Polyester is behoorlijk populair geweest vanwege de verschillende voordelen die het biedt. Met prachtige ontwerpen heeft het materiaal verschillende outfits opgeleverd die het hart van de jongeren hebben veroverd. Onder verschillende kledingstukken zijn de polyester t-shirts in de trend geweest vanwege de pasvorm en het comfort dat het de drager geeft. Of je nu op zoek bent naar een herencollectie of een damescollectie, polyester heeft verschillende ontwerpen voor t-shirts voor jou.

Comfortabele en stijlvolle polyester T-shirts voor heren in de mode:

Laten we eens kijken naar enkele van de populaire stijlen die 100% polyester t-shirts hebben geleverd met.

1. Artistiek polyester T-shirt:

Artistiek polyester T-shirt

Effen polyester T-shirts voor heren, wanneer ze een gecentraliseerd artistiek ontwerp aan de voorkant krijgen, maken de eenvoudige look aantrekkelijker. Het effen blauwe t-shirt hier krijgt een ontwerp dat lijkt op het alfabet H en ook een krab. Probeer dit t-shirt op een zwarte jeans of een lichtblauwe jeans.

2. Kraag polyester T-shirt:

Kraag polyester T-shirt

Een vrij populair ontwerp in de herencollectie van polyester T-shirts is degene die wordt geleverd met een kraaghals. Het effen t-shirt in grijs krijgt een lichtblauwe rand aan de kraaguiteinden en mouwen.

3. Symbolisch polyester T-shirt:

Symbolisch polyester T-shirt

Een eenvoudig T-shirt met kleine symbolen accentueert het uiterlijk van de drager. T-shirt polyester krijgt een soortgelijk ontwerp met een lichtgroene achtergrond. Het t-shirt draagt ​​op de voorkant verschillende wetenschappelijke en andere symbolen in blauw. Dit type t-shirts valt onder de verzameling nauwsluitende outfits.

4. Nekkoord polyester T-shirt:

T-shirt van polyester met nekkoord

Een vrij populair ontwerp in de polyester v-hals t-shirts is degene die een nekontwerp krijgt met touwtjes. De hals heeft een dubbel patroon met een binnenlaag met ronde hals en een buitenlaag in V met lange mouwen.

5. Net nek polyester T-shirt:

T-shirt van polyester met nethals

Op zoek naar een uniek stuk voor sportscholen! T-shirts van polyester voor gym krijgen een nieuwe look met een netbedekte look aan de halstop en schouderstroken. De aquablauwe kleur met dubbele patronen dragen bij aan de verbluffende look.

6. Sport polyester T-shirt:

Sport polyester T-shirt

De effen polyester t-shirts voor sport krijgen een nieuwe look met stroken in verschillende kleuren aan de zijkant. Het t-shirt heeft een mouwloos ontwerp met een schouderomslag waardoor het perfect is voor sport. Met een perfecte pasvorm geeft het de speler het grootste comfort.

7. Kikkerprint polyester T-shirt:

T-shirt van polyester met kikkerprint

T-shirts van katoen en polyester met prints zijn erg populair bij mannen, vooral in de zomer. Een t-shirt hier heeft een waterig ontwerp met een mengsel van blauwe en witte kleuren met een kikkerprint erop met waterverf.

8. Ruw polyester T-shirt:

Ruw polyester T-shirt

Ruwe ontwerpen in t-shirts van polykatoen zijn behoorlijk populair vanwege het printeffect dat ze je geven. Het t-shirt hier krijgt een effen look in een ruwe kastanjebruine kleur met witte gestippelde lijnen erop om het een nieuw patroon te geven.

9. Polyester T-shirt met scheve knoop:

T-shirt van polyester met scheve knoop

Een ander aangenomen ontwerp dat erg populair is onder de modebewuste mannen, is het T-shirtontwerp met scheve knopen. Het t-shirt bevat twee kleuren, namelijk bruin en zwart dat een kruisknoopontwerp krijgt met een skinny pasvorm.

T-shirts van polyester zijn het beste om te dragen in de zomer of voor picknicks, trekking, enz., omdat ze het zweten gemakkelijk aankunnen en ook snel opdrogen. Dit is de belangrijkste reden waarom het op de camping wordt ingenomen. Nieuwe ontwerpen in deze categorie hebben een lange lengte en een nauwsluitende pasvorm voor een swag-look. Als je van fitness houdt, koop dan dit soort t-shirts of vesten om je comfortabel te voelen tijdens het sporten.