Една от най -простите причини да правим снимки е да се върнем назад във времето и да го преживеем. Ежедневните ни моменти и разговорът със сигурност трябва да запомним, но какво ще кажете за деня, в който решихме да споделим щастието и да кажем „правя“ на някого? Сватбените снимки са нещо, което трябва да погледнете назад във времето и затова е важно също така да ги оформите добре, така че да предава точно сиянието и яркостта на вашата красива връзка. Някои рамки са проектирани така, че да са прости, докато други са грандиозни и изглеждат красиви, добавяйки уникален чар към снимката сама по себе си.

Фоторамките определят формата и размера на вашата снимка. Някои от по -простите форми на изкуство имат по -светла форма, а по -елегантните имат по -тъмен нюанс, само така че въпросното изкуство или снимка да се подчертае добре. По този начин фоторамките са красиви неща, които определят снимката и я подчертават.

Как да изберем подходящата рамка за снимки за сватбени снимки:

Изборът на подходяща рамка за снимки идва с много предпоставки, които трябва да имате предвид. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да изберете най -добрия.

1. Цветови спецификации:

Винаги помнете, че цялостният образ е важен. Обърнете внимание на цялостния тон на изображението, вместо да съчетавате специфичните цветове на снимката с рамката.

2. Декор на стаята:

Декорът на стаята е друго нещо, което трябва да имате предвид, когато избирате рамка. Отидете за рамки, които ще допълнят декора на съществуващата стая или просто изпробвайте такава, която просто ще добави правилния контраст.

3. Избор на фоторамка:

отидете на тези, които ще заснемат адекватно цялото изображение, ако има членове на вашето семейство. Не правете компромиси с размера и се уверете, че рамката пасва точно.

Видове фоторамки за годишнина от брака:

Ето някои от често срещаните видове рамки за сватбени снимки, които са били популярен избор заради своята красота и издръжливост.

1. Дървени рамки:

Дървеният материал е популярен избор в наши дни. Те са модерни и предлагат класически вид на стената. Отидете на такива, които ще допълнят стила на стаята, който възнамерявате да окачите. Дървените рамки могат лесно да съответстват на модерни или дори селски домове. Цветовете варират от светъл до тъмен нюанс и затова ви дават множество цветови опции, от които да избирате. По -светлите дървени рамки са изработени от дъб, бор или ясен и за снимките, които имат по -топъл тон, за да подобрят дървото от махагон или орех. Изберете от прости до сложни дърворезби, които са характерни за дървените рамки.

2. Метални фоторамки:

Металните се считат за модерни и готини. Те са много гъвкави и издръжливи. Портретните снимки изглеждат добре в метална рамка и най -хубавото е, че можете да ги получите във всяко метално покритие, което харесвате. Изпробвайте предлаганите от сребро, месинг или хром метални видове. Металните рамки са правилният избор, когато не сте сигурни какво да изберете. Те са добър избор за вашите черно -бели снимки, което го прави по -жив и привлекателен. Също така е лесно да почистите страните на рамката и по този начин може да бъде вашият идеен избор на рамка. Те са на умерени цени.

3. Сребърна фоторамка:

Сребърната рамка за снимки е още една блестяща рамка, която можете да изберете. Изпробвайте редица декоративни покрития на рамката, които ще добавят красота на картината. Сребърните фоторамки могат да бъдат малко скъпи, но въпреки това ще бъде добра идея да предпазите снимката си от време и ръжда. Почистването им също е лесно, което можете да направите с мокра кърпа и да ги държите без замърсявания за дълго време. Те също са добри възможности да подарите на някой, който търси най -добрата сватбена рамка. Ако имате семейна снимка, която бихте искали да цените дълго време, сребърната рамка за снимки е добър вариант, до металната рамка. Портретите ще изглеждат добре в тази рамка.

