Всички бъдещи булки, внимавайте! Днес ще ви кажем кои са най -красивите сватбени тенденции през 2019 година. Какво предстои и какво остава в този сватбен сезон. Кои сватбени стилове остават много популярни и кои са във възход. Вие също ще получите много вдъхновение за вашата мечтана сватбена рокля, както и за вашата празнична декорация на маса. Съберете много идеи и планирайте най -красивия си ден в живота според вашите лични мечти и предпочитания.

Винтидж стилът все още е една от най -популярните сватбени тенденции на 2019 година

сватбени тенденции 2019 бягство сватба за двама

Сватбени рокли с разлика

За нас, момичетата, сватбената рокля без съмнение е на първо място в списъка при планирането на нашата сватба. Всяка година идват все по -нови изкушения по отношение на булчинската мода и всяка бъдеща булка бързо се разваля за избор. Независимо от това, всяка скоро омъжена дама трябва да се ръководи от вътрешния си инстинкт и от собствения си вкус.

Самият сватбен стил също играе водеща роля при избора на сватбената рокля. Трябва също да попитате опитни модни консултанти кой модел и кройка биха били идеални за вашата фигура.

Намерете своята много специална сватбена рокля според най -новите сватбени тенденции 2019

сватбени тенденции 2019 сватбени рокли

Независимо от това, има и някои необичайни булчински тенденции, от които да избирате и тази година. Те са особено подходящи за модни булки, които търсят нещо ново и вълнуващо. Например, ефирни пелерини вместо класически воали са доста популярни. Те придават на цялото облекло приказно, романтично докосване и вървят перфектно с почти всеки сватбен стил.

Цветните сватбени рокли също са много на мода този сватбен сезон. Булките изглеждат уникални, особено в зелено или синьо, но също така и в коралово или дори виненочервено. Цветът на сватбената рокля, разбира се, може да бъде зададен и като сватбен цвят. По този начин можете да координирате и цялата сватбена украса.

Зелените сватбени рокли са особено идеални за сватба на открито

сватбени тенденции 2019 зелена сватбена рокля

А за жените, които не искат да носят рокля на сватбата си, но все пак не искат да се омъжат в класически костюм, шикозният гащеризон в бяло е правилната алтернатива. Така че остава много удобно и те все още изглеждат напълно женствени. Такова булчинско облекло пасва идеално на всяко възможно място за сватба – плаж, балон, яхта …

Уверен и модерен едновременно

сватбени тенденции 2019 гащеризон плажна сватба

Botanical е абсолютно модерен

Природата, здравословното хранене и устойчивостта вече са фиксирана тенденция в почти всяка област от нашия живот. Сватбеното тържество, разбира се, не прави изключение. В този сватбен сезон това се забелязва чрез красивия ботанически стил. Спиращо дъха море от цветя е навсякъде на преден план при сватби, а не само като булчински букети. Висящи висящи кошници, декорации за атмосферни маси и романтични аксесоари за коса – няма нищо, което да не съществува.

Ботаническа – най -добрата сватбена тенденция за 2019 година

сватбени тенденции 2019 сватбени декорации идеи идеи ботанически

Зелените растения като прекрасната монстера, папратите и палмите също са в голямо търсене в ботаническия стил и усъвършенстват атмосферата с повече свежест и естествена лекота. Моделите на цветя също се препоръчват силно на сватбени картички, салфетки или картички. Геометричните форми от мед или месинг добавят още повече усет. Помагат правилните вази, фенери и купи.

Цветя и зелени растения ще превърнат вашата сватба в истински рай

сватбени тенденции 2019 сватбени картички в ботанически стил

Зачервената сватба е във възход

Пудрените розови нюанси, известни още като руж, са абсолютен хит този сезон. Този път те също вървят ръка за ръка с метални акценти върху декоративни аксесоари, прибори за хранене и канцеларски материали. Следователно модерният сватбен стил се нарича Blush Mix и очарова с носталгична красота и заразна романтика. Комбиниран преди всичко с метално розово злато, ружът ни изпуска дъх и закръгля цялото нещо по уникален начин.

Не е за нищо, че много булчински двойки предпочитат декорация за сватбена маса в руж

руж микс декорации за маса сватбени тенденции 2019

Сватбена рокля в румени цветове кара сърцето на всяка булка да бие по -бързо

сватбени тенденции 2019 руж микс сватбена рокля

Изберете руж като най-добър сватбен цвят!

сватбени тенденции 2019 blush mix trend

Популярните винтидж и бохо сватбени стилове остават в голямо търсене тази година и могат да бъдат умело комбинирани с най-новите сватбени тенденции 2019, ако желаете.

Какво ще кажете например за паунови пера като екзотично привличане на погледа в сватбената украса?

сватбени тенденции 2019 екзотична сватба

Сватбеният хит 2019: избягали сватби

Да се ​​ожениш интимно в любящо обединение също определено е една от сватбените тенденции за 2019 г. Все повече младоженци избират избягала сватба на специално място, където и двамата партньори се чувстват най -удобно. Това може да е плажът на екзотичен остров или отдалечена алпийска хижа … всичко е за любов. Има много предимства да се ожениш по този начин, като по -малко планиране и следователно по -малко разходи. Можете да се отпуснете и да се концентрирате само върху другия човек и не е нужно да мислите за канцеларски материали, услуги и сложни церемонии. И нищо не пречи на едно малко сватбено тържество с най -важните ви хора след избягалата сватба.

Кажете „да“ един на друг в любящо обединение!

сватбени тенденции 2019 бягство сватба

Без значение кой стил или сватбена тенденция ще изберете, насладете се на най -големия си ден докрай и празнувайте любовта с любимия човек. Не забравяйте: това е вашият много специален ден и е само ваш!

Приятно прекарване!

сватбени тенденции 2019 ботанически стил

Може да е с Blush Mix …

украса за маса руж микс сватбени тенденции 2019

Или с прекрасния ботанически стил

сватбени тенденции 2019 сватба в ботанически стил

сватбени тенденции 2019 градина сватба в реколта стил

А защо не и с популярния и класически стил на селска къща?

сватбени тенденции 2019 селска декорация плевня сватба

сватбени тенденции 2019 сватбена торта в селски стил

сватбени тенденции 2019 селски стил

сватбени тенденции 2019 сватба в селски стил

Вкусните закуски не само стават все по -популярни за приемане на шампанско 

сватбени тенденции 2019 закуски за шампанско

         Соленият бар е все по -предпочитан пред бонбона

сватбени тенденции 2019 солен бар

Рустик среща реколта

сватбени тенденции 2019 плевня сватба

Нека вашата сватба бъде като сбъдната мечта!

сватбени тенденции 2019 сватбена торта с евкалиптови листа