Сватбата е на картите и този път най -добрият ви приятел е закачен. Вече всички сте разтревожени, тичате наоколо, за да му помогнете да направи този ден най -добрия в живота им, но най -много ви притеснява подаръкът. Те имат всичко, което парите могат да купят, така че какво бихте искали да им дадете, което те ще ценят над останалите през следващите години. Тук наистина е ситуация улов двадесет и две. Наистина искате да им направите нещо специално, но просто не знаете какво.

запомнящи се подаръци

Най -добрите запомнящи се подаръци за сватба:

D.I.Y е пътят:

Нека да ровим из стария таен дневник на баба; може да има някакви идеи там.

1. Какво ще кажете за нещо старо, нещо ново, нещо назаем нещо синьо. Това е всичко, нещо старо може да бъде запомняща се картина, добре рамкирана и представена на двойката. Нещо ново би било рамката, украсена със злато или сребро, и ако можете да си го позволите, платина. Нещо назаем, това ще бъде смешно, но проверете гардероба си и ще намерите нещо, заето от приятеля ви отдавна, опаковайте го и го подарете. И накрая, нещо синьо, какво по -добро като опция от опаковъчна хартия в синьо? Ето ти, имаш един запомнящ се подарък, който ще ги накара да се усмихнат и да се смеят, като си спомнят за прекрасната ти винаги.

2. Можете също така да направите своя собствена кошница с шоколад или кошница с лакомства, които да споделят или да хапнат на медения си месец. Двойките гладуват за храна след сватбата и това би бил подарък, който би могъл да засити ума, тялото и душата им. Опаковайте в куп екстри, като бисквити, шоколади и бутилка най -хубавото вино, салфетки, хартиени кърпи, сирене, плодове, няколко ленти бекон и всичко друго, което харесвате. Основата на плетената кошница трябва да се напълни с чисто сено или памук. Поставете предметите, както желаете, и покрийте цялата кошница, обгръщайки дръжката и я залепете накрая с хубав лък. Дръжте опаковъчната хартия в синьо, а лъка в перлено бяло с пръстени или потоци.

3. Направете видео албум на двойката, тяхното пътуване от детството до брака. Внесете стари снимки или видеоклипове с тях поотделно като деца, докато двамата не се срещнат за първи път. Проверете техните профили във Facebook за снимки на двамата заедно, може би на парти или на танц. Съберете такива запомнящи се снимки и направете видеоклип от тях заедно. Двойката би оценила времето, което сте отделили, за да им покажете колко цените и се възхищавате на тяхното единство.

4. Бъдете сватбеният фотограф или сватбеният организатор. Почти половин година отнема да се планират, организират и оправят нещата за сватбата. Има твърде голям натиск върху семейството за същото и можете само да си представите колко стресирани биха били булката и младоженецът. Бъди скъпа и свали тежестта от раменете им. Помогнете на младоженеца и булката да пазаруват сватбените си дрехи, да подредите мястото, да работите по бюджетните редове, да бъдете MC на сватбата, да организирате ергенските и монетни партита.

5. Булките и младоженците трябва да преминат през фаза на тревожност преди сватбата. Като приятел бихте могли да бъдете най -добрият подарък за тях, бъдете там, когато имат най -голяма нужда от вас. Бъдете рамото, на което трябва да плачат, ръката за помощ, от която се нуждаят, или просто бъдете там и им кажете, че всичко ще бъде наред.

Още идеи:

И накрая, ако наистина сте уверени в това, продължете напред и направете сватбената торта с три слоя, изпечена със собствените си ръце. Изненадайте ги с това, те ще ви благодарят тонове цял живот.