за сватби, този тип официална колекция булчински облекла би бил идеален вариант. Този тип рокли се предлагат предимно в бял или кремав цвят, който се счита за официални цветове за износване. Роклята е предимно с дължина до коляното и се извива от областта на талията като рокля. Роклята има кръгла форма, изрязана в долната част, което придава допълнителна красота на роклята. Ръкавите са малки и прегръщат тялото.

33. Сватбена рокля на плисе:

Сватбена рокля на плисе

Сватбена рокля на плисе е един от най -често срещаните дизайни, популярен сред младото поколение, както и средните възрастови групи. Този тип дизайн е подходящ за тънки до средни фигури със средни до високи жени. Горната част на роклята е прегръщаща тялото, която също има плисиран дизайн, който има дизайн, прегръщащ тялото, за разлика от долната част на роклята, която започва от областта на талията до нивото на глезена. Най-невероятната и изумителна работа, извършена от дизайнера, е забележителна, тъй като създаването на такава плисирана перспектива отнема много време и търпение

34. Сватбена рокля в стил Бохо:

Сватбена рокля в стил Бохо

Бохемският стил е най-често срещаният стил в сегашния тенденционен дизайн, до плисиран и русалка с воланов дизайн. В дизайна на бохо горната част на роклята е като блуза, изработена от дантела или бродерия с подплата. Блузата може да бъде изработена с ръкави или без ръкави. Долната част на роклята е направена като пола, която се носи точно над областта на талията, наречена средно ниво на повдигане. Дължината на полата обикновено е до областта на глезена и може също да има метене на пода. Този тип дизайн е подходящ за високи момичета поради модела с дълги лакове.

35. Плаваща сватбена рокля:

Плаваща сватбена рокля

Този тип дизайн е типичен гръцки дизайн, където те носят дълга бяла до кремава рокля. Дължината на роклята обикновено е до нивото на коляното. Тази рокля е типично свободно облекло, което се комбинира с красива прическа с венец, поставен на главата. Тъй като венецът се използва през много специален ден, комбинирането на венец като корона с добра дизайнерска рокля в гръцки стил може да бъде идеален избор за гръцките жени, които обичат да следват традиционния стил на сватбени рокли. Роклята може просто да се вмъкне вътре без никакви усилия, което я прави много по -лесна и удобна. Горната част на роклята, около врата, е подчертана чрез красиво поставени камъни или ръчно изработена бродерия, подчертана с цветни камъни.

36. Каскадна сватбена рокля с волани:

Каскадна сватбена рокля с волан

Дизайнерите наистина се умориха да придадат нов облик на дизайна на сватбени рокли, като проектират своеобразен и атрактивен дизайн, един такъв интересен дизайн е каскадната булчинска рокля, която е направена от сигнален материал. Горната част на роклята е направена като презрамка или тънка презрамка с модел, прегръщащ тялото, долната част на роклята леко се отпуска от областта на талията и драпира тялото с елегантен каскаден вид. Средната част на роклята е най -атрактивната част на роклята, при която материалът е зашит в поток от падаща вода.

37. Сватбена рокля с илюзия с деколте до глезена:

Сватбена рокля с илюзия с деколте до глезена

Моделите на сватбените рокли с илюзионна шия определено са най -често срещаният модел на шията през последните години. Този дизайн се постига чрез използване на обикновен мрежест материал, който е зашит или прикрепен към тялото на материала на роклята, в някои случаи илюзионните модели на врата се правят, като не се използва подплата в областта на врата, за да се получи илюзионният дизайн на врата. Използваният мрежест материал може да бъде от същия цвят или контрастен цвят с булчинската рокля. Най -често използваната форма на врата е кръгла до полу -лодка.

38. Сватбена рокля с отворен гръб:

Отворена сватбена рокля

Определено има прозрачна разлика между дизайна на рокля с облегалка и дизайна на отворена рокля. Дами, които искат да направят задната част на роклята по -привлекателна, като използват дантела или пачуърк материал в горната част на гърба, тогава този отворен дизайн на булчинска рокля е идеален вариант. Дължината на роклята, в този случай, е в цяла дължина с форма на русалка или рокля с А-образна линия. Горната част на полата се събира заедно с помощта на система за заключване с копчета, а средната част на роклята се показва като отворена назад, а дантеленият материал продължава отстрани и се съединява точно над областта на талията. Тази секси сватбена рокля определено показва женско тяло във формата на пясъчен часовник.

39. Сватбена рокля в стил корсет:

Сватбена рокля в стил корсет

За момичета, които имат много фигура в съзнание и добре тонизирано тяло, които биха искали да носят хубава рокля за оформяне на тялото за сватбата, тогава определено избират стилове сватбени рокли, обгръщащи тялото. Горната предна част на роклята е проектирана като корсет, което прави роклята да изглежда по -привлекателна. Задната горна част на роклята е мястото, където е прикрепена копчето със система за затваряне с цип. Долната част на роклята прилича на дизайна на русалка, но дизайнерите също могат да проектират долната част на дизайна в цялостен драпиран дизайн.

40. Сватбена рокля отпред с възел:

Сватбена рокля отпред с възел

Тази колекция от булчински облекла отпред може да бъде определена като най -сексисткия дизайн. Стилът отпред на възел се превърна в най -популярния дизайн сред по -младите момичета, които обичат да изобразяват последните тенденции. Момичетата, които обичат да имат сватбена рокля в стил преден възел, могат да изберат да носят обикновена обица и роклята. Тази колекция булчински облекла действа като завършена рокля, включително бижутата, тъй като ръкавите са с пълни ръкави, а предната и задната част на врата са с десен модел.