4. Фоторамка от плат:

добрата част от рамката за снимки е, че тя лесно ще съвпадне с декора на стаята и къщата. Можете също така да проявите креативност и да направите такъв, точно както ви харесва, или също така да си купите такъв, който предлага разнообразие от дизайни и цветове. Те са евтини и са креативни, които да имате у дома. Просто повдигнете разделите на гърба на рамката и поставете новата снимка. Отидете на многоцветни, тъй като те ще изглеждат красиви и елегантни по стените и върху плотовете.

5. Диамантени фоторамки:

Диамантените фоторамки са нещо красиво. Вашите снимки ще изглеждат зашеметяващо на фона на лъскавата и грандиозна фоторамка. Това вероятно е и един от най -добрите начини да украсите стената си и да я поддържате елегантна. Портрет или пейзаж, вашите снимки ще изглеждат привлекателни и наистина ще придадат усещането за „специална“ снимка. Налични са различни дизайни на този и винаги е безопасно да ги купите в автентични магазини. Въпреки че те със сигурност биха могли да бъдат скъпи, те се грижат да направят справедливо избора ви. Ето една красива идея за диамантена рамка, която можете да си представите, за да се подарите.

5 най -нови дизайни и идеи за сватбени фоторамки:

И така, ето един бърз поглед към някои от класическите фоторамки за запазване на вашите брачни снимки.

1. Класическа рамка за покани:

тази е доста голяма рамка за снимки. Тя е разделена на две, където можете да поставите сватбената си картичка отляво, а сватбената си снимка отдясно. Това е елегантна рамка за снимки за вас двамата, която е бързо напомняне за сватбения ден. Поканата отстрани добавя специален вид към снимката, което я прави завършена. Можете също така да персонализирате размера и дизайна по ваш избор.

2. Сватбена фоторамка от Heart Design:

Ето още един красив и романтичен подарък, който бихте могли да дадете на съпруга си, за да запазите и двете си снимки заедно. Фоторамката е неформална и дизайнът на сърцето обгражда рамката в странно подреждане. Това е класически начин да покажете любовта си и снимката ще бъде напомняне за всичко, което съществува между вас двамата. Можете също така да персонализирате формата на сърце или просто да изберете портретен режим с дизайн на сърцето около него.

3. Моделът на дървото:

Опитайте тази фоторамка с класически модел дърво, която се предлага в комплект. Рамките са прости и идват с черна рамка и някои аксесоари, които трябва да я настроите, за да изглежда като рамка. Снимката е вдъхновена да изглежда като дърво, а птиците също украсяват дървото, придавайки му реалистично усещане. Можете да имате една своя основна сватбена снимка и да разпръснете останалите снимки около дървото. Това е наистина творческа идея.

4. Рамка от хартиена хартия за брачни снимки:

рамката от ролкови хартии е друг добър избор на рамка за тези от вас, които обичат да я поддържат проста и креативна. Той е предимно ръчно изработен с хартия с различни цветове, хубаво навит и подреден, за да образува рамка. Това красиво парче е изпълнено с цветове и е разположено върху проста рамка. Мястото за снимки е малко и затова е идеално за двойки. Изпробвайте красивата рамка за снимки, която дори можете да опитате да направите.

5. Рамка от плат:

Рамката от плат е добър избор за тези от вас, които обичат да я поддържат проста. Рамката за снимки е сладка и изборът на материя зависи от вас. Ако желаете, можете също да направите такъв с цветовете по ваш избор, като оставите малко място в центъра за снимката. Вашата сватбена снимка може да седи красиво и все пак да привлича хора. Поддържането им спретнато може да бъде притеснение. Пазете ги често от прах.

Фоторамките са напомняне за нашите спомени. Те заключват моментите на смях и щастие в рамка, безопасна от времето и ръждата. Винаги ще бъде добър избор да изберете тези, които си заслужават да бъдат поставени в рамка и да ги отделите допълнително, за да ги запазите особено специални. По този начин спомените ви ще останат за цял живот.