Когато сте домакин на сватба, наистина имате много работа. Така че не губете ценно време. Ако се чудите откъде да започнете, отговорът е – с поканите. Те създават допълнителна атмосфера и дават добър старт на вашите организационни планове. Искаме да ви помогнем да създадете красиви и информативни покани за сватба, затова сме събрали някои важни съвети и примери за вас. Прочетете и намерете отговора на въпроса „Какво да напишете на картичките за сватбени покани?“ Вземете свежа информация и се подгответе за най -красивия ден в живота си!

Насладете се на сватбения си ден с любими хора!

Честита сватбена фотография на булката и младоженеца на сватбената церемония. Сватбена традиция поръсена с ориз и зърно

Какво да напиша на карти за покани за сватба?

Сватбени покани за планиране на сватба

Какво всъщност трябва да има на картите с покани за сватба?

Разгледайте нашите полезни съвети какво да напишете върху поканите си за сватба. По -долу ще намерите примерни текстове за това и ние сме ги съставили за вас въз основа на ръководство. Следните примери включват както покани за сватба за гости, които са поканени само на част от вашето сватбено тържество, така и предложения за формулиране, които вземат предвид настоящата пандемия.

Картите за сватбени покани са проектирани с любов и стил

Покани за идеи за сватбен текст

Каква информация трябва да включите в сватбените си покани??

Ако все още не сте сигурни как да оформите сватбените си покани и търсите идеи, ето списък с информацията, която трябва да бъде включена във вашите карти за сватбени покани:

  • Имена на щастливата двойка;
  • Дата и час на сватбената церемония и прием;
  • Име на мястото на сватбата;
  • Данни за контакт за обратна връзка;
  • Срок за повторна регистрация.

Може също да искате да добавите имената на вашите гости, за да стане ясно дали партньорите и децата са поканени, което може да бъде написано на ръка. Добавете поле за имената или дори пунктирана линия към вашите сватбени покани.

Важната информация, която не бива да липсва на вашите покани

Какво да напиша на покани за сватбени формулировки

Ако поканите всичките си гости на всички части на тържеството, можете да поставите тази информация директно в поканите си. Ако обаче някои гости са поканени само на вечерния прием, бихме препоръчали създаването на отделни сватбени покани за вечерта. По същия начин, ако пандемията от коронавирус влияе върху размера на списъка ви с гости. След това можете да създадете отделни покани за малкото гости, поканени на церемонията, и тези, които са поканени да гледат сватбата на живо и да присъстват на по -голямо тържество на по -късна дата.

Има много свобода за творчески идеи

Примери за покани за идеи за сватбен дизайн

Препоръчваме също така да създадете информационни карти за гости, които да включват всички по -фини подробности, като напътствия до вашето място, опции за настаняване, информация за списък с подаръци и т.н. Това спестява място на вашите сватбени покани и гарантира, че вашите гости разполагат с цялата информация, от която се нуждаят, за да бъдат навреме за сватбата!

Дизайн на покани карти, които излъчват хармония и любов

Канички за сватбени цветя прост дизайн

Типично оформление за карти за покани за сватба

1) хост линия

Това е линията, която показва кой е домакин (или плаща) за сватбата. Той съдържа или имената на бъдещите булка и младоженец или един или двамата родители.

Кои са домакините?

Канички сватбен текст прост дизайн

2) искане

След това ще трябва да добавите ред, с който да помолите гостите си да присъстват на вашата сватба, като например „Искане за чест на вашето присъствие“ (типично за религиозна церемония) или „Искане за удоволствието на вашата компания“ (типично за гражданска церемония) Церемония).

Ако родителите на булката са домакини, този ред ще гласи: „Молим за честта на вашето присъствие на сватбата на дъщеря ни … с …“. Ако и двамата родители са домакини, този ред трябва да чете нещо подобно. „Нашите деца на сватбата“, последвано от имената на булката и младоженеца.

Който се жени?

Покани за организиране на сватбена сватба

3) имена на щастливата двойка

Името на булката трябва да е преди името на младоженеца.

При традиционните покани е обичайно да се включват пълни имена, докато по -неофициалните сватбени покани могат да включват само имената на щастливата двойка.

4) Дата и час

Включете деня от седмицата и годината, когато пишете датата на вашите сватбени покани. Виж тук за граматически съвети как да напишете датата и часа.

Къде и кога?

Канички за идеи за сватбена тематика

5) Място на провеждане

Обикновено не посочвате пълния адрес на мястото, само името на мястото с препратка към града или окръга.

Винаги можете да включите пълния адрес в информационните си карти за гости, когато давате указания до мястото.

Предоставете информация за сватбената церемония и тържеството

Идеи за картички с покани за сватба текст сватбена покана

Може би е необходима карта?

Идеи за картички с покани за сватба текстова карта карта

6) Информация за приемане

Можете да включите информацията за вашия сватбен прием направо в поканите си, ако вашите гости присъстват както на церемонията, така и на приема. Или можете да създадете отделни покани само за вечерната сватба.

За основните покани за сватба можете просто да добавите „и след това на рецепцията“ или „последвано от прием“, ако приемът ви е на същото място като церемонията ви.

Ако вашата рецепция е на друго място, ще трябва да добавите новото място на отделен ред.

Ще се празнува…

Покани картички сватбени идеи прост дизайн

7) Насоки за Covid-19

Можете да уверите гостите си, че вашата сватбена церемония и прием ще бъдат в съответствие с най -новите правителствени указания относно пандемията на коронавирус и че ще уведомите гостите си, ако датата или видът на сватбата ви трябва да бъдат променени по някакъв начин.

Допълнително вдъхновение под формата на фотопримери можете да намерите по -долу

Дизайн и идеи за покани, указания за сватбен текст прости идеи за карти за покани за сватба Покани за сватбени цветя печат прост дизайн Канички за сватба монохромен прост дизайн Покани за писане на покани за сватба Покани за информация за покани за сватба Указания за дизайн на сватбени картички Дизайн на покани за сватба Канички за идеи за текстове за сватбена хартия Сватбени покани карти прост дизайн Кани за покани за сватбени текстови мостри Покани за сватбен текст прост дизайн Поканите за сватбени текстове написват важна информация Покани за оформление на сватбена тематика Канички за сватбени любопитни факти Покани картички сватбени цветя формулировка Сватбени идеи за покани за текст и дизайн Карти за сватбени покани текст идеи за сватбени покани Покани карти сватбена церемония празник Идеи покани карти сватбени текстови указания Идеи за покани сватбени текстови указания за покани за сватба Идеи за карти с покани сватбени снимки за вдъхновение Идеи за сватбени указания с покани Идеи за покани картички сватбен текст поздрав Идеи за покани карти сватба текстова покана Идеи за покани сватбени текстови хартиени указания Идеи за покани карти сватба текстови примери насоки примери Идеи за покани карти сватбени текстови насоки канят гости Идеи за покани карти сватба текстови насоки гости Идеи за картички с покани за сватба текст с насоки плик Идеи за покани карти сватбени текстови насоки формулировка Идеи за картички с покани, сватбени текстови указания Идеи за покани, насоки за писане на сватбен текст Идеи за поканени картички сватбен текстов шаблон Идеи за картички с покани за сватба творчески идеи за карти за покани за сватба стилни идеи за карти за покани за сватба Какво да напиша на покани за сватбен текст Какво да напиша на карти за покани за сватба