Освежете дома си с елегантен чар

Има добра причина, поради която осветителните тела са толкова важни както за феновете, така и за професионалистите. В допълнение към многото различни опции, които са на разположение, те също имат способността да разхлабят характера на вашия дом. Осветлението със сигурност е един от най -важните елементи, когато става въпрос за създаване на перфектния дом с приветлива атмосфера.

Днес имаме три прекрасни и завладяващи парчета, които са идеален фокус.

Дизайнерските светлини и лампи показват характер и уникалност

Две от тези парчета успяват да предефинират напълно конвенционалното възприятие. Те носят елемент на причудлива игривост. Има и висулки, които са актуални от няколко десетилетия. Сега те са собствена тенденция в света на дизайна. От пищни и изкусни до минималистични и модерни, тук имаме трио, което ще ви накара да се носите в искрящо очарование.

Прясно боядисани дървени мебели

Интериорна декорация в преходен стил

Черно-бяло богатство в банята

Лъскава синя висяща лампа в хола

Преградна стена и вградена камина

Сладко, уютно кресло в червено

80 -те крушки

Близоизточният чар на Сара

Светлини и лампи – В този случай човек очевидно се е разграничил от идентичните концепции на съвременния дизайн. Тук имате работа с полилей от матирано стъкло Sara. Има нещо екзотично в тази ръчно духана лампа. Класическите египетски и средиземноморски стилове са включени и оформени с модерен характер. Всеки, който иска да внесе нотка на цвят в интериорния си дизайн, ще хареса особено този стил. Той би се вписал перфектно в къщи със селски характер. Апартаментите до плажа също биха били подходящи. Вдъхновяващите изображения са направени в страхотен майсторски и еклектичен стил. Но това съоръжение би било чудесно и за модерни домове.

Кехлибарени лампи и лампи

Мебели от ратан в трапезарията

Този полилей е създаден от Canopy Design. Полилей Sara се предлага в много цветове. Те варират от ярко червено и топло оранжево до нефритово зелено и розово.

Традиционна трапезария

Бяла маса за хранене с висок гланц

Атрактивни висящи светлини над масата за хранене

Топла атмосфера – дървени мебели

Небесносини компоненти – обикновен полилей

Минималистичната магия на 85 -те светлини

Проектирана от Роди Грауманс за Drog полилеят с 85 крушки е подходящ за хора, които обичат да съчетават великолепния характер на светлините с елегантната, минималистична естетика. Лампата се свежда до минимум. Ефектът се постига чрез просто умножаване на крушките. Проводниците и съединителите помагат да се създаде образ на ефектно осветително тяло.

Въпреки 85 -те крушки, решението е взето за LED варианта, който помага да се спести много електроенергия. Лампи и светлини – Това може да се види особено ясно в сравнение с модела от 1993 г. Визуалното богатство не пречи на този полилей да се впише перфектно в индустриална и минималистична атмосфера.

Градски апартамент

Компактен хол в стил селска къща – 80 крушки

Полилей с 85 крушки изглежда страхотно, дори ако фонът е супер неутрален. Препоръчва се използването на светлини и лампи в отворен план. Той помага да се определи индивидуалният характер на цялото. Това също създава усещане за пропорционалност в особено високи помещения. Изводът е, че едва ли нещо може да изглежда по -стилно и просто от тази лампа.

Куп крушки

Трапезна маса със столове – покрита с кожа

Изцяло бяло кухненско оборудване

Богато шарени и украсени перила

Вид светещ монтаж

Емблематични PH светлини

Те са проектирани през 1958 г. Те се появяват като революция в дизайна на лампите. Pøul Henningsen беше брилянтният художник, който ги създаде. Те все още изглеждат толкова актуални, колкото през 1960 г. Колекцията включва много висулки. Те варират от прекрасни артишок до минимални снежни топки. Собствениците на жилища могат да избират от тази линия. Висящата лампа Artschock със своите 72 лазерно изрязани листа вдъхнови много подобни модели през 50-те години. В една или друга степен те са успели да възпроизведат магията си.

Избор Светлини и лампи в момента не се оказва особено лесна задача. Най -доброто нещо, което трябва да направите, е да изберете висяща лампа, която да е стабилна и да издържи изпитанието на времето. Подобно на трите примера, с които ще завърша днешната статия …

Странни дървесни текстури в кухнята

Хареса ли ви нашите примери?

 Бихте ли избрали конкретна или подобна?

Свежи цветове и изкусни инсталации

Лакирано дърво – стабилно кухненско обзавеждане

Пластмасови, модерни кухненски мебели

Цветен дизайн в снежнобяло и кафяво