41. Сватбена рокля, прикрепена към палтото:

Сватбена рокля, прикрепена към палтото

Излизането от обичайния стереотипен стил на сватбено обличане с дълга рокля, като се разгледат други аспекти на дизайна на сватбена рокля с иновативния дизайн беше постигнато чрез представяне на концепцията за проектиране на модел на прилепнало яке. Палтото може да бъде прикрепено към роклята или да се разглобява. Дължината на палтото обикновено е областта на изчакване или малко над талията. Материалът, използван при проектирането на палтото, се отклонява от дизайнерите. Този тип дизайн на палтото също може да бъде персонализиран.

42. Бяла сватбена рокля с презрамка:

Бяла сватбена рокля с каишка

Дизайнът на шията е прост и лесен за носене дизайн, който определено е стилен и с високо търсене. Моделът на врата е основният подчертаващ аспект на тази рокля. Цветът, който обикновено се използва при проектирането на тази рокля, може да бъде или обикновен бял до почти бял или кремав. Тези цветове са подходящи за всеки тип кожа. Моделът на врата с халтер дава модел на прегърната врата.

43. Сватбена рокля с деколте на кралица Ан:

Сватбена рокля с деколте кралица Ан

Деколтето на кралица Ана се появи след дизайна, носен от британската кралица Ан, нейният стил на носене на този дизайн с високо деколте на гърба и дизайн на предната мила е отличителната черта на това деколте. Много от принцесите след кралица Ана започнаха да носят тези сватбени рокли на принцесата с деколте, по -късно това стана популярно като една от най -предпочитаните булчински колекции.

44. Асиметрична сватбена рокля:

Асиметрична сватбена рокля

До висок и нисък дизайн на сватбена рокля, асиметрична сватбена рокля може да се счита за една от най -често носените рокли, когато става въпрос за избор на асиметрична рокля като права дълга рокля. В тази асиметрична рокля дължината на роклята е дълга, но воланът, който минава по долната част на роклята, я прави да изглежда като асиметрична рокля.

45. Сватбена рокля със заварен ръкав:

Сватбена рокля със заварен ръкав

Защо само да се проектира модел на рокля отпред? Това беше въпросът, зададен от много модни дизайнери, които насърчиха при проектирането на нов тип дизайн, който се концентрира върху ръкава. Дълга права рокля с А-линия може да бъде подчертана по уникален начин чрез създаване на дълги предни ръкави на ръкава, които свързват горния и долния край на ръкава. Този тип рокли са подходящи за жени с високи дълги ръце.

46. ​​Сваляща се рокля с пола:

Сваляща се рокля с подвижна пола

Момичета, които обичат да използват сватбената си рокля за парти или друго официално парти, като просто носят само горната част или полата и ги съчетават с друга рокля, за тези този тип дизайн може да бъде идеален вариант. Горната част е дизайн, прегръщащ тялото, а полата може да бъде прикрепена към система с копчета. Полата стои добре в областта на талията. Този тип булчински рокли са изброени като колекция сватбени рокли, които жените трябва да имат като сватбена рокля.

47. Къса сватбена рокля с квадратна деколте:

Къса сватбена рокля с квадратна деколте

Концентрирането върху подходящо облекло също включва избор на подходящо деколте за роклята. Много момичета избягват да носят дълбоко или високо деколте, тъй като деколтето на средно ниво може да бъде квадратното деколте, което върви добре за къса рокля, която пада над нивото на коляното. Този тип рокли могат да се използват и като една от сватбените рокли на шаферката.

48. Сватбена рокля, прикрепена към бижута:

Сватбена рокля, прикрепена към бижута

Този тип рокли попадат в новата категория сватбени рокли. Жените, които искат да избегнат носенето на отделни бижута заедно с роклята, която наистина е много тежка и се нуждае от много енергия, за да я пренесе през цялата сватба, за тях е най -добре да носят рокля, на която бижуто вече е прикрепено отгоре задната част на роклята или в предната част на врата, в съседство с областта на ръкава.

49. Сватбена рокля с горна и закачена пола:

Сватбена рокля с горна и закачена пола

Това е една от най -простите и скромно изглеждащи рокли, които можете да носите на сватба, която момиче от всякакъв вид кожа и тежест може да я носи невероятно добре към тази синтетична бяла пола е прикрепен връх, който излиза като рокля от една част. Тази рокля е лека, но изглежда елегантна.

50. Сватбена рокля, проектирана с пенеста пола:

Сватбена рокля с разпенена пола

Тази рокля е изработена от лъскав материал с малка дизайнерска работа, изработена от отразяващо стъкло, което придава блестящ вид. Горната част на роклята е стегната за разлика от долната част на роклята. Долната част на роклята е изработена от контрастен материал като синтетичен материал, който е проектиран в стъпаловиден дизайн, който придава пенлив вид. Тази рокля може да се носи и като рокли за сватбени тържества.

Познаването на правилния тип дизайн, който е подходящ за правилния тон на кожата и формата на тялото, е решаващата част при избора на сватбена рокля. Момичетата и жените, уморяващи различни сватбени рокли, също могат да бъдат много полезни при вземането на решение за правилния тип дизайн. За момичета, които не могат да носят тежка и удобна рокля, изборът на удобна рокля е силно препоръчителен, тъй като носенето на подходяща рокля е много важно, за да направи деня ви по -вълнуващ и приятен.