Комплектите сватбени пръстени за жени са красиво налични в много дизайни. Комплект от два или три и дори четири се прави за комплектите булчински сватбени пръстени. Единият от тях е основният, а останалите са поддържащите пръстени, което прави целия модел да изглежда невероятно.

Дамски комплекти за сватба:

Ето списък с 9 традиционни и красиви декори за сватбени пръстени за жени.

1. Комплект красиви резбовани сватбени пръстени:

Красив комплект резбовани сватбени пръстени

Великолепният резбован сватбен пръстен, поставен в платина, е актив на сватбената двойка не само със скъпия комплект пръстени, но и поради скъпоценния любовен живот, който ще започне след това. Диамант с красив шип в центъра на четири диаманта с маркиза и подобна пръстенова лента с неправилна форма, обсипана с диаманти.

2. Комплект булчински пръстени с булчинско разделяне:

Комплект булчински диамантени пръстени с бутало

Булчински диамантен пръстен за булката с разцепено дръжка изглежда също толкова великолепен, колкото булката, облечена в този специален ден. Перфектно кръгъл диамант в центъра на пръстенова лента, проектирана с разцепени краища, единият от които е обсипан с диаманти, а другият с обикновена платина. Подобен тънък пръстен, съвпадащ с големия, поддържа дизайна много добре.

3. Комплект булчински пръстени Marquise Diamond:

Комплект булчински пръстени Marquise Diamond

Златните пръстени с диаманти, обсипани в тях в художествен дизайн, ще бъдат най -добрият сватбен пръстен, поставен за нея на сватбата. Пръстенът е осеян с диамантен маркиз с малки идеално кръгли диаманти, поставени върху пръстена. Подобен извит и изработен пръстен, подчинен на основния пръстен.

4. Булчински комплект с тристранен диамант от принцеса:

Булчински комплект с тристранни диамантени принцеси

Комплект от тристранни пръстени с диамантени пръстени е просто очарователен дизайн на пръстени. Пръстените са проектирани с бял диамант с принцеса, изрязан в центъра и сини сапфирени диаманти отстрани, ако пръстена. Подобен пръстен със сини кръгли сапфирени диаманти в централната линия и бели диаманти от двете страни е просто перфектен чифт женски комплекти сватбени пръстени.

5. Изключителен комплект сватбени пръстени:

Изключителен комплект сватбени пръстени

Изключителен дизайнерски пръстен с един с кръгъл диамантен шип в горната част на пръстена и поддържащ пръстен с подобен вид, обсипан с розови диаманти в центъра на пръстена. Комплект от два такива невероятни дизайна ще се окаже перфектен избор за комплекта булчински сватбени пръстени.

6. Комплект сватбени сватбени пръстени от розов сапфир

Комплект сватбени сватбени пръстени от розов сапфир

Дамски сватбен пръстен от розов сапфир от три много красиво изработени пръстена ще изглежда великолепно на ръцете й. Среден пръстен е проектиран с розов кръгъл сапфир в центъра и филигранно изкуство около него с платинен пръстен. Подобни два пръстена от двете страни на пръстена изглеждат блестяща комбинация.

7. Комплект сватбен пръстен от черен диамант в черно злато:

Комплект сватбен пръстен с черен диамант в черно злато

Черната красавица никога не се счита за по -малка от бялото и жълтото злато. Пръстенът с черен диамант, обсипан с черно злато, се избира много рядко за сватбени церемонии. Но с рядък вкус на усукан стил, черните комплекти сватбени пръстени изглеждат нещо необичайно.

8. Дамски трио сватбен пръстен:

Комплект трио за сватбен пръстен

Сватбен пръстен в трио дизайн са много красива колекция от комплекти сватбени пръстени за дами. Красива диамантена диамантена работа върху златния пръстен изглежда напълно уникална и ценна. Работата по полагане на диаманта се извършва с три части, които правят различни блокове върху трите пръстена.

9. Комплект брачни халки Sunset за нея:

Комплект брачни халки Sunset

Един прост комплект сватбен пръстен с уникален прост дизайн, но изключително отличителен с неговите характеристики, е този, от който се нуждаете, за да впечатлите вашата съпруга на сватбата. Дизайнерска пръстенна лента и една обикновена пръстенна лента с диамантен шип по начин, който центрира върху другия пръстен два, което го прави да изглежда като един е великолепен дизайн.

Комплектите сватбени пръстени за булката са отличен начин да зарадвате съпругата си с много красиви пръстени заедно. Ето някои великолепни дизайни, които могат да ви накарат да погледнете комплектите сватбени пръстени.