Omdat T-shirts het meest favoriet zijn onder alle leeftijdsgroepen, verandert er altijd veel in de stijlen en patronen van T-shirts. De recente trend in T-shirts zijn de verschillende designer T-shirts. Mode ontwerpen is een zeer lucratieve baan geworden. Er zijn veel T-shirtontwerpers die heel hard werken om de beste designer-T-shirts voor mannen te maken.

Nieuwste en stijlvolle designer T-shirtontwerpen voor heren met afbeeldingen:

Laten we eens kijken naar de beste designer T-shirts voor heren in verschillende stijlen met verschillende ontwerpen.

1. Natuur Designer T-shirts:

Natuur Designer T-shirts

Deze T-shirts behoren tot de favorieten van de T-shirtontwerpers omdat het milieu een grote impact heeft op de geest van mensen. Een dergelijk designer heren-T-shirt is erg populair onder studenten en kan worden gedragen voor informele uitstapjes. Deze T-shirts worden ook door mensen gekozen om sociale berichten zoals ‘Save Earth’ te dragen en te laten zien.

2. Ontwerper T-shirt met dierenprint:

Designer T-shirts met dierenprint

Dit is een ander populair designer T-shirt dat mannen het liefst in hun garderobe hebben. Deze designer T-shirts kunnen worden gedragen voor elke sociale oorzaak of elke beweging waarin de boodschap aangeeft dat dieren geen schade mogen aanrichten of iets dergelijks.

3. T-shirts voor stripfiguren:

Ontwerper T-shirts met stripfiguren

Stripfiguren fascineren ons altijd. Cartoons zien niet de leeftijd en klasse van mensen. De stripfiguurprint is een van de beroemde designer T-shirts voor heren. Deze ontwerpen voegen plezier toe aan het T-shirt.

4. Gotische designer-t-shirts:

Gotische Designer T-shirts

Modieuze mensen geven de voorkeur aan Gothic designer T-shirts. De gotische ontwerpen omvatten ontwerpen zoals mythische wezens, schedels, piratenschedels enz. Gothic prints zijn beroemd omdat deze prints heel gemakkelijk menselijke aandacht trekken.

5. T-shirts met abstracte print:

T-shirts met abstracte print

Deze T-shirts hebben geen herkenbare afbeeldingen of prints, maar deze designer heren T-shirts zijn altijd in de trend. Er zijn verschillende druktechnieken waarmee abstracte afbeeldingen kunnen worden afgedrukt. Maar het enige is dat je de naam van de originele schilder niet op het T-shirt kunt schrijven.

6. Designer T-shirts met geometrische print:

Designer T-shirts met geometrische print

De geometrische ontwerpen op t-shirts geven een totaal andere look. De geometrie van de t-shirts hoeft voor een bepaalde vorm niet nodig te zijn. De geometrische figuren zijn zo geplaatst dat het een willekeurig ontwerp aan het t-shirt geeft.

7. Designer T-shirts met bloemenprint:

Designer T-shirts met bloemenprint

Hoewel niet een keuze uit vele, maar deze T-shirts heren ontwerpers verkiezen boven de andere prints. De bloemenprints zien er ook gracieus uit bij mannen, maar er zijn een select aantal mannen die liever bloemenprints dragen en in hun garderobe houden.

8. Neon Designer-T-shirts:

Neon Designer T-shirts

Neon is de nieuwe trend in de markt. De studenten geven de voorkeur aan dergelijke designer-t-shirts en universiteitsevenementen. Neon T-shirts worden gedragen door mensen in discoruimtes waar de neonkleur schijnt en de aandacht van mensen trekt.

9. Speciale inkt Designer T-shirts:

Designer T-shirts met speciale inkt

Speciale inkt is een soort folie die op T-shirts wordt geplakt om een ​​glinsterend effect te geven. Deze T-shirts zijn trendsetters omdat ze een glanzende look geven aan de persoon die het draagt. Hoewel deze T-shirts favoriet zijn bij de jongere generatie, worden deze T-shirts toch niet aanbevolen voor formele gelegenheden.

T-shirts zijn de favoriete kleding aller tijden onder de jonge generatie. Het bekendste patroon van tegenwoordig zijn de designer prints. De designer T-shirts kunnen gedragen worden voor alle gelegenheden zoals feesten en uitjes. Deze T-shirts zijn een must voor studenten.