Не гладувайте!

Има жени, които знаят, че предстои сватба и постепенно започват да гладуват до големия ден. Това не е добра идея. По всяка вероятност ще бъдете сгодени в рамките на една година от сватбата ви.

Може да искате да отслабнете, разбира се. Може да искате да спазвате диета, разбира се. Но ако се въздържате от ядене на нещо, тялото ви няма да има избор, освен да погълне мастните отлагания в мозъка ви и тогава ще бъдете по -малко способни да мислите в трудни ситуации.

Търсиш най-доброто от това, което може да бъде най-добрият ти ден-2

В идеалния случай можете да ядете храни, които не са пълни с химикали, пестициди, консерванти или други неестествени храни. Искате не-ГМО, естествени възможности, съчетани с естествена активност. Работата с излишък може да бъде проблем, но ще трябва непрекъснато да се натискате, докато постигнете идеалната си цел.

Със сигурност можете да постигнете цели без упражнения или без диета; комбинирането на двете има най -голям смисъл от гледна точка на достигане на най -пълния ви разцвет. Имайки това предвид, ще бъдат проучени няколко допълнителни стратегии, които да ви помогнат да изглеждате така, както искате в големия ден.

Специфични стратегии за хранене:

Вероятно вече знаете какво да избягвате: въглехидрати, захари и мазнини. Но не всички въглехидрати, сладкиши и мазни храни са вредни за вас. Тези, които са синтетични определено са, тези, които са естествени, могат да бъдат добре в умерени количества. Ключът към здравето е балансираната диета, която включва количества от всичко, от което се нуждае тялото ви. Витамините, минералите, енергията и протеините са значителни.

Търсиш най-доброто от това, което може да бъде най-добрият ти ден-1

Започнете деня с нещо силно и пълно с фибри, като овесена каша – не се поддавайте на захарта. Може би вместо това използвайте мед или никакъв подсладител, ако имате толкова труден случай. След това отидете на кратко бягане. На обяд хапнете плодове, зеленчуци и препечен хляб, богат на минерали. Ако ядете месо, деликатесите са добър начин да отидете; не приемайте прекалено преработена храна. Алтернативно, бобови растения, бадеми, фъстъци, орехи, слънчогледови семки и други подобни могат да си заслужат да бъдат разгледани. Отидете на още едно бягане вечер след тези хранения.

Можете също така да пропуснете обяда и да задържите голямото си хранене до след втората тренировка тази вечер. Ето нещо: ако изгаряте 2000 калории по отношение на упражненията всеки ден, тогава можете да ядете толкова много и да не наддавате на тегло. Всъщност тялото ви изгаря повече калории, възстановявайки се от това, което губите специално от упражненията. Това означава, че изгарянето на 2000 калории на ден ви позволява да ядете до краен предел и въпреки това да намалите теглото си.

Като дама вероятно не се нуждаете от толкова калории, колкото 2000 дневно. Можете да видите същите ефекти без значителен дискомфорт при 1000 калории на ден. Консултирайте се с Вашия лекар, за да сте сигурни, че не се излагате на риск чрез прекалено усърдна амбиция.

Съображения за гардероба и козметиката:

Нещо друго, което може да искате да направите, докато се подготвяте за големия си ден, може да включва специфичен избор на гардероб, предназначен да придаде на вас и вашите шаферки най -чистия и привлекателен външен вид. Освен това, ако сте успели да отслабнете много, няма никаква вреда да го покажете! Казват, че една жена е най -красива в деня на сватбата си; увеличете максимално тази възможност!

Можете да съчетаете къса булчинска рокля с къси шаферски рокли, или да осигури контраст между булката и шаферките; отидете с опциите, които най -добре отговарят на вашия дизайн за деня. Много булки също обичат да обмислят днешните козметични възможности, като напр гръдни импланти. Просто не правете глупостите и не придобивайте такова увеличение, без да уведомявате бъдещия си съпруг.

Търсите най -доброто в този, който може да бъде най -добрият ви ден:

Сватбената церемония трябва да бъде радостен повод, който се откроява в живота на човек. Пригответе се за вашите и ще видите мечтите си изпълнени и дори надхвърлени в някои отношения. Със сигурност може да дойдат по -добри дни, но може и да не дойдат.

И накрая, не всички сватби вървят по план. Но ако обмислите неща като диета, упражнения, гардероб и козметични опции преди големия ден, е по -вероятно да видите нещата да вървят както сте възнамерявали и със сигурност сте по -подходящи за справяне с неочаквани трудности.