месингови подови лампи Модерни метални висулки

Зашеметяваща CLUB колекция от Том Диксън

С какво свързвате името Том Диксън? Веднага се сещам за красиви, модерни висящи светлини, които завладяха целия свят със своите страхотни дизайни.

Тези извити и подобни на скулптура допълнения създават геометричен вид и богато текстуриран контраст в атмосферата.

Те въвеждат нотка на метален чар.

Точно този стил е показан в изцяло нова колекция на по -високо ниво. Става дума за клубната колекция на британския дизайнер, която беше представена на Седмиците на дизайна в Милано през 2014 г..

Нека разгледаме по -отблизо подробностите за тях днес?

Концепцията се основава на идеята за преоткриване на класическия британски клуб на членовете. Повечето светлини и други елементи всъщност биха изглеждали страхотно, дори ако ги използвате сами в стаята.

Тук имаме само парчета, които ви карат да обърнете главата си след това. Това включва както висулките Beats, така и футуристичните столове Pitot.

Бийте в сиво и хром

Модерни висулки

готина модерна колекция подови лампи

Бийт светлините несъмнено са най -популярните Създаване от Том Диксън и видяхме някои нови членове. Колекцията Beat включва различни форми, които могат да бъдат определени като смели, широки или високи.

Формата остава непроменена, но новите допълнения се предлагат с хромирани и различни други покрития. Вдъхновението е взето от традиционните водни съдове в Индия. В момента светлините Beats затварят подовите и настолните лампи едновременно. Покрити с позлатен хром, тези светлини винаги представляват основната атракция в атмосферата.

Обърнете внимание на минималистичния вид на тези сиви висулки Beat. Те допълват съществуващата селекция в бяло и черно. Тези произведения са въртени ръчно от художници от Индия. Предлагат се в лъскава сребърна палитра и това им придава магическа аура.

Flood – Вдъхновен от света на автомобилите

маси за кафе трапезария индустриални Модерни висящи лампи висящи лампи

 При създаването човек беше вдъхновен от формата на съвременните фарове за глава. Flood все още е супер лек и носи чара на колата у дома. Те са направени до точката с полимери, имат стъклени лампи от поликарбонат и димируеми LED крушки. Тази колекция незабавно превръща най -тъмния ъгъл във фокусна точка. Изглежда просто великолепно в черно. Но също и в злато, той би направил чудесна централна точка над кухненския остров.

Фанат ли сте на автомобили? Тогава Flood ще разтърси вашия свят

модерни висящи светлини tom dixon стъклен абажур

Хипнотизиращ дизайн

Модерни висящи светлини tom dixon висяща светлина

 Очарователен пивот

Седмично изложение на дизайнера в Милано Том Диксън Модерни висулки

През повечето време прожекторите са върху лампите на дизайнера. Но друга тенденция заплашва да надделее с колекцията от столове. Изглеждат като от Междузвездната война, не мислете така?

Тези мебели се характеризират с остри подплатени силуети. Това изглежда придава на стаята нови геометрични размери. Много идеи са заимствани от ярките 60 -те и оживените 70 -те години. Столовете смесват много различни стилове и варират от супер футуристични до цветни ретро. С високите черни столове, тези с ниските облегалки и бар столовете, тази колекция успява да съчетае комфорт и естетика.

Клубни кресла с различни размери

Своен стол Колекция геометрични линии Модерни висулки

Бар стол от колекцията Club

tom dixon модерен облегалка фотьойл Модерни висящи светлини тъмно зелено

Бар стол в тъмно червено

бар стол Там Диксън регулируема височина Модерни висулкиГрафитни цветове и дизайн

скулптура графичен фотьойл tom dixon Модерни висулки

Геометричен блясък в най -добрия си вид

форми висящи лампи сфера геометрични линии Модерни висулки

Модерни висулки – Клубната колекция предлага много други лъскави аксесоари. Това прави възможно комбинирането на геометричния дизайн и оптичната илюзия. Тук можете да видите висящите светлини PLANE, които се характеризират с триъгълни и кръгли метални и кръгли пластини.

Можете да видите това на снимката по -долу.

Разгледайте и полупрозрачното огледало DOME и други видове маси. Те чудесно допълват тези изключителни и ексцентрични купчини лампи и мебели. Всички направихте публиката възторжена за панаира.

И така, кое от показаните парчета ви харесва най-много? Биха ли се вписали добре някъде във вашия дом??

 самолет колекция златна повърхност Съвременни висящи светлини триъгълници кръгове

Оптична илюзия в дизайнаминималистичен скулптура кръг лампи оптичен ефект

Повече подробности от Клубната колекция

своеобразна масичка за кафе Съвременните висящи лампи проектират висящи лампи