Как пандемията на короната промени ежедневието ни е дълга тема, която се обсъжда надлъж и нашир. Факт е, че повечето хора сега работят от вкъщи. Тази група не включва само служители, самостоятелно заети лица и хора на свободна практика. Тенденцията към домашния офис засяга и милиони служители, тъй като много компании са премахнали старото изискване да присъстват в офиса. По време на Корона очевидно важат нови правила. Една от тях сега се нарича: работа в домашния офис! Ето защо темите за създаване и проектиране на собствено работно място в четирите стени са актуални и търсени в момента. Не всички хора имат допълнителна стая у дома, която могат да превърнат в домашен офис. Поради липсата на място, но и с други мощни аргументи, има нарастваща тенденция за проектиране на уютен домашен офис в градината. Стана ли ви любопитно как да преместите домашния си офис в провинцията??

 Сега е модерно да се създава домашния офис в градината

Домашен офис в градината модерен декор на закрито бюро екран маса лампа стол много цветни градински растения извън идеи

Защо домашният офис в градината е особено актуален??

Животът на открито се оказа важен през последните няколко години Градинска тенденция  принудително. Когато времето е хубаво, искате да прекарвате повече време навън на открито. Ето защо хората обичат да създават уютни зони за хранене и сядане на открито и дори искат да преместят хола си на открито.

Тенденцията се увеличава и сега засяга и домашния офис. Не искате да бъдете постоянно затворени в четирите си стени и да работите непрекъснато. Това е депресиращо и изтощително! Не се паникьосвайте, има умно решение и то е в градината! Ако имате градински навес в задния двор, можете веднага да се захванете за работа. Това може лесно и бързо да се трансформира в уютен домашен офис в градината. По този начин можете да отделите ежедневието си от офис работа и да работите по бизнес проектите си спокойно. Освен това зелената обстановка има успокояващ ефект върху ума ви и можете да измисляте нови творчески идеи.

 Работата в градинския офис е приятна и забавна!

Домашен офис в градината, вграден в зелено, приятна атмосфера

Какви са предимствата да имате домашен офис в градината??

Липсва ли ви рутината да шофирате до офиса всяка сутрин, да чакате в задръствания и да имате само кратка обедна почивка? Със сигурност не, нали? Всеки, който е работил в офиса от години, сега оценява работата в домашния офис. Но можете да подобрите допълнително условията си на работа, ако създадете и проектирате градински офис. След това имате най -краткия път от къщата до домашния офис в градината. По -долу бихме искали накратко да обобщим за вас кои други плюсове ви носи градинският офис.

  1. Няма нужда да ходите на работа! Това ви спестява много време, стрес и разходи за трафик. На сутринта можете да се насладите на закуска и кафе у дома на спокойствие, преди да отидете в домашния офис в градината. Страхотно право?

Градински навес може лесно да се превърне в градински офис.

Домашен офис в градината Преобразуване на градинска къща в градина офис маса столове фотьойли диван

Домашният офис в градината е много близо до къщата и в същото време е напълно отделен.

Домашен офис в градината напълно оборудван офис маса рафт за папки близо до къщата, но напълно отделен

  1. Работният ви офис е много близо! Така имате възможност да се приберете вкъщи за скок и да контролирате децата. Освен това можете да имате повече време за близките си и да се грижите по -добре за вашите домашни любимци (ако ги имате!)
  2. Обзавеждането и дизайнът на вашия градински офис зависят изцяло от вашите нужди, предпочитания и индивидуални предпочитания. Тук имате пълна свобода да следвате собствения си вкус. Можете да прочетете повече за това как можете да превърнете домашния си офис в убежище за творческа работа тук. Основното е, че се чувствате комфортно там и работите ефективно и съсредоточено. В домашния офис в градината можете да се съсредоточите само върху работата си, защото наоколо няма нищо, което да ви разсейва или смущава.

Можете да работите тихо и необезпокоявано в градинския офис.

Домашен офис в градината много модерно обзавеждане вътре в тишина и тишина много зелена работа без препятствия

  1. Можете да създадете точно атмосферата в домашния офис в градината, която ви мотивира и вдъхновява за творческа работа. Настройката може да бъде много проста и ограничена до най -важните офис мебели. Но вие също имате възможност да се поглезите с повече комфорт. Ако имате по-голям градински навес, там определено ще се побере удобен диван или поне фотьойл. За тази цел можете или да използвате стари мебели, или да купите изцяло нови офис мебели. Това отново зависи от вашата воля и наличния бюджет.

Този домашен офис в градината по нищо не отстъпва на типичния домашен офис.

Домашен офис в градината Красиво проектираният и напълно оборудван градински офис по нищо не отстъпва на типичния офис

  1. Насладете се на свободата да работите в градината! Отвън сте заобиколени от зеленина, уханни градински цветя и птичи песни. Ако имате малка веранда пред навеса в градината, можете да се поглезите с почивки навън от време на време. Разбира се, можете да протегнете крака в градината и да наблюдавате и да се възхищавате на природата около вас. Всичко това е полезно за тялото и душата!

 В домашния офис в градината няма дрескод! Можете да се обличате както искате!

Домашен офис в градината няма дрес код. Облечете се както искате

  1. Нашият допълнителен съвет: Преди да вземете решение за домашен офис в градината, разберете от строителния орган във вашата община дали имате нужда от разрешение за строеж на градинския офис. Тъй като правилата и разпоредбите за това варират в различните страни.

 Работата сред буйна зеленина е много модерна в наши дни!

Работете от вкъщи в градината сред буйна зеленина, наслаждавайте се на спокойствието, живейте близо до природата

Заобиколете се с красиви зелени растения и цъфтящи градински цветя.

Домашен офис в градината красива градинска барака, заобиколена от много зелени растения и градински цветя

Малък, но могъщ!

Домашен офис в градината, малък градински офис, модерна градинска къща, модерен интериор

В по -голям градински навес можете да настроите две или повече работни станции.

Домашен офис в градината, по-голям градински навес, обособени две или повече работни места

Градински офис в минималистичен стил впечатлява със своята простота в дизайна.

Домашен офис в градината Градински офис в минималистичен стил. Простота в дизайна

 Ето как изглежда вашият мечтан офис?

Домашен офис в градината шикозен градински офис работен ъгъл компютър бюро офис стол отдясно диван зона за отпускане

Домашно офис в градината красива модерна лятна къща с веранда два фотьойла

Домашен офис в градината красиво поддържани градински повдигнати легла градински офис маси навън