Осветете тъмния апартамент ефективно и интелигентно

Дневната светлина може да разкрие красотата на вашия дом. Перваза на прозореца е най-светлата точка във всяка стая. Светлоотражателят Espaciel подобрява естествената яркост в тъмните помещения. Можете да пренасочите източника на дневна светлина към най -отдалечените ъгли на вашия дом и да увеличите обхвата.

Светлоотражателят Espaciel

Отражателят Espaciel е практичен и ефективен и предлага благополучие и комфорт в ежедневието. Не е необходимо да се движите, ако апартаментът ви е твърде тъмен. „Оборудван със силно отразяваща, въртяща се повърхност, дневната светлина може да се види през Espaciel Насочете отражателя към всяка желана точка. По този начин можете да увеличите интензитета на светлината ”- казват дизайнерите.

Вътре на перваза на прозореца

Поставете Espaciel пред прозореца. На разположение на клиентите са три дизайна. Видът на продукта зависи от повърхността, върху която ще бъде монтиран: балконски парапет, външен перваз на прозореца и вътрешен перваз на прозореца. Светлоотражателят може лесно да бъде прикрепен без пробиване в повърхността (дърво, камък, гипсокартон). Отражателят е много тънък, с дебелина около 4 мм, така че можете лесно да отворите прозорците след монтажа. Ако прозорците ви нямат дъски, можете да ги монтирате на стената.

Регулирайте посоката лесно  

Прикрепен към парапета на балкона

Озарете ефективно градския апартамент

  Светлоотражател Espaciel