Air Jordan is de naam die verwijst naar de beroemdste Amerikaanse basketballer Michael Jeffrey Jordan. Hij staat bekend om zijn luchtbrugopnamen, waardoor de kledingontwerpindustrie creatieve voetbalpersonages ontwerpt en de beroemde spelersfoto als ontwerp van de voorkant gebruikt. Voor die gekke en die-hard basketbalspelers en fans van de speler Jordan zou dit artikel helpen bij het kiezen van het beste Jordan T-shirtontwerp.

Stijlvolle en moderne Jordan T-shirtontwerpen voor mannen en vrouwen in de trend:

Laten we eens kijken naar de top 9 Jordan t-shirts voor jongens en meisjes.

1. Retro Jordan unisex T-shirt:

Retro Jordan unisex T-shirt

Retro Jordan-shirt is een innovatief designer-t-shirt dat wordt bereikt door grappige stripfiguren en een afbeelding van Jordan als centraal ontwerp op de voorkant van het t-shirt te gebruiken. De kleur van het t-shirt komt de kwaliteit van het t-shirt ten goede. Deze heeft de voorkeur van jonge tieners, dit t-shirt geeft ook een goede positieve uitstraling.

2. Zwart effen Jordan Air T-shirt voor heren:

Zwart effen Jordan Air T-shirt voor heren

Dit effen zwarte t-shirt met Air Jordan afbeelding is op een artistieke manier in beeld gebracht. Dit lijndiagram toont een cartoonafbeelding die zijn hand opheft als een basketbalspeler die een schot maakt. Probeer dit patroon op je blauwe of zwarte jeans.

3. Jordan 3D-print T-shirt:

Jordan T-shirt met 3D-print

3D-ontworpen t-shirts zijn nu een vrij populair ontwerp dat zowel meisjes als jongens graag willen hebben. In dit 3D Designer-T-shirt wordt het ruwe beeld van speler Jordan getoond in het heldere 3D-beeld. Beetje anders, maar het geeft je t-shirt een pakkende look.

4. Jordan gezicht bedrukt T-shirt:

Jordan gezicht bedrukt T-shirt

Jordan zoals we hem al kennen door zijn geweldige basketbalvaardigheden die ontwerpers hebben geïnitieerd om zijn volledige gezichtsbeeld te portretteren in een t-shirt dat de basketbalvolgers zeker zal bevallen. Je kunt ook andere Jordan-gezichtsontwerpen op dit bedrukte T-shirt personaliseren.

5. Baseball Jordan heren T-shirt:

Honkbal Jordan heren T-shirt

Het combineren van Jordan t-shirtafbeelding met honkbalt-shirtontwerp is inderdaad een geweldige combinatie die een coole uitstraling geeft. De voor- en achterkant van het t-shirt is ontworpen met de naam Jordan en zijn teamnummer.

6. Jordan uitgerekt T-shirt:

Jordan uitgerekt T-shirt

Dit type t-shirtontwerp zal iedereen zeker doen beseffen dat alleen al door de naam als hoofdthema te gebruiken, het ontwerpen van een t-shirt eenvoudig en toch trendy is. De naam van speler Jordan is geschreven vanaf de ene kant van de mouw en strekt zich uit tot het andere uiteinde.

7. Jordan Jumpman-T-shirt:

Jordan Jumpman T-shirt

Jordan Jumpman T-shirt is de exacte naam die in de winkels wordt gebruikt om deze merktop op de markt te brengen die is ontworpen op een effen stoffen materiaal. Een hand die een bal vasthoudt die het gevoel geeft dat de spelers hun hand opsteken om de basketbal in de basket te doen.

8. Chicago Bulls Jordan T-shirt:

Chicago Bulls Jordan T-shirt

Chicago Bulls was het team waarvoor speler Jordan had gespeeld en zijn belang in zijn team kreeg. Het nummer staat op de achterkant van het t-shirt en zijn naam staat op de voorkant. Dit ontwerp kan ook omgekeerd worden gemaakt.

9. Jordan T-shirt met lange mouwen en print:

Jordan T-shirt met lange mouwen en print

Dit bedrukte t-shirtontwerp met lange mouwen is vergelijkbaar met het ontwerp van het honkbal-t-shirt, waarbij de mouwen lang zijn, tot op polshoogte vallen en een print hebben. Het lichaam is duidelijk met een miniatuurversie van speler Jordan in een Jumpman-beweging.

Dit sportieve en slimme t-shirt is een stof die absoluut door alle mannen en ook door vrouwen moet worden gedragen. Elk ontwerp is uniek, waardoor mensen ze allemaal hebben. Het selecteren van iemand uit de bovenstaande lijst is inderdaad de beste keuze.