Имате ли нужда от нови идеи за декорация на стени, за да се чувствате още по -удобно и сигурно в собствените си четири стени? Е, значи сте попаднали на правилното място, защото днес говорим за великолепните тапети от Ели Кашман. Холандският дизайнер създава красиви флорални мотиви с много любов и завидна изобретателност. И след това, благодарение на най -новите технологии, ги превръща в зашеметяващи, цветни тапети, които превръщат всяка стена в безкрайна лудост от цветя. Както самата Ели комуникира, нейните цветни творения са за уникална илюзия за пространство и дълбочина. Защото омайващите цветя не само изглеждат като истински, но те цъфтят чрез своята 3D оптика в стаите и в същото време карат стените да изглеждат живи и неограничени.

Идеи за декорация на стени с флорални тапети от Ели Кашман

божури тапети мотиви идеи за декорация на стени

Подобно на старите майстори в златния век на Холандия, дизайнерът празнува красотата и вечния кръг на живота. Витализираща порция оптимизъм и спокойствие струи от нейните божури, лалета и хризантеми и интуитивно създава уютна атмосфера в стаята. Цялото нещо е хармонична игра на светлина, цветове и контрасти, която изглежда безпогрешно и осигурява оптимален ефект на усещане.

Цъфтеж от тъмнина към светлина

красиви божури като мотиви за тапети идеи за декорация на стени

Фенове на изтъркания шик и бохо стил, обърнете внимание!

Идеите за декорация на стени от колекцията тапети “Dark Floral” на Ели Кашман са истинско изкуство за тапети в свой собствен клас … просто вълшебно! Радостта на живота и закачливата романтика на нейните тапети се съчетават перфектно с бохемския и шаби шик стил. В зависимост от вашия вкус, флоралните мотиви могат да се комбинират с пухкави одеяла от кожа или плетени пулове, с тъкани покривки и стари дървени мебели. Мотивите за тапети също обикновено се вписват във всеки стил, от античен до класически и арт нуво до индустриален и ултра модерен. Ако желаете, можете също да поръчате богато украсените цветя, отпечатани върху плат и да ги използвате за покриване на възглавници, украса на завеси или дори да ги носите като шал.

Колекция тапети “Dark Floral” от Ели Кашман

идеи за декориране на стени ели кешман божури

Класиката се среща с модерното

красиви идеи за декорация на стени тъмни флорални тапети от Ели Кашман

Тапетът се завръща

Тапетното изкуство има дълга история и традиции. От абсолютна луксозна стока през 15-ти век, тапетите се превърнаха в продукт, който може да се използва от почти всеки като красива и относително евтина декорация за стена. Идеите за декорация на стени с тапети са сред най -популярните и често срещани в днешно време. Може спокойно да се каже, че след кратка почивка тапетите отново се увеличават. Талантливи, креативни дизайнери като Ели Кашман подкрепят процеса и превръщат този тип стенен дизайн в прекрасно изживяване, пълно с изкуство, сила и красота.

С тези цветни идеи за декорация на стени можете да украсите всяка стая без изключение и да постигнете желания ефект. Това придава на спалнята повече чувственост, на бебешката стая – повече хармония и мечтателно спокойствие, а холът става драматичен и оживен. Прекрасните тапети дори изрязват фина фигура пред дизайна на стената на банята.

В комбинация с ретро стено огледало, тапетите са деликатен и в същото време ефектен фон

кръгло огледало за стена в банята идеи за декорация на стени божури

Артистични и универсални, цветните тапети на Ellie Cashman са перфектната алтернатива на конвенционалните идеи за декорация на стени. Разгледайте останалите снимки в публикацията ни и посетете уебсайта на дизайнера, ако искате. Там, както и в нейния блог „Чудото в нас“, можете да научите повече за процеса на създаване на нейните цветни творения, използваната технология и нейното неизчерпаемо вдъхновение. Може дори да успеете веднага да откриете мечтаните си тапети, кой знае.

Редакционният екип на Freshideen ви желае много забавление и спокойствие, докато гледате!

Уютен кът за четене, който ви съблазнява да мечтаете

идеи за декорация на стени с диван божури в хола

“Dark Floral” от Ели Кашман – също идеален за бебешката стая

тапети за бебешка стая божури идеи за декорация на стени

В спалнята тапетите осигуряват повече чувствена романтика и по -добър нощен сън 

идеи за декорация на стени за тапети Ели Кашман

Мебелите с права подплата в бяло със златен блясък също са стилно допълнение към “Dark Floral”

Божури идеи за декорация на стени от Ели Кашман

Независимо дали в хола или в работната …

идеи за декорация на стени Ели Кашман хол кабинет

… тапетите изглеждат несравнимо романтични и драматични едновременно

тапет за декориране на хол с идеи за декорация на стени от божури от Ели Кашман

идеи за тъмна флорална декорация на стени от тапети на Ellie Cashman

Дълбоките и живи вибрации се превърнаха в едно

цветни божури мотиви върху идеи за декорация на стени за тапети

идеи за декорация на стени божури тапети ели кашман

красиви цветни мотиви като идеи за декорация на стени за тапети от Ели Кашман

Цветя по висококачествен, артистичен начин

красиви божури като тапети тъмни цветни идеи за декорация на стени

идеи за декорация на стена с рози от ellie cashman

Създайте свой личен оазис на благополучие в собствените си четири стени с тези идеи за декорация на стени!

тъмни флорални тапети с декор за всекидневна с божури