Borduurwerk is een vrij populair ontwerp geworden voor bijna alle outfits. Het geeft een unieke en heldere uitstraling aan de outfit met verschillende mooie designs. Van alle kleding waren de geborduurde t-shirts het langverwachte ontwerp. Het heeft de jeugd een nieuwe manier gegeven om hun ontwerpkeuze uit te drukken in colleges en picknicks enz.

Nieuwste en stijlvolle geborduurde T-shirtontwerpen voor heren en dames in de mode:

Wil je een aantal borduurontwerpen voor t-shirts kopen! Bekijk hier de exclusieve collectie.

1. Eenvoudig geborduurd T-shirt voor heren:

Eenvoudig geborduurd T-shirt voor heren

Op het katoenen T-shirt voor heren wordt een vereenvoudigd ontwerp gemaakt met borduurmotieven. Het t-shirt heeft het gebreide ontwerp van een vliegtuig, een persoon die ondersteboven staat en een parachutist die een geweldig uitzicht op de lucht geeft met dubbele tinten. Deze past perfect bij je jeansoutfit; probeer deze op te nemen voor je reguliere fitnesscollecties.

2. T-shirt met bloemenborduursel voor dames:

T-shirt met bloemenborduursel voor dames

Linnen is een veelgebruikt materiaal om de beste borduursels op t-shirts voor vrouwen te geven. Het t-shirt heeft een opening aan de achterkant met brede mouwen, een geborduurd bloemendessin van een roos op de voorkant.

3. Net geborduurd T-shirt voor dames:

Net geborduurd T-shirt voor dames

Borduren krijgt een nieuwe status met netborduurmotieven voor t-shirts. Het ontwerp is gemaakt op een effen halflang t-shirt met het gebreide netwerk aan de bovenkant, wat een onberispelijk ontwerp geeft met een gerechtvaardigde nekdiepte.

4. Aangepaste borduur-T-shirts voor heren:

Aangepaste borduur-T-shirts voor heren

Op maat geborduurde t-shirts zijn degenen die een professionele touch krijgen. Dit betekent dat eenvoudige, effen t-shirts een borduurlogo op de boven- en achterkant krijgen, dat betrekking kan hebben op hun beroep of het bedrijfslogo.

5. T-shirts met kraagborduurwerk voor heren:

T-shirts met geborduurde kraag voor heren

Op zoek naar perfecte herfstkleding! Hier is een borduurontwerp van een T-shirt dat is gemaakt met een T-shirt met kraag en lange mouwen. Het T-shirt is ook voorzien van kleine bedels die erop zijn gebreid om het meer verfijnd te maken.

6. Traditioneel borduurt-shirt voor dames:

Traditioneel T-shirt met borduursel voor dames

Wil je je western look een traditionele touch geven! Een t-shirt borduursel met mouwloos dessin past het beste bij hen. Het t-shirt is voorzien van gebreid borduurwerk met een combinatie van schelpen en stenen om het traditioneler te maken.

7. T-shirt met vlinderborduurwerk:

T-shirt met geborduurd vlindermotief

T-shirt met vlinderkap is het beste voorbeeld van het hebben van een gepersonaliseerd borduurontwerp voor een t-shirt in je garderobe. Het T-shirt met capuchon heeft vlindervleugels aan beide zijden van de ketting in het borduurontwerp.

8. T-shirt met pauwborduurwerk voor dames:

T-shirt met geborduurd pauwmotief voor dames

Wanneer er op witte oppervlakken wordt geborduurd, geven de ontwerpen een nieuwe look aan de kleding. Een soortgelijk ontwerp is gemaakt op borduurontwerpen met t-shirtprints, waarbij het witte t-shirt een pauwontwerp krijgt met verschillende vormen en maten parels en stenen erop. Als je echt op zoek bent naar een unieke stijl voor je traditionele schooldag, koop dan dit patroon om de aandacht te trekken voor je kijk.

9. Tribal borduur T-shirt voor heren:

Tribal borduur T-shirt voor heren

Borduurontwerpen voor T-shirts die zijn geïnspireerd op de tribale thema’s, worden behoorlijk geadopteerd om die thema- of feestlook te hebben. Een eenvoudig t-shirt, wanneer een wit draadborduurwerk wordt gegeven met het gezicht van een tribale persoon, geeft de drager een vergroot uiterlijk.

De geborduurde T-shirts zijn perfect om jezelf een professionele of feestelijke look te geven. Het is de beste manier om je kleding te ontwerpen met je eigen patroon. Je kunt ook een traditionele look combineren met het T-shirt met kraag, tanktop of capuchon om het een modern tintje te geven voor uitstapjes, themafeesten of gewoon voor gewone kleding.