Двойките, готови за деня, могат да направят сватбения повод незабравим с персонализирани комплекти сватбени пръстени. Съвпадащият пръстен може да ги направи винаги свързани помежду си като пръстените. Обещанията, дадени в деня, винаги ще се помнят винаги, когато пръстенът блести на пръстите им. Красивите дизайни не само на скъпи метали, но дори и с нисък бюджет пръстени могат да се използват за изработване на очарователни комплекти сватбени пръстени за двойки.

Специални комплекти пръстени за сватбени двойки:

Тук споделяме няколко сватбени пръстена от различни метали, както следва.

1. Неговият и нейният комплект сватбен пръстен:

Неговият и нейният комплект сватбен пръстен

Сватбените пръстени за двойки могат да бъдат проектирани фантастично с платинено злато за всеки от пръстените на булките и младоженците. Пръстенът на младоженеца може да бъде направен от обикновена лента с полирана платинова сплав, докато пръстените на булките могат да бъдат направени с двойни съвпадащи пръстени, единият с голям диамант, а другият с паве диаманти.

2. Персонализиран комплект за сватбена двойка:

Персонализиран комплект сватбени пръстени за сватбена двойка

Персонализирани комплекти сватбени пръстени за двойки могат да бъдат направени за деня на сватбата, запомнен за цял живот. Комплект пръстени за двойки с пръстени на булките, красиво изработени с диаманти, а младоженците звънят прилично полирани с обикновена платина и единичен диамант в центъра.

3. Популярни комплекти пръстени за сватбени двойки:

Популярни комплекти сватбени двойки

Горещият любим комплект сватбени пръстени за двойки са пръстените, които имат два нюанса. Част от бяло злато и жълто злато заедно правят красива двойка. Пръстенът на булките монтира красив бял диамант с принцеса, докато пръстенът на младоженците е обикновен и широк.

4. Две половинки сърца пъзел двойка комплект сватбен пръстен:

Две половинки сърца пъзел двойка комплект сватбен пръстен

Сватбените пръстени за двойки могат да бъдат проектирани прости и трезви с различен и прекрасен смисъл зад неговия дизайн. Две половини сърце на пръстените получават една, когато се съберат. Красивата идея зад пръстените също обединява две сърца, правейки едно.

5. Двойки ДНК комплекти сватбени пръстени:

Двойки ДНК комплекти сватбени пръстени

ДНК брачните халки са уникален дизайн на пръстени, направени за двойки, които искат да имат сватбени пръстени, свързани помежду си. Мъжки пръстен и женски пръстен, подобни един на друг, са много красиво направени така, че да съвпадат помежду си.

6. Комплект пръстени за сватбена лента:

Комплект пръстени за сватбена лента

Сватбените пръстени се свързват помежду си по различен начин. Мъжкият пръстен е проектиран с черен и сребърен флорален принт във вътрешната страна, докато дамският пръстен е проектиран по същия начин от външната страна. Красиво творение, когато е сдвоено, се съединява като едно.

7. Комплект подходящи сватбени пръстени за двойка:

Подходящ комплект сватбени пръстени за двойка

Съответстващите сватбени пръстени на двойката също могат да бъдат направени по прост, но екстравагантен начин като този. Тънка лента с тъп завършек и има някаква точка, която подчертава като диамант, докато другият пръстен има реални акценти на диаманти. Значението зад пръстените е, че те са искри един без друг.

8. Двойки Сватбен гравиран пръстен:

Двойки Сватбен гравиран пръстен

Комплектът сватбени пръстени с гравирани двойки също може да бъде красива идея за съвпадение на сватбените пръстени. Пръстените, които имат заден цвят в син цвят зад гравирания дизайн на пръстена, изглеждат блестящо. Изработени от сребро, пръстените могат да ви дадат дълбок спомен.

9. Комплект сватбен пръстен за двойки:

Двойки Комплект сватбен пръстен

Комплектите сватбени пръстени от розово злато изглеждат невероятно с щипка розов нюанс в златото. Диамантите, обсипани с пръстени, също изглеждат великолепно. Тук пръстенът за младоженеца има един диамант, докато пръстенът на булките е гравиран с множество диаманти.

Удивителни дизайни с брачни халки за двойки могат да бъдат направени така, че денят ви да бъде запомнен завинаги. Има и други дизайни на комплектите с диамантени пръстени като дизайна на ключовете и заключващите пръстени. Персонализираните пръстени с отпечатъци от пръсти върху тях също изглеждат различно. Пръстените, които стават един дизайн, когато се съберат, са уникални идеи в пръстените за двойки, а пръстените, които имат имена и инициали на двойките, също изглеждат невероятно.