лего тухли кухненски блок от лего тухли направи си творчески кухненски остров

Ремонт на кухня и дизайнерски проекти с парчета Lego

Играли ли сте с Lego, когато бяхте по -млади или може би не толкова млади? Или може би имате деца и сте ги научили да обичат това занимание и сега сте точно по средата на него?

Лего със сигурност не е забравено.

Поне не с парижките дизайнери, с които ще ви запознаем днес. Това са Саймън Пилард и Фелипе Розети. Доказали сте това с тяхното хроматично кухненско оборудване Munchner Lego. Ние от Freshideen ясно открихме следното послание зад него: Никога не си твърде стар, за да играеш Lego.

А Кухня на Ikea. Отне повече от 20 000 парчета Lego. На двамата дизайнери отне повече от седмица, за да завършат. Резултатите обаче изплатиха усилията. Крайният резултат беше великолепен, привличащ вниманието дизайн.

Лего кухненски блок

лего тухли кухненски фигури diy творчески подови настилки от дърво

Други части също са интегрирани в дизайна на кухнята. Особено забележително е Лего кухненски блок, който е интегриран тук. Те се характеризираха с изобилни шарки, които бяха създадени от отлита пластмаса или метал.

Проектът включва и допълнителни кухненски аксесоари. Какво мислите за буркана с бисквитки с човека Lego?

Лего декорация и дизайн в кухни

лего тухли кухненски блок от лего тухли diy reativ

Нека да разгледаме този дизайн от практическа гледна точка. Само тогава ще разберете дали усилията с такъв проект „Направи си сам“ си заслужават или не. Първата причина да направите нещо подобно е, че обичате LEGO и цветния му свят. Ако дойдете да имате такива парчета, които иначе бихте изхвърлили, това също е екологично чисти. Ако имате деца, това ще ги накара да се радват да правят нещо в кухнята и може би можете да ги научите сами да приготвят здравословна храна.

Ярките цветове ще повишат настроението и апетита – нещо, към което съвременните кухненски дизайнери определено се стремят

figuren diy творчески кухненски дизайн Кухненски блок от тухли Lego

Това е единственият начин да имате желание да готвите по -дълго и съответно по -здравословно и да организирате страхотни партита с приятели. Не мислите, че този проект всъщност може да бъде приложен чудесно към оборудваните кухни?

Бихте ли се осмелили да направите такъв DIY проект? Или сме ви насърчавали да използвате такъв DIY, за да придадете нов живот и смисъл на друга игра от детството си?

Фараон

Фигури от кухненски блок Lego diy creative egypt

Вълшебният дракон

лего тухли кухненски фигури diy творчески дракон

Модерен компютър

  Фигури от кухненски блок Lego diy творчески компютър

Реплика в естествен размер     лего тухли кухненски фигури любители на творчеството

Автентично виолончело

Фигури от кухненски блок Lego „направи си сам“ творческа музика

Тематична конструкция на пиано

Фигури от кухненски блок Lego diy творческо пиано

Супер Марио от тухли Lego

лего тухли кухненски фигури diy творчески супер марио

 Цветен ивичен дизайн на стени  – истинска Lego къща

лего тухли кухня diy творчески дизайн на стени

Свободно стоящ часовник с кукувица

Кухненски блок, изработен от лего тухлени фигури, направи си творчески стенен часовник лего тухли кухненски фигурки diy творческо коледно дърво