Чисто африканско очарование насред пристанището на Хамбург! Немската постановка на успешния мюзикъл вдъхновява вече 16 години "Цар Лъв" Големи и малки и кара сърцата на публиката да бият по -бързо. Перфектно представяне на колоритния свят на Серенгети, изпълнен с горещи африкански ритми и вечна мъдрост – просто страхотно! Грандиозен шедьовър, базиран на едноименния анимационен филм на Дисни от 1994 г. и който се превърна в една от най-обичаните и посещавани театрални постановки в света благодарение на креативността и таланта на американската режисьорка Джули Теймор. От премиерата си на Бродуей през 1997 г. мюзикълът се играе в повече от 17 държави, включително лондонския Уест Енд и Хамбург, Токио, Мадрид и Сао Пауло. Това е несравнимо аудиовизуално преживяване, което е трудно да се опише. Един вълшебен и красив свят, който най -добре изживявате за себе си.

Кралят на лъвовете – мюзикълът в Хамбург

Музикална сцена на Цар Лъв

Поклон пред вечния живот

Вече с грандиозното начало и първите строфи на феноменалното Песни от Елтън Джон и Тим Райс " Безкрайният кръг" идва неизбежната настръхване. И вие сте отвлечени в топлия, слънчев пейзаж на Африка, където множество великолепни животни се представят едно след друго. Бурен и уникален, мюзикълът веднага събужда селски емоции и дълбока благодарност за най -ценния подарък за всички нас – живота.

В следващите 2,5 часа вие сте в един магически свят, който се чувства толкова истински и близък в същото време, сякаш е напълно реален и съществува паралелно. Майсторски композирани поп песни, ярки цветове, огнени ритми, въображаеми костюми и персонажи, представени от първокласен международен ансамбъл – наистина страхотно кино на сцената!

"Безкрайният кръг" – композиран и написан от сър Елтън Джон и Тим Райс

рафики шаманин мюзикъл крал лъв

Дори пътуването до това изключително театрално място в южната част на Елба срещу Landungsbrücken е вълнуващо преживяване. Можете да шофирате до гигантската жълта палатка на мястото на безплатни совалки, декорирани в тематичен лъвски облик. Пътуването до Африка започва и напрежението нараства с всяка минута…

Увлекателната история за пробуждането

Почти всеки вече знае завладяващата история за малкото лъвче и принц Симба, която е разказана тук в мюзикъла, за разлика от филма, от шамана Рафики. Израснал в любящото кралско семейство, малкият лъв е безгрижен и щастлив. Той е нетърпелив да стане толкова голям и силен като баща си крал Муфаса, който управлява царството си с разбиране и любов. Заедно с младата лъвица Нала, Симба изследва вълнуващите приключения на детството.

За съжаление той има коварен враг – чичо си Белег. От раждането на бъдещия Цар Лъв, злодеят копнее да унищожи малкия. Защото само по този начин той сам може да стане крал. И така той сключва пакт с подигравателните хиени и след няколко опита не само успява да убие собствения си брат Муфаса, но и да прогони малкия Симба от лъвското царство, като го обвинява за смъртта на баща си.

Симба и Нала най -накрая отново се намериха

нала и симба в мюзикъла за краля лъв

Самотен и опустошен, Симба бяга в джунглата, където за щастие среща двама нови, необичайни приятели – сурикат Тимон и брадавича Пумба. Благодарение на лоялното им приятелство и положителния им възглед за живота "Хакуна Матата" ("щастлив е този, който забравя това, което не може да бъде променено в края на краищата") Симба пораства и се трансформира в млад, силен лъв. Той среща Нала отново съвсем неочаквано и двамата се влюбват. Младият лъв вече бавно е готов да се върне у дома и да прогони тирана Скар, който превърна кралството в пусто място завинаги.

Вълнуваща история за пробуждане и самооткриване – вечна и универсална.

Да се ​​препоръчва отново и отново!

мюзикъл симба на краля лъв

Очаква се новата филмова продукция

Добра новина наскоро достигна до всички нас. Новото производство от "Цар Лъв" трябва да дойде в кината през 2019 г. Това ще бъде смесица от реална ротация и компютърни технологии. А певицата Бионсе ще говори на лъвицата Нала. Така че, очакваме го с нетърпение.

Докато чакате с нетърпение новата филмова продукция, можете да гледате незабравимия мюзикъл в Хамбург или да подарите на любим човек страхотен коледен подарък. Допълнителна информация, както и желаните музикални билети за "Цар Лъв" мислите ли …? Намерете тук. Те започват от едва 60 евро, като най -скъпите пакети струват около 160 евро. Всеки цент се изплаща на сто процента, защото този мюзикъл е също толкова силен като лъв! Истински световен успех!

Позволете си да бъдете увлечени в Африка и да се потопите в мистериозния свят на Цар Лъв, пълен с приключения, мъдрост и магия. Чувствайте се, плачете и се радвайте заедно с героите и изпълнителите. Насладете се на 2,5 -те незабравими часа на мюзикъла и просто се оставете.

Настръхване гарантирано!

Страхотни костюми и силни характери

куклен цех мюзикъл кралят на лъвовете