булчински съвети за красота

Всяка бъдеща булка иска да изглежда свежа от приказка в деня на сватбата си, но с толкова много неща за вършене в дните, предхождащи сватбата, може да няма време да се поглезите толкова, колкото бихте искали. Грижата за сватбените аранжименти може да ви остави крайно стресирани, а понякога дори близо до нервен срив Как тогава да се отървете от всички тези тъмни кръгове, фини линии, разрошена коса и скучен външен вид, предизвикани от целия стрес преди големия ви ден? Достатъчно просто е. Просто следвайте тези 9 най -добри булчински съвета за красота, за да изглеждате най -красивите си, когато кажете „аз го правя“.

1. Подхранвайте кожата си отвътре:

Подхранвайте кожата си отвътре

Опитът да изглеждаш красив ден преди сватбата не помага. Дайте си поне месец, за да работите, за да получите тази перфектна кожа преди големия ден. Храненето на кожата ви отвътре с подходящи храни ще даде на вашия тен естествен тласък и ще осигури красива сияйна кожа в този ден. Опитайте се също да спите колкото е възможно повече и да пиете много вода, за да не се налага да разчитате силно на гримьор, когато му дойде времето.

2. Отслабнете:

Да отслабнете

Ако искате да избегнете „Голяма дебела грозна сватба“, опитайте се да отслабнете, за да се впишете идеално във вашата сватбена рокля. Здравословната диета и физическите упражнения са най -сигурният начин да отслабнете, но ако играете сватбен планиращ не ви оставя време нито за едното, нито за другото, можете да опитате да преминете на плодова и зеленчукова диета една седмица преди вашата сватба. Това наистина прави чудеса, като ви помага да свалите излишни килограми, както и да пречиства тялото ви отвътре навън.

3. Перфектен грим:

Перфектен грим

Не искате да експериментирате с грим в деня на сватбата си, което ако нямате късмет, може да се окаже пагубно. Практикувайте грима си у дома и решете външния вид, в който искате да влезете няколко дни преди сватбата, така че когато наближи действителният ден, да бъдете уверени във външния си вид.

4. Направете ноктите си:

Направете ноктите си

От времето на годежния пръстен до времето, когато сватбеният пръстен е поставен, ръцете ви никога досега не са привличали толкова внимание. Ето защо е наложително да поддържате ръцете и ноктите си овлажнени и подстригани в по -голямата си част в дните преди сватбата, за да сте сигурни, че изглеждат най -добре във вашия голям ден.

5. Допълнителна грижа за кожата ви:

Допълнителна грижа за вашата кожа

Колкото и тромаво да ви останат само няколко месеца преди сватбата, грижата за кожата ви малко повече от обикновено ще си заслужава в крайна сметка. Поддържането на лицето и тялото ви овлажнено всеки път, когато излизате от банята, е ключът към копринено гладката кожа.

6. Отпуснете се с масаж:

Отпуснете се с масаж

Остава само още един ден, преди сватбените камбани да прозвучат. Направете масаж на цялото тяло, за да отпуснете тялото и ума и да го облекчите от натрупания стрес, така че всичко, което трябва да направите в големия си ден, е да изглеждате като зачервената булка.

7. Оформяне на косата:

Оформяне на косата

Знанието какво да правите с косата си има голямо значение. Ако отивате с коса, измийте косата си предишния ден, така че да се стегне правилно в деня и да остане на мястото си. Ако носите ключалките си, измийте я и я оформете сутринта на сватбата си за безупречен вид.

8. Вземете тези лица:

Вземете тези лица

Ако процедурите за лице не са част от обичайната ви грижа за кожата, може да искате да преразгледате няколко месеца преди сватбения си ден. Редовните процедури за лице ще почистят дълбоко кожата ви и ще предотвратят всякакви пробиви да развалят деня ви.

9. Не забравяйте комплекта за довършване:

Носенето на чанта за допир до рецепцията никога не е тежест, а по-скоро полза. Така че, ако се потите от всичко това веселие и гримът ви започва да губи цвета си, просто нанесете малко свежо приложение, за да сте сигурни, че ще изглеждате сияещи през цялото време.