LED is het door licht geactiveerde apparaat dat helder schijnt in het donker. Dezelfde technologie wordt nu gebruikt op t-shirts om ze te laten gloeien in het donker. U kunt LED-t-shirts kopen met geweldige ontwerpen die schitteren. De lichten worden anders geactiveerd en elk van deze stijlen wordt hier vermeld. Je kunt je volgende t-shirt uit deze lijst kiezen en de aandacht trekken.

Nieuwste en stijlvolle ontwerpen van LED T-shirts met afbeeldingen:

Laten we naar de top 9 LED-t-shirtpanelen kijken.

1. Geluid geactiveerd LED T-shirt:

Geluid geactiveerd LED T-shirt

Mis deze geweldige geluid geactiveerde LED-t-shirts niet. Selecteer degenen met een prachtige afbeelding op de voorkant. De geluidsactivering vindt plaats wanneer u op een specifiek deel van het t-shirt drukt. Dit is absoluut een cool t-shirt.

2. Equalizer LED T-shirt:

Equalizer LED T-shirt

Bekijk deze LED-t-shirts die India verkoopt en die nu trendy zijn. Deze hebben het equalizer-effect waarbij de gekleurde lijnen op en neer gaan. De t-shirts zijn gemaakt in verschillende prints, meestal op een zwarte achtergrond.

3. Aangepaste LED-T-shirt:

Op maat gemaakt LED-T-shirt

U kunt op maat gemaakte LED-T-shirts kopen voor uw groep of familie. Deze zijn bedrukt met dezelfde display-afbeelding en zien er geweldig uit voor een feestje. U kunt de opdruk en de tekst kiezen die op de t-shirts moet worden aangebracht. U kunt een ontwerp of bestelling maken volgens uw groepslogo op dit type t-shirts, het toont een uniek karakter onder de menigte.

4. Logo LED T-shirt:

Logo LED T-shirt

Kies je favoriete logo als print op het led-licht t-shirt dat je hierna koopt. Hier verschijnt uw logo met helder schijnend licht. De zwarte t-shirts vormen een goede achtergrond voor elke kleur die u wilt gebruiken. Probeer dit op je spijkerbroek.

5. Kleur LED-T-shirt:

Kleur LED T-shirt

Afgezien van de t-shirts met zwarte achtergrond, kunt u zelfs aangepaste LED-t-shirts hebben die op kleurent-shirts worden gedaan. Hier wordt een blauw t-shirt gebruikt om de print van de biermok te hebben. Deze zien er geweldig uit voor alle informele feesten.

6. DIY LED-T-shirt:

DIY LED T-shirt

Een van de coolste dingen is om je eigen LED t-shirts te maken. Dit doe-het-zelf t-shirt met LED is gemakkelijk thuis te maken. Bekijk enkele YouTube-video’s en je kunt een pro zijn in het maken van een voor jezelf.

7. Fluorescerend LED-T-shirt:

Fluorescerend LED T-shirt

Bekijk deze opvallende fluorescerende LED t-shirts op maat gemaakt voor jou. Deze t-shirts werken op basis van aanraking. Zodra je de print op het t-shirt aanraakt, lichten ze op. Op deze manier kun je veel prachtige ontwerpen laten verwerken.

8. Puls LED T-shirt:

Pulse LED T-shirt

Dit zijn opvallende t-shirt LED-pulsstijl. Je kunt ze hebben met prints zoals het dansende meisje. Nogmaals, dit zijn aangepaste stijlen die u kunt kiezen en op de t-shirt hebt gedaan. Bekijk er een die bij je past.

9. Geanimeerde LED-T-shirts:

Geanimeerde LED-T-shirts

Je moet een geanimeerd LED-t-shirt in je kat hebben. Deze ultra-coole t-shirts worden geactiveerd bij aanraking of geluid. Ze hebben prints die geanimeerde versies zijn. Je zult veel ontwerpen in deze stijl vinden.

LED-t-shirts zijn iets moois. Deze t-shirts zijn het beste voor de jonge generatie die het cool en trendy speelt. U kunt het T-shirt met LED-ontwerp in elke online winkel kopen en laten activeren door geluid, aanraking of puls. Je kunt deze LED-T-shirts cadeau doen aan je kind op zijn of haar verjaardag, kinderen zijn dol op deze stijl van patroon om hun vrienden te vertellen